Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Banların erken açılması gibi bir durum var mı ?
Duruma göre değişebilir ancak zaten biz üyelerimizi olabildiğince düşük sürede uzaklaştırma vermeye çalışıyoruz. Bazı üyelerimiz bu iyi niyetimizi suistimal edip daha katı davrandıklarında daha ağır uzaklaştırma alabiliyorlar.

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
Erkan açılma durumu her zaman var fakat şöyle bir durum var bundan önceki siyasi mesajların en fazlasını 7 gün verdik yani indirimli günler durumu vardı normalde siyaset 4 aylık süreyi kapsıyor kıymeti bilinmedi indirimlerin

colite

Profesör
Reaksiyon puanı
1,272
Erkan açılma durumu her zaman var fakat şöyle bir durum var bundan önceki siyasi mesajların en fazlasını 7 gün verdik yani indirimli günler durumu vardı normalde siyaset 4 aylık süreyi kapsıyor kıymeti bilinmedi indirimlerin
Galiba Murat yedi.

Constantin87

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,973
Elektrik de zamlanmış meskende %9 oranında canım sıkıldı...

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
4 ay ban nedir abi, müebbet verseydiniz. :D Yalan yok, kendisini özleyecem

Akkara

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,387
LDloQJ.jpg

:)

Reaksiyon puanı
5,171
Adını rte olarak değiştirdi.
Forum kurallarından •parti logosu içeren avatar kullanmak yasaktır.
O da bunun gibi.
Bunun cezası 4 ay mıdır? Murat son 3 ayda siyasete sarsada genel olarak faydalı bir kişiliktir. Bence Forumda Muratı sevmeyenler var. Açıkçası ben Muratın cezasının kabul edilebilir düzeylere indirilmesi gerektiğini düşünüyorum. 4 ay Murat gibi aktif bir üyeyi kaybetmek için yeterince yeterli bir süre...

Usain

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,170
Evet 4 ay çok fazla. Adam 4 ay sonra geri gelir mi hiç. Bende Murat Burç'a inat 4 ay verildiğini düşünüyorum.

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,390
Çekirge misali olarak düşünebilirsiniz, def'aten uyarı yapılmasına rağmen aynı konular üzerinden işlem yapılıyorsa bizlerde gerekeni yapmak zorunda kalabiliyoruz.
Bu cezaların burada kelimesi kelimesine uygulandığını ilk defa duyuyorum. Yani forumda zaten mesaj kıtlığı var gerçekten bu yapılanı mantıklı buluyor musunuz?

Reaksiyon puanı
5,171
Çekirge misali olarak düşünebilirsiniz, def'aten uyarı yapılmasına rağmen aynı konular üzerinden işlem yapılıyorsa bizlerde gerekeni yapmak zorunda kalabiliyoruz.
İyide zaten Muratın banını kaldırsan bu adam 3 gün sonra yeniden ban yiyecek. Evet kabul ediyorum Murat değişik bir kişilik ancak bu adama ban çözüm sağlamıyor.

Hayır yani adam 3 4 yılda 15 bin mesaj yaptı bu adama bence siz bile kıyamazsınız... Hadi gelin bu cezayı makul bir süre olan 2 haftaya düşürün:/

colite

Profesör
Reaksiyon puanı
1,272
İyide zaten Muratın banını kaldırsan bu adam 3 gün sonra yeniden ban yiyecek. Evet kabul ediyorum Murat değişik bir kişilik ancak bu adama ban çözüm sağlamıyor.

Hayır yani adam 3 4 yılda 15 bin mesaj yaptı bu adama bence siz bile kıyamazsınız... Hadi gelin bu cezayı makul bir süre olan 2 haftaya düşürün:/
Onun için Ülkeyi değiştirmemiz gerekiyor fazla masrafa giriyoruz 4 ay düşünsün bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...