Meridian
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 765
7 liraya alınan Payday den hayır gelmez.
31 TL'ye mi alsaydım yani?
7 liraya alınan Payday den hayır gelmez.
Child of light'i almayi düsünüyorum.
Eğer South Park'ı izliyorsan ve hakimsen tavsiye ederim ben epey eğlendim.Şu south park güzelmi oynıyan varmı 17 tl alıyımmı almıyımmı kararsız kaldım .
Ben bitirmiştim güzel oyun baya sarıyor .........
Bu arada South park ı tavsiye edermisiniz ahali 17 tl bu oyuna çokmu yoksa iyimi kararsız kaldım .
Rainbow Six Siege de ciddi indirim var beyler
Rainbow Six Siege de ciddi indirim var beyler
Almisken iki tane al da birini bana yollarsinChild of light'i almayi düsünüyorum.
Eğer South Park'ı izliyorsan ve hakimsen tavsiye ederim ben epey eğlendim.
Ben de bayagi eglendim oynarken. South park'i seviyorsan ve az bir sey ingilizcen varsa tavsiye ederim.
Bak Kör Cerrah ne diyorAlmisken iki tane al da birini bana yollarsin
Türkçe olsa bile South Park bilgisi gerektiriyor, izleyicisi değilsen pek bişey anlamazsın.Oyunun tr yaması varmış %100 dil sorun olmıyacak alıcam bugün oyunu cevaplar için sağolun .
Türkçe olsa bile South Park bilgisi gerektiriyor, izleyicisi değilsen pek bişey anlamazsın.
@scorpion hocam bir sonraki indirim ne zaman?
S.O.M.A 29.40 TL olmuş. Alsam mı acaba?
Beklemekte fayda var o zaman.Yaz indirimlerine 2-3 ay var. O zaman daha da ucuzlayacaktir.
Rocket League 18,60 TL olmuş. Alsam mı acep?
Katılıyorum bende destek olmak için bütün dlcleri çıktığı gibi alıyorum ama sadece bir arabayı kullanıyorum çok oynayınca sıkıyor.Güzel oyun bende o civarda fiyata almıştım zevkli güzel fakat cok oynayınca sıktı beni tadında bırakarak oynarsan baya zevkli.Bi de bu h1z1 i aldım king of olanı 20 tl bide diğerini alcam oda 20 tl etti 40 tl niye böyle yaptılar.
Rocket League 18,60 TL olmuş. Alsam mı acep?