colite
Profesör
Adam düşünmeden konuşuyorMuratın düşünme kabiliyetini kulanabileceğini sanmıyorum![]()

Adam düşünmeden konuşuyorMuratın düşünme kabiliyetini kulanabileceğini sanmıyorum![]()
Bana şu forumda Muratın ilgilendiği konularda Murat kadar bilgili birini gösterebilir misiniz?Adam düşünmeden konuşuyor![]()
Ben varım ama susuyorum abi.Bana şu forumda Muratın ilgilendiği konularda Murat kadar bilgili birini gösterebilir misiniz?
@Creative cevabını bekliyorum...
Gereken yönetim olarak düşünüldü ve kararı verildi. Bence bu kadar uzatmaya gerek yok diye düşünüyorum. Murat iyidir hoştur, ancak biz böyle bir yaptırım uygulamazsak sonu bizim için daha kötü olabilir.
Zaman gösterecek, biraz daha zaman geçsin zaten kendisi bizimle irtibata geçecektir. İçiniz rahat olsun.
ego tatmin etemek istiyen biri tarafından yazılmış gibi gelmektedir.
Egonun size göre olmadığını biliyorum ve diğer tüm moderatörlerdede bu tarz huylar olmadığını biliyorum bu yüzden "...nidası yazınıza ego tatmin etemek istiyen biri tarafından yazılmış gibi gelmektedir." cümlesini kulandım ancak tüm yazımdan sadece bunu çıkarmış olmanız açıkçası beni üzüyor. Neyse artık bu durumlar beni ilgilendirmiyor. Bir hafta önce yapmam gereken şeyi şimdi yapıyorum ve foruma 4 ay kadar ara veriyorum.Sayın @Administraktör "ego" bana göre değil. Beni tanıyan bilir, siz yanlış anladıysanız onu bilemem. Kafama göre mesaj silme huyum da yoktur, bilesiniz..
gelme foruma istemiyoruz seniBugün dokunduğum tüm elektronik aletleri bozdum. Perdeyi çekerken kornişonu da söktüm. 3. Suda mı hata yaptım bilmiyorum ki
Sen de yaparsan böyle ...gelme foruma istemiyoruz seni![]()
işin şakası tabi bazen terslikler üstüste gelince insan bir düşünüyor neden böyle diyeSen de yaparsan böyle ...![]()
Huzur bozuyorsa düzelttim.Arkadşlar rica ediyorum bakın sona uyarmadı demeyin forumun huzurunu kaçırmak istiorsanız o başka tabi
Benim de en çok istediğim şeylerden biri.Diletenler utansın..Bir şey hissetmemeyi dilerdim..
Nick zaten yasaksiyasi parti liderlerinin avatar ve profil resmi yapılması saçma hatta nick yapılması yasaklanmalı siyaset yasak forumda.
Bu yüzdenNe yaptığını görmüşmüydün?![]()