Sucrofe
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 677
10 saat boyunca bilgisayarın başından kalkmadım, uyusam iyi olacak.
babla der ki fevkeladenin de fevkinde...Yeni avatarım nasıl?![]()
Bir 10 saat de uyumussundur.10 saat boyunca bilgisayarın başından kalkmadım, uyusam iyi olacak.
Güzel olmuş.Yeni avatarım nasıl?![]()
@Rodeno 'nun profilindeki fotoyu googleda aratıp kendimi göre düzenledim.babla der ki fevkeladenin de fevkinde...
gerçi sonra bu ne be oğlum? diyor...
Sağ ol.Güzel olmuş.![]()
Yeni avatarım nasıl?![]()
Bu, Red Hat'ın biraz değiştirilmiş hâli gibi geldi. Orijinali kırmızı.@Rodeno 'nun profilindeki fotoyu googleda aratıp kendimi göre düzenledim.
---- Mesajlar birleştirildi ----
Sağ ol.
Aynen. Red Hat'ı Google dan indirdim. Sonra yeşil yaptım.Bu, Red Hat'ın biraz değiştirilmiş hâli gibi geldi. Orijinali kırmızı.![]()
Aynen o hava var birazRaymond Reddington vari havası var...
Red Hat'ı beğenirim. Yeşil hâli de bayağı güzel duruyor.Aynen. Red Hat'ı Google dan indirdim. Sonra yeşil yaptım.![]()
Harbi ya. Şu konuyu açın da linç edelim.https://forum.shiftdelete.net/threa...i-gerekcesiyle-safiye-inci-tutuklandi.579473/
bu niye kilitli? madem korkuyon açma...
Bende cildiyeden yahu 80 milyonlyk ülkenin 20 milyonunun olduğu şehirde nasıl cildiye domtoru olmaz ya nasıl nasıl aklım almıyor birak ilceyi koca şehirde yok gösteriyor ya hani dese 1 ay sonra 3 ay sonra hadi 1 yil sonra -randevu bulunamadı- ne demek ya bunlar vatandaşa müşteri gözüyle bakıyor herkes geçmiş özele parası az olan ölecek mi o zaman yazık vallahi yazık.Hastanede sıra bekliyormuşuz eskiden. Şimdi de bilgisayar başında bekliyoruz değişen tek şey teknolojinin nimetlerin sayesinde oldu. Göze RANDEVU YOK ABİ YOK. ALAMIYORUM.
Evet ama illa gidipte şehrinde bir tek ve uzak hastanede bulunan alerji bolümu için her zaman vaktin olamayabiliyor. Saçmalığa bak .Bazı hastanaler sıkışmamak için bütün randevuları dolu gibi gösterebiliyor. En iyisi o hastaneye gidip randevu sorgulamak.
Eskiden 15 günlük Randevuyu tek aramada gösterirdi. 1 senedir falan tek tek gün seçerek arıyorsun. Maksat zamqan çalmak hepsini gösterseen olana alalım işte. hoş tek tek bakıyorum yok abşi yok. İlçelerde 4 tane randevu var yahu ilçeye mi gideyim onun içinBende cildiyeden yahu 80 milyonlyk ülkenin 20 milyonunun olduğu şehirde nasıl cildiye domtoru olmaz ya nasıl nasıl aklım almıyor birak ilceyi koca şehirde yok gösteriyor ya hani dese 1 ay sonra 3 ay sonra hadi 1 yil sonra -randevu bulunamadı- ne demek ya bunlar vatandaşa müşteri gözüyle bakıyor herkes geçmiş özele parası az olan ölecek mi o zaman yazık vallahi yazık.
---- Mesajlar birleştirildi ----
Evet ama illa gidipte şehrinde bir tek ve uzak hastanede bulunan alerji bolümu için her zaman vaktin olamayabiliyor. Saçmalığa bak .
0 veya ithalatçı bak en iyisi. 2. el gerçekten sıkıntılı. Elindeki telefonun lüks bir kılıf kadar maddi bir değerinden daha yüksek bir ederi olduğunu düşünmüyorum.Sıkıldım şu elimdeki zenfone 3ten acaba satsam ne kadar eder maaşı alayım da bi xz1 alayım sonyi özledim aynı fiyata s8 var ama sahibindende hep çatlak kırık demekki çok narin bizim işe de gitmez.
Ben 1300e almıştım geçen yıl 64gb olanı tabi yenilenmiş sürüm şimdi bide ekranda çizikler var hafif de olsa bence ederi şuan en fazla 700tl sahibindende fiyatlar şişmiş 850 en düşüğü0 veya ithalatçı bak en iyisi. 2. el gerçekten sıkıntılı. Elindeki telefonun lüks bir kılıf kadar maddi bir değerinden daha yüksek bir ederi olduğunu düşünmüyorum.
Hangi mesajları siliyoruz mesela?Forum kurallarına aykırı olmadığı halde, modların canı istedi diye mesaj siliniyor. Ne demokrasi ama
Ne duruyorsun sende canlandır.herkesin pp si canlı bu ne 3 gün banlandık sonra bi geldik full canlı pp
Gif yapmayı çeşitli programlar ile araştırıp yapabilirsin. Ya da hazır gif'i foruma normal profil fotoğrafı yüklermiş gibi koyabilirsin.nasıl yapcamı bilmiyorum![]()
2. si daha kolay onu yapcamGif yapmayı çeşitli programlar ile araştırıp yapabilirsin. Ya da hazır gif'i foruma normal profil fotoğrafı yüklermiş gibi koyabilirsin.![]()
Millet gibi forumda diğer üyelere faydan yok milleti kışkırtmak için elinden geleni yapıyorsun birde gelmiş buraya neden mesajlarım siliniyor diye mi soruyorsun ?