colognebar10
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 417
Sivrisineğin kanımı emmesi hoşuma gidiyor. Bazen kanımı izlerken sivrisineği izliyorum
.
balık oltasına takılan tarla sürülürken ortaya çıkan kuşların yemeyi sevdiği solucan o.İnşallah o şey düşündüğüm şey değildir yoksa düşündüğüm şey ise kusarım.
7 sene takdir aldım bi kere tebrik edilmedim karneye bakmadan tamam iyi deyip geçtiler bu nekiYa yeter ailem evin içinde ne isterlerse yapıyorum bir kere aferin demediler, evin dışına çıkacağım bir iş verdiklerinde istemedim ve anlattım, evin dışına çıkmayı istemiyorum dedim. O kadar evin içinde istediklerini yapmama rağmen evin dışına çıkacağım bir işi yapmak istemediğimde aşırı kızıyorlar. YETER YA. Bir kere aferin denilmiyor ama hayır deyince hemen aşırı kızıyorlar.
Teşekkür alan arkadaşına ailesi ne hediyeler alırken takdir alıp hiçbir şey kazanmayan ben7 sene takdir aldım bi kere tebrik edilmedim karneye bakmadan tamam iyi deyip geçtiler bu neki
Mesaj otomatik birleştirildi:
okul 7.si oldum niye 1. si değil dediler
düz geçen arkadaşıma son model telefon alınırken takdir alan benim tebrik bile edilmememTeşekkür alan arkadaşına ailesi ne hediyeler alırken takdir alıp hiçbir şey kazanmayan ben![]()
?Teşekkür alan arkadaşına ailesi ne hediyeler alırken takdir alıp hiçbir şey kazanmayan ben![]()
?düz geçen arkadaşıma son model telefon alınırken takdir alan benim tebrik bile edilmemem![]()
Masummerve'ye aşığım (okuldaki)
Ban yerim diye bir çok şeyi eledim .d
YineneiçtinabisenKarmakarışıklaşmaktayım
çayiçtimyeminederimYineneiçtinabisen
ShahshshahshahÇayımaantifreezeeklemiştimondanolabilir
Aynen ben de bıktım şu arap sevdalılarından .Twitter'da ne kadar iğrenç aşağılık varlıklar var ya.Midemi bulandırıyorlar.Klavyesi olan konuşuyor şu devirde bir de ne konuştuklarını kulakları duysa...