- Reaksiyon puanı
- 9,165
N'oldu sen de mi forum açtın?Bu MyBB ne gıcık. Xenforo daha ojdur.![]()

N'oldu sen de mi forum açtın?Bu MyBB ne gıcık. Xenforo daha ojdur.![]()
Dersten sıkıldım. İçimde de çoktan beri vardı. Denemek için açtım. Bugün yarın silerim.N'oldu sen de mi forum açtın?![]()
Xiaomi USB Type-C - Micro USB Çevirici Adaptör FiyatıArkadaşlar type c yi micro usb ye dönüştürecek aparat var mı?
Hayır bundan değil tam tersi
Zaten o aparat Type C'yi micro USB'ye dönüştürüyor. Siz bunu istemiyor musunuz?Hayır bundan değil tam tersi
Evet bunu istiyorum ama resim öyle demiyorZaten o aparat Type C'yi micro USB'ye dönüştürüyor. Siz bunu istemiyor musunuz?![]()
Aynen ona bende baktım. Micro USB'yi Type C'ye dönüştürüyor. Birkaç siteye batkım da hepsi Micro USB'yi Type C'ye dönüştürüyoryor. Tek bunu buldum. Bu da pahalı.Evet bunu istiyorum ama resim öyle demiyor![]()
Eline sağlıkAynen ona bende baktım. Micro USB'yi Type C'ye dönüştürüyor. Birkaç siteye batkım da hepsi Micro USB'yi Type C'ye dönüştürüyoryor. Tek bunu buldum. Bu da pahalı.
Type C 3.1 Lightning Micro Usb Tf Kart Okuyucu 4419p Iphone Otg Sd Card Reader çevirici Telefon Hub GittiGidiyor'da 363469824
Bugüne kadar böyle bir şeye kimsenin mi ihtiyacı olmamış. Artık yukarıdaki aparatla idare edeceğiz.yok mikro usbyi type-c yapan var...
üretici ve satıcıların dar görüşlülüğünden.Bugüne kadar böyle bir şeye kimsenin mi ihtiyacı olmamış. Artık yukarıdaki aparatla idare edeceğiz.
MUSILAND MU1 Type-C To 3.5mm bu ufaklıkla kullanacağım![]()
Zevkine varınca arkası geliyor. Ama günümüz kuru ile biraz pahalıya denk geliyor tabiSende ekleme yapa yapa varya yeni bir kulaklık çikartacan herhalde
İki cihaza da 1 yıldızlık yorum yaptım zaten fiyatla alakalı. İnsanlar tepkisini koyarsa mecbur düşürecekler ithalatçı garantili 500 dolarlık bir ürünün TR garantili 700-800 euro değerindeki S9+ ile aynı fiyata gelmesi tamamen satıcının oyunu. Mi 8 buna benzer uçuk fiyattan gelsin o da bu kadar satmaz.
S9 Plus 4 civarı kur ile girdi bu cihaz 4.8 ile girdi. İthalatçıların fiyatını tartışacağımıza bu doların bu vergilerin fiyatını tartışsak bunlar düşse zaten ithal eden adam da para kazanacak gözü doyacak bize adam gibi fiyattan satacak. 5T'yi 1-2 sene sonra değiştirirm belki diye düşünüyordum ama bu gidişle 3-4 sene kullanacağım herhalde.OnePlus 6 ülkeye giriş yapmış ama pek iyi olmamış
Ekli dosyayı görüntüle 45671
Ekli dosyayı görüntüle 45672
Doların hali gözlerimi dolduruyorZevkine varınca arkası geliyor. Ama günümüz kuru ile biraz pahalıya denk geliyor tabi![]()
Doları ve vergileri söyleye söyleye dilimde tüy bitti zaten. İthalatçılarda sürümden kazanmak yerine böyle yapınca fiyatlar böyle oluyor. Hani yenisi çıksa eskisi ucuzlayıp alırım diyorum o da olmuyor. Büyük ihtimalle U11 alacağım gibi. Xiaomi Mi 6X bile alabilirim gelirse buraya.S9 Plus 4 civarı kur ile girdi bu cihaz 4.8 ile girdi. İthalatçıların fiyatını tartışacağımıza bu doların bu vergilerin fiyatını tartışsak bunlar düşse zaten ithal eden adam da para kazanacak gözü doyacak bize adam gibi fiyattan satacak. 5T'yi 1-2 sene sonra değiştirirm belki diye düşünüyordum ama bu gidişle 3-4 sene kullanacağım herhalde.
5Z al 3300'E?Doları ve vergileri söyleye söyleye dilimde tüy bitti zaten. İthalatçılarda sürümden kazanmak yerine böyle yapınca fiyatlar böyle oluyor. Hani yenisi çıksa eskisi ucuzlayıp alırım diyorum o da olmuyor. Büyük ihtimalle U11 alacağım gibi. Xiaomi Mi 6X bile alabilirim gelirse buraya.
Tahmini Teslimat Zamanı
Operaya ne oldu?İstediğim gibi bir tarayıcı olmaz mı ya?
Onu da kullanıyorum bir yandan. Ama kendi kendine yanıt vermeyip kapandığı oluyor.Operaya ne oldu?Ben Opera denediğimden beri başka tarayıcı kullanmıyorum
![]()
Benim kablo biraz daha farklı dac özelliği taşıyor