Management Studio bu gibi durumlarda yönetim baglantı kısımlarındakı sıkıntılara birebir işi çözerKardeş o server ismini dediğin gibi direk SQL Management studiodan kopayaladım yapıştırdım oldu![]()
![]()
Bu program farkli bir program sql değil ama çekmek istediğiniz dosyayi kontrol et bir de dosya izinlerini kontrol edin everyone yap dosya izinlerini cunki sqlde attach yapacagımız zaman bunlardan cıkıyor sıkıntı bunların dısında kullandıgın program konusunda bilgim yok malesef
kardeş denedim olmadi valla çok üzgünüm yarim saat emek verdim böle hata oldu lütfen bu konuyu benim için araştirirmisin ?bu program farkli bir program sql değil ama çekmek istediğiniz dosyayi kontrol et bir de dosya izinlerini kontrol edin everyone yap dosya izinlerini cunki sqlde attach yapacagımız zaman bunlardan cıkıyor sıkıntı bunların dısında kullandıgın program konusunda bilgim yok malesef
Kulandıgın program hangisi ve tam olarak yapmak istediğini yazarsan arastırım yardımcı olmaya calişirimkardeş denedim olmadi valla çok üzgünüm yarim saat emek verdim böle hata oldu lütfen bu konuyu benim için araştirirmisin ?