SQL Server ve ODBC’den Anlayanlar Yardım

huseyn999

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Kendime bir Silkroad Serveri açıyordum tüm her şey yolunda giderken Resimdeki Ayarları yaparken böle bir Hata çıktı karşıma bunu nasıl çöze bilirim lütfen yardımcı olun
Allah razı olsun şimdiden

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Bir onceki sayfadaki sunucu ip adresi yalnıs yazılmıs

huseyn999

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bi önceki aşamada bunları yazdım yanlış yazsaydım sonrakı aşamaya geçmezdi zaten

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Yalnıs yazsanda sonraki asamaya gecer ama baglantı yapılmaz sunucu isminin yerine ip sini yazmayı dene düzelir, ip yaza bilmek için sunucun kurulu oldugu pc ye elle ip vermen gerek manuel ip verdikten sonra aynı kısımda verilen ip adresini yaz oyle bi dene

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Yada sunucu aynı pc de ise sql managment studio ya giriş yap sunucu ismi ilk acılıs ekranında görünür oradan kopyala yapiştir yap bi dene

huseyn999

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeş allah ne arzun varsa yerine yetirsin allah 10000000 kat senden razi olsun çok saol oldu valaha dün geceden beri yatmiyodum oldu sonunda

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Rica ederim kardeşim burasi bildiklerimizi paylaşma yeri her zaman sorularını sora bilirsin bilgili arkadaslar cevap yazacaklardır bu arada foruma da hosgeldin :)

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Nasıl yaptıgını da anlatırsan aynı sıkıntıyı yasayan ve yapmak isteyen arkadaslar için de fikir olmus olur

huseyn999

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeş o server ismini dediğin gibi direk SQL Management studiodan kopayaladım yapıştırdım oldu :D :D

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Kardeş o server ismini dediğin gibi direk SQL Management studiodan kopayaladım yapıştırdım oldu :D :D
Management Studio bu gibi durumlarda yönetim baglantı kısımlarındakı sıkıntılara birebir işi çözer :)

huseyn999

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Management Studio bu gibi durumlarda yönetim baglantı kısımlarındakı sıkıntılara birebir işi çözer :)
Kardeş Yüzdüm Yüzdüm kuyruğuna kadar geldim tam oh derken böle bir hata geldi
Data pk2 yi seçiyorum Extract Shown diyorum böle errorlar geliyor
Lütfen bana bi daha yardımcı olurmusun çok makbule geçer

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Kardeş Yüzdüm Yüzdüm kuyruğuna kadar geldim tam oh derken böle bir hata geldi
Data pk2 yi seçiyorum Extract Shown diyorum böle errorlar geliyor
Lütfen bana bi daha yardımcı olurmusun çok makbule geçer
Bu program farkli bir program sql değil ama çekmek istediğiniz dosyayi kontrol et bir de dosya izinlerini kontrol edin everyone yap dosya izinlerini cunki sqlde attach yapacagımız zaman bunlardan cıkıyor sıkıntı bunların dısında kullandıgın program konusunda bilgim yok malesef

huseyn999

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu program farkli bir program sql değil ama çekmek istediğiniz dosyayi kontrol et bir de dosya izinlerini kontrol edin everyone yap dosya izinlerini cunki sqlde attach yapacagımız zaman bunlardan cıkıyor sıkıntı bunların dısında kullandıgın program konusunda bilgim yok malesef
kardeş denedim olmadi valla çok üzgünüm yarim saat emek verdim böle hata oldu lütfen bu konuyu benim için araştirirmisin ?

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
kardeş denedim olmadi valla çok üzgünüm yarim saat emek verdim böle hata oldu lütfen bu konuyu benim için araştirirmisin ?
Kulandıgın program hangisi ve tam olarak yapmak istediğini yazarsan arastırım yardımcı olmaya calişirim