Meridian
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 765
Daha düşüğünü gördüm sanki. Ama emin değilim.
Evet düştü.Ben 108 TL'ye almıştım.
Daha düşüğünü gördüm sanki. Ama emin değilim.
%40 indirim ile en düşük 108 lira gördü o oyunDaha düşüğünü gördüm sanki. Ama emin değilim.
Alien Swarm 'a benziyor.Dandik gibi ama fena bir oyun değil puanı iyi isteyen baksın şu arkadaşa
Save 90% on Shadowgrounds on Steam
Alien Swarm 'a benziyor.
Limbo bedava arkadaşlar zevkli bir oyun kutuphanenize ekleyin derim
Bende uzun zamandir nba2k16 istiyorum hazır 2k17 gundemde fiyati düşer umuduyla ama oyunu alacak para olsa bile indirecek kota yok 26gblik ryse indirmeye çalışıyorum senaryo 5 6 saat indirme süresi 26 saat..Dün oyunu satın almayı planlıyordum çok iyi oldu bu ..
Bende uzun zamandir nba2k16 istiyorum hazır 2k17 gundemde fiyati düşer umuduyla ama oyunu alacak para olsa bile indirecek kota yok 26gblik ryse indirmeye çalışıyorum senaryo 5 6 saat indirme süresi 26 saat..
Korsan var multi için alacağım.Zaten sende ETS2 yok muydu?
Evet yarın. Ben önceki indirimde 10-12₺ civarı bir fiyata almıştım. Yine aynı olur muhtemelen.Yaz indirimleri yarın mıydı? Ets 2 kaça düşer?
40 liradan 7.80 iyi düşmüş. Going East ile Scandinavia alsam mı acaba?Pardon 7.80₺ ye almışım. Csgo yu 12₺ ye almışım şimdi baktım.
Bence indirime girerse North Expansion Bundle Paketini satınal.40 liradan 7.80 iyi düşmüş. Going East ile Scandinavia alsam mı acaba?
Tam senlik bi paketmiş. Bu 12₺ olsa ets 2 de 8₺ 20 ye kapatırsınBunu buldum içinde ets 2 yok
Euro Truck Simulator 2 - East + North Expansions on Steam
Evet onun haritası çok güzel alıcam onuİskandinavya'yı kesinlikle almalısın @SmokeBomb