Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

epsilon06

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,078
Tut tut nereye kadar patlattınız sonunda işin ucunda ilk ban'ımı yiyecem gibi artık yeter yani.Huzuru bozmanın adı ifade özgürlüğü olamaz.Provakasyon kokan konular,yorumlar...Kimse kimsenin hayatına karışmıyor,kimse kimsenin hangi partiyi tuttuğunu umursamıyor,kim dindar kim ateist umrumuzda değil! Ama kin,nefret,tartışma,bir grubu kışkırtma,inançlara saygısızlık gibi durumları oluşturmaya çalışan konulardan bıktım.Ha bu demek değil ki etkisiz eleman olalım kulaklarımızı tıkayıp oturalım.Toplumun ahlakını,yapısını,inançlarımı etkileyen konularda susmam kimse susmaz.Bunu kullanmaya çalışıp nefret oluşturanlara da eyvallah etmez kimse kusura bakmayın!
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eskiden bu tip kişiler yoktu buralarda...Şimdi amaç siteyi canlandırmak mı? Üye çekmek mi? Acun gibi reyting mi? Tam ne bilmiyorum ama yetkililerde bu konularda biraz dikkatli olmalı.Burda yıllardır farklı görüşten insanlar güzelce bir forum hayatı geçiriyorsa bunu bozmaya çalışanlarada prim vermemelisiniz...

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,598
Ölmek istiyorum. Öyle böyle değil hemde nasıl.
O kadar uğraş et hayatı düzene sokmaya çalış ama hep beklediğimin aksi olsun.

Bıktık ya Bıktık

epsilon06

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,078
Gene birileri uçuşmuş kılıçbalığı sıradaki:) Kendi isteğiyle ara vermiş olabilir takılıyorum kızmayalım:) Bir gün hepimizin isminin üstü çizilecek elbet...??

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
veba cıkmıştı haberlere düşürtmüyorlar korona ölümlerini zature diyorlar diyen var da bu saçmalık ...

Reaksiyon puanı
6,371
Dershaneye yeni biri geldi, TikTok kullanıyor uzak durabildiğim kadar uzak durmaya çalışıyorum.

Alois Alzheimer

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,317
Hızlı sallayınca ekran değişiyor. Ama epilepsi hastaları için tehlikeli olabilir siz daha iyi bilirsiniz gerçi, tıp okuyorsunuz.
Hımm, bakıyorum ki birilerinin moderatörlük yerine tıbba ilgisi varmış. Nereden biliyorsun bu epilepsi şeysini?

Amaçsız bir site. Yanlış anlama onu ***************** :D
Mesaj çok sakat. Bazı arkadaşlara lazım olabilir -> Alo RTÜK: 444 1 178

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,598
Hımm, bakıyorum ki birilerinin moderatörlük yerine tıbba ilgisi varmış. Nereden biliyorsun bu epilepsi şeysini?

Mesaj çok sakat. Bazı arkadaşlara lazım olabilir -> Alo RTÜK: 444 1 178
Yanlış anlama dedim yine yanlış anladın.
Neyse hayırlı geceler.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
eski iş yerinde solucandan korkan vardı ellerizde 2-3 büyük solucan varken gördü renkten renge girdi...

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
örümceklerden korkan var mı? üzerimizde gezen örümceklerin haddi hesabı yoktu...

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,598
örümceklerden korkan var mı? üzerimizde gezen örümceklerin haddi hesabı yoktu...
Uzun bacaklılardan iğrenirim ne korkması :( öğğğhhhj hemde poposu büyükse öldüremeyip hızlıca uzaklaşırım ordan arkama bakmadan.
Büyükleri öldüremem hem iğrenç olur temizlemek.

Küçüklerden pek korkmam. Çekirdek boyda yani.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Her çeşit haşereden korkarım; örümcek, sivrisinek (End game boss oluyor bunlar benim için), kara sinek, arı vs.
arı haşerat değil faydalı böceklerden bazı sineklerde çiçeklerin tozlaşmasına katkıları oluyor geçen yaz pazar günü işyerinde otururken sap sarı arı geldi kondundu dizime sonra da uçtu gitti arımsı bişey...

Alois Alzheimer

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,317
Uzun bacaklılardan iğrenirim ne korkması :( öğğğhhhj hemde poposu büyükse öldüremeyip hızlıca uzaklaşırım ordan arkama bakmadan.
Büyükleri öldüremem hem iğrenç olur temizlemek.

Küçüklerden pek korkmam. Çekirdek boyda yani.
Ben sivrisinek görünce sadist bir insana dönüşüyorum, yapıştırıyorum terliği; ama öyle bir ses çıkıyor ki için burkulur.

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,598
Arka b
arı haşerat değil faydalı böceklerden bazı sineklerde çiçeklerin tozlaşmasına katkıları oluyor geçen yaz pazar günü işyerinde otururken sap sarı arı geldi kondundu dizime sonra da uçtu gitti arımsı bişey...
Arka bacağında şişman sarı tüyleri varsa Bal arısıdır. :)

Bir defa yerde buldum. Kendi etrafında durmadan dönüyordu. Parmağıma aldım uçsun diye... İğnesini geçirdi parmağıma ?

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Arka b

Arka bacağında şişman sarı tüyleri varsa Bal arısıdır. :)

Bir defa yerde buldum. Kendi etrafında durmadan dönüyordu. Parmağıma aldım uçsun diye... İğnesini geçirdi parmağıma ?
bal arısı sokunca ölüyor intihar etmiş beni etkilemiyor sok artık eşekarısı yada sarı bela onlar hayatını kurtarınca selamlama geçişi yapıyor...

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,598
Selamlama geçişi mi? Hehehe :D vay bee

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...