Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,390
Gereken yönetim olarak düşünüldü ve kararı verildi. Bence bu kadar uzatmaya gerek yok diye düşünüyorum. Murat iyidir hoştur, ancak biz böyle bir yaptırım uygulamazsak sonu bizim için daha kötü olabilir.

Zaman gösterecek, biraz daha zaman geçsin zaten kendisi bizimle irtibata geçecektir. İçiniz rahat olsun.
@Creative cevabını bekliyorum...

Reaksiyon puanı
5,171
Gereken yönetim olarak düşünüldü ve kararı verildi. Bence bu kadar uzatmaya gerek yok diye düşünüyorum. Murat iyidir hoştur, ancak biz böyle bir yaptırım uygulamazsak sonu bizim için daha kötü olabilir.

Zaman gösterecek, biraz daha zaman geçsin zaten kendisi bizimle irtibata geçecektir. İçiniz rahat olsun.

Multi üyeliği sağlıklı bir şekilde bulamadığınızı düşünürsek en iyisi bu taktıkten Murat Burçunda yararlanmasını sağlamak. Açıkçası "Nasıl olsa Murat bizle iletişime geçecek" nidası yazınıza ego tatmin etemek istiyen biri tarafından yazılmış gibi gelmektedir.
Ha bu arada bu foruma aflardan zarar geldide biz mi bilmiyoruz...Bu foruma ne kadar zarar geldiyse hepsi bu yaptırımlardan geldi. Lütfen iki yıl öncesini unutmayalım.

Not: Mesajımı silmekte özgürsün ancak bunun etik bir davranış olmayacağı kanatindeyim.

Reaksiyon puanı
5,171
Sayın @Administraktör "ego" bana göre değil. Beni tanıyan bilir, siz yanlış anladıysanız onu bilemem. Kafama göre mesaj silme huyum da yoktur, bilesiniz..
Egonun size göre olmadığını biliyorum ve diğer tüm moderatörlerdede bu tarz huylar olmadığını biliyorum bu yüzden "...nidası yazınıza ego tatmin etemek istiyen biri tarafından yazılmış gibi gelmektedir." cümlesini kulandım ancak tüm yazımdan sadece bunu çıkarmış olmanız açıkçası beni üzüyor. Neyse artık bu durumlar beni ilgilendirmiyor. Bir hafta önce yapmam gereken şeyi şimdi yapıyorum ve foruma 4 ay kadar ara veriyorum.

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,809
Bugün dokunduğum tüm elektronik aletleri bozdum. Perdeyi çekerken kornişi de söktüm. 3. Suda mı hata yaptım bilmiyorum ki

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,809
Bu arada uçuşan üyeler bölümünün aktif olması çok hoşuma gitti. Eskiden bu kadar önem verilmiyordu sanki. Kimin neden banlandığını anlayabiliyorum . Teşekkürler ilgi ve özen için

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
Arkadşlar rica ediyorum bakın sona uyarmadı demeyin forumun huzurunu kaçırmak istiorsanız o başka tabi

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,809
Bir şey hissetmemeyi dilerdim..
Benim de en çok istediğim şeylerden biri.Diletenler utansın..

---- Mesajlar birleştirildi ----

Bomboş kişilere onursal verilmiş. Eski üyelere verilmiyo muydu bu rütbe? Zamanında biz aldığımız zaman laf yapanlar neredeler merak ettim doğrusu.

Son düzenleme:

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Çeliği tam +9'a bastım oyun bakıma girdi şansa bak :) geçti ama güzel oldu

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
Ekran Görüntüsü 2018-08-03 15-33-18.png

baskın var...

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
siyasi parti liderlerinin avatar ve profil resmi yapılması saçma hatta nick yapılması yasaklanmalı siyaset yasak forumda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...