onderservet
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Hobbit o kadar da kötü bir film değil.
Dikkat! Birden parlayan görüntüler içeriyor.
O sitede oradan oraya süzülen şey ne, ben onu çözemedim?Dikkat! Birden parlayan görüntüler içeriyor.
Hızlı sallayınca ekran değişiyor. Ama epilepsi hastaları için tehlikeli olabilir siz daha iyi bilirsiniz gerçi, tıp okuyorsunuz.O sitede oradan oraya süzülen şey ne, ben onu çözemedim?
Amaçsız bir site. Yanlış anlama onu tut hızlıca sağa sola çek.O sitede oradan oraya süzülen şey ne, ben onu çözemedim?
Hımm, bakıyorum ki birilerinin moderatörlük yerine tıbba ilgisi varmış. Nereden biliyorsun bu epilepsi şeysini?Hızlı sallayınca ekran değişiyor. Ama epilepsi hastaları için tehlikeli olabilir siz daha iyi bilirsiniz gerçi, tıp okuyorsunuz.
Mesaj çok sakat. Bazı arkadaşlara lazım olabilir -> Alo RTÜK: 444 1 178Amaçsız bir site. Yanlış anlama onu *****************![]()
Yanlış anlama dedim yine yanlış anladın.Hımm, bakıyorum ki birilerinin moderatörlük yerine tıbba ilgisi varmış. Nereden biliyorsun bu epilepsi şeysini?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mesaj çok sakat. Bazı arkadaşlara lazım olabilir -> Alo RTÜK: 444 1 178
Hakkatten amasolucan o solucan...
Kardeşim yanlış anladığım yok, benimkisi Recep İvedik usülü +18 mizah.Hakkatten amabi türlü isim veremedim ona.
Her çeşit haşereden korkarım; örümcek, sivrisinek (End game boss oluyor bunlar benim için), kara sinek, arı vs.örümceklerden korkan var mı? üzerimizde gezen örümceklerin haddi hesabı yoktu...
Uzun bacaklılardan iğrenirim ne korkmasıörümceklerden korkan var mı? üzerimizde gezen örümceklerin haddi hesabı yoktu...
arı haşerat değil faydalı böceklerden bazı sineklerde çiçeklerin tozlaşmasına katkıları oluyor geçen yaz pazar günü işyerinde otururken sap sarı arı geldi kondundu dizime sonra da uçtu gitti arımsı bişey...Her çeşit haşereden korkarım; örümcek, sivrisinek (End game boss oluyor bunlar benim için), kara sinek, arı vs.
Ben sivrisinek görünce sadist bir insana dönüşüyorum, yapıştırıyorum terliği; ama öyle bir ses çıkıyor ki için burkulur.Uzun bacaklılardan iğrenirim ne korkmasıöğğğhhhj hemde poposu büyükse öldüremeyip hızlıca uzaklaşırım ordan arkama bakmadan.
Büyükleri öldüremem hem iğrenç olur temizlemek.
Küçüklerden pek korkmam. Çekirdek boyda yani.
Arka bacağında şişman sarı tüyleri varsa Bal arısıdır.arı haşerat değil faydalı böceklerden bazı sineklerde çiçeklerin tozlaşmasına katkıları oluyor geçen yaz pazar günü işyerinde otururken sap sarı arı geldi kondundu dizime sonra da uçtu gitti arımsı bişey...
bal arısı sokunca ölüyor intihar etmiş beni etkilemiyor sok artık eşekarısı yada sarı bela onlar hayatını kurtarınca selamlama geçişi yapıyor...Arka b
Arka bacağında şişman sarı tüyleri varsa Bal arısıdır.
Bir defa yerde buldum. Kendi etrafında durmadan dönüyordu. Parmağıma aldım uçsun diye... İğnesini geçirdi parmağıma ?
süs havuzundan her gün 2-3 saı bela kurtarırdım ba<ıları kürekle dalıyor eşek arısına bende sevmem de suya düşenleri kurtarırdım...Selamlama geçişi mi? Hehehevay bee