Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
10 saat boyunca bilgisayarın başından kalkmadım, uyusam iyi olacak.

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Ne sıcak hava varmış arkadaş. Arabaların içi kaynıyor.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
Raymond Reddington vari havası var...
latest

Elizabeth Keen kızı değil...

M

Murat Burç

SDN Okuru
Hastanede sıra bekliyormuşuz eskiden. Şimdi de bilgisayar başında bekliyoruz değişen tek şey teknolojinin nimetlerin sayesinde oldu. Göze RANDEVU YOK ABİ YOK. ALAMIYORUM.

lgsever

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,459
Hastanede sıra bekliyormuşuz eskiden. Şimdi de bilgisayar başında bekliyoruz değişen tek şey teknolojinin nimetlerin sayesinde oldu. Göze RANDEVU YOK ABİ YOK. ALAMIYORUM.
Bende cildiyeden yahu 80 milyonlyk ülkenin 20 milyonunun olduğu şehirde nasıl cildiye domtoru olmaz ya nasıl nasıl aklım almıyor birak ilceyi koca şehirde yok gösteriyor ya hani dese 1 ay sonra 3 ay sonra hadi 1 yil sonra -randevu bulunamadı- ne demek ya bunlar vatandaşa müşteri gözüyle bakıyor herkes geçmiş özele parası az olan ölecek mi o zaman yazık vallahi yazık.

---- Mesajlar birleştirildi ----

Bazı hastanaler sıkışmamak için bütün randevuları dolu gibi gösterebiliyor. En iyisi o hastaneye gidip randevu sorgulamak.
Evet ama illa gidipte şehrinde bir tek ve uzak hastanede bulunan alerji bolümu için her zaman vaktin olamayabiliyor. Saçmalığa bak .

Son düzenleme:
M

Murat Burç

SDN Okuru
Bende cildiyeden yahu 80 milyonlyk ülkenin 20 milyonunun olduğu şehirde nasıl cildiye domtoru olmaz ya nasıl nasıl aklım almıyor birak ilceyi koca şehirde yok gösteriyor ya hani dese 1 ay sonra 3 ay sonra hadi 1 yil sonra -randevu bulunamadı- ne demek ya bunlar vatandaşa müşteri gözüyle bakıyor herkes geçmiş özele parası az olan ölecek mi o zaman yazık vallahi yazık.

Evet ama illa gidipte şehrinde bir tek ve uzak hastanede bulunan alerji bolümu için her zaman vaktin olamayabiliyor. Saçmalığa bak .
Eskiden 15 günlük Randevuyu tek aramada gösterirdi. 1 senedir falan tek tek gün seçerek arıyorsun. Maksat zamqan çalmak hepsini gösterseen olana alalım işte. hoş tek tek bakıyorum yok abşi yok. İlçelerde 4 tane randevu var yahu ilçeye mi gideyim onun için

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Sıkıldım şu elimdeki zenfone 3ten acaba satsam ne kadar eder maaşı alayım da bi xz1 alayım sonyi özledim aynı fiyata s8 var ama sahibindende hep çatlak kırık demekki çok narin bizim işe de gitmez.

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Sıkıldım şu elimdeki zenfone 3ten acaba satsam ne kadar eder maaşı alayım da bi xz1 alayım sonyi özledim aynı fiyata s8 var ama sahibindende hep çatlak kırık demekki çok narin bizim işe de gitmez.
0 veya ithalatçı bak en iyisi. 2. el gerçekten sıkıntılı. Elindeki telefonun lüks bir kılıf kadar maddi bir değerinden daha yüksek bir ederi olduğunu düşünmüyorum.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
0 veya ithalatçı bak en iyisi. 2. el gerçekten sıkıntılı. Elindeki telefonun lüks bir kılıf kadar maddi bir değerinden daha yüksek bir ederi olduğunu düşünmüyorum.
Ben 1300e almıştım geçen yıl 64gb olanı tabi yenilenmiş sürüm şimdi bide ekranda çizikler var hafif de olsa bence ederi şuan en fazla 700tl sahibindende fiyatlar şişmiş 850 en düşüğü

tiriviriap

Asistan
Reaksiyon puanı
308
Forum kurallarına aykırı olmadığı halde, modların canı istedi diye mesaj siliniyor. Ne demokrasi ama

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
Millet gibi forumda diğer üyelere faydan yok milleti kışkırtmak için elinden geleni yapıyorsun birde gelmiş buraya neden mesajlarım siliniyor diye mi soruyorsun ?

554950

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,861
herkesin pp si canlı bu ne 3 gün banlandık sonra bi geldik full canlı pp

554950

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,861
Gif yapmayı çeşitli programlar ile araştırıp yapabilirsin. Ya da hazır gif'i foruma normal profil fotoğrafı yüklermiş gibi koyabilirsin. :)
2. si daha kolay onu yapcam ;)

kim utorrent gifti yapmış olsun ki :-(

sarı yaptım

Son düzenleme:

tiriviriap

Asistan
Reaksiyon puanı
308
Millet gibi forumda diğer üyelere faydan yok milleti kışkırtmak için elinden geleni yapıyorsun birde gelmiş buraya neden mesajlarım siliniyor diye mi soruyorsun ?

Sanane faydadan zarardan? Forum üyelerinin böyle bir görevi yok. Bu kafa da hiçbir forumda yoktur ayrıca. Maksat içindeki kini farklı yollarla kusmak.

Bana hakaret eden adama ceza vermiyorsun çünkü senin kafanda ama ben soda iç dediğim için 4 gün ban yiyorum. Maalesef forum yöneticilerinin bir kısmı, yönetici vasfına haiz değil. Mukakeme yeteneği zayıf ayrıca tarafsız değilller. Troy da Forum büyüsün diye debelensin dursun. Bu yönetici kafasıyla ne kadar büyür Allah bilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...