Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ömer Canbaz

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,629

lgsever

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,459
Sen onu boşver de ne yapacaksın onu

M

Murat Burç

SDN Okuru
İki cihaza da 1 yıldızlık yorum yaptım zaten fiyatla alakalı. İnsanlar tepkisini koyarsa mecbur düşürecekler ithalatçı garantili 500 dolarlık bir ürünün TR garantili 700-800 euro değerindeki S9+ ile aynı fiyata gelmesi tamamen satıcının oyunu. Mi 8 buna benzer uçuk fiyattan gelsin o da bu kadar satmaz.
S9 Plus 4 civarı kur ile girdi bu cihaz 4.8 ile girdi. İthalatçıların fiyatını tartışacağımıza bu doların bu vergilerin fiyatını tartışsak bunlar düşse zaten ithal eden adam da para kazanacak gözü doyacak bize adam gibi fiyattan satacak. 5T'yi 1-2 sene sonra değiştirirm belki diye düşünüyordum ama bu gidişle 3-4 sene kullanacağım herhalde.

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,615
S9 Plus 4 civarı kur ile girdi bu cihaz 4.8 ile girdi. İthalatçıların fiyatını tartışacağımıza bu doların bu vergilerin fiyatını tartışsak bunlar düşse zaten ithal eden adam da para kazanacak gözü doyacak bize adam gibi fiyattan satacak. 5T'yi 1-2 sene sonra değiştirirm belki diye düşünüyordum ama bu gidişle 3-4 sene kullanacağım herhalde.
Doları ve vergileri söyleye söyleye dilimde tüy bitti zaten. İthalatçılarda sürümden kazanmak yerine böyle yapınca fiyatlar böyle oluyor. Hani yenisi çıksa eskisi ucuzlayıp alırım diyorum o da olmuyor. Büyük ihtimalle U11 alacağım gibi. Xiaomi Mi 6X bile alabilirim gelirse buraya.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Doları ve vergileri söyleye söyleye dilimde tüy bitti zaten. İthalatçılarda sürümden kazanmak yerine böyle yapınca fiyatlar böyle oluyor. Hani yenisi çıksa eskisi ucuzlayıp alırım diyorum o da olmuyor. Büyük ihtimalle U11 alacağım gibi. Xiaomi Mi 6X bile alabilirim gelirse buraya.
5Z al 3300'E?

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Bilim aklın şiiridir şiir de yüreğin bilimidir.

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Operaya ne oldu? :D Ben Opera denediğimden beri başka tarayıcı kullanmıyorum :p
Onu da kullanıyorum bir yandan. Ama kendi kendine yanıt vermeyip kapandığı oluyor.
Firefox'a geçtim. Bunda da kullandığım eklentilerin güncel sürümü bulunmayabiliyor.

Sanırm bu gidişle ana tarayıcım olarak Chrome'u ya da Chromium'u kullanacağım. İstediğim bütün özellikler var.

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Kafamı dağıtmak için müzik dinliyorum. Aslında müzik dinlemeyi seven birisi de değilimdir.

Oyun oynayayım desem hiç oynayasım gelmiyor.

azen63

Profesör
Reaksiyon puanı
24
”Zulmü alkışlayamam, zalimi asla sevemem gelenin keyfi için geçmişe kalkıp sövemem.” (Mehmet Akif Ersoy)

---- Mesajlar birleştirildi ----

Unutulanlar Unutanları Asla Unutmazlar.İntikam!!!!!!! A.Z.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...