- Reaksiyon puanı
- 16,127
bu olmaz artık...
Neresi?Havada bir yağmur, şimşekler falan ortalık ayaklandı.
Yeni bilgisayar almadıysan kurmaya değmez.Windows 10'u kursam mı kurmasam mı?
Bir türlü karar veremedim. Kurduğumda ertesi gün silme ihtimalim var.
Aklıma şu söz de gelmiyor değil.
"Çalışıyorsa dokunma."
Neden öyle diyorsun? Ben en son denemek amaçlı Windows 10 LTSB sürümünü kurmuştum. Ondan önce ise Windows 10 sürüm 1709'u kurmuştum.Yeni bilgisayar almadıysan kurmaya değmez.![]()
Yanılıyorsun.Neden öyle diyorsun? Ben en son denemek amaçlı Windows 10 LTSB sürümünü kurmuştum. Ondan önce ise Windows 10 sürüm 1709'u kurmuştum.
Windows 10'u kurmak için illaki yeni bir bilgisayara gerek yoktur.
Çok doğru söz. Çalışıyorsa elleme.Aklıma şu söz de gelmiyor değil.
"Çalışıyorsa dokunma."
O nedenmiş? Sebebini söylersen yanılıp yanılmıyor muyum bir düşünürüm.Yanılıyorsun.![]()
Demekki o kadar iddialısın?Madem kurmaya çok meraklısın. Nedeni sürpriz olsun.
Windows 10 seve seve açıklar. ?
Demekki o kadar iddialısın?
Hiç kurmadım demiyorum ki yani sistemin yabancısı değilim.
openSUSE mi yükledin?Windows 10, OpenSUSE Linux dağıtımına benzemez.
Bizim de öyle, kırklareli.Marmara Ereğlisi tarafından fena fırtınalı yağmur geliyor.
Daha önceden deneyiminiz yoksa kendi başınıza yapmanızı önermem. Eğer yapacaksanız da aşağıdaki linke tıklayarak konuyla ilgili bir Youtube aramasına ulaşabilirsiniz. Oradaki videoları izleyerek az çok bilgi edinebilirsiniz.Hocam detaylı laptop temizleme ve termal macun değişimi videosu biliyorsan atabilir misin? @Halktan Biri
Mor ve ötesi uyan ile az uyanmadımSınav zamanı gece uyanık kalayım diye Don't Fall Asleep şarkısını dinlediğim oluyordu.
Ama şahsen bu tür şarkılar bana çok hoş gelmiyor.
Önerdiğin, kaliteli ucuz termal macun var mıdır hocam? Teşekkürler izledim videoyu gayet güzel.Daha önceden deneyiminiz yoksa kendi başınıza yapmanızı önermem. Eğer yapacaksanız da aşağıdaki linke tıklayarak konuyla ilgili bir Youtube aramasına ulaşabilirsiniz. Oradaki videoları izleyerek az çok bilgi edinebilirsiniz.Hocam detaylı laptop temizleme ve termal macun değişimi videosu biliyorsan atabilir misin? @Halktan Biri
Birkaç noktada uyarayım. Termal macunu sıkarken bolca sıkmaya çalışmayın. Çok sıkınca etkisinin de çok olacağını sanmayın.
Elektrikli süpürge, saç kurutma makinesi vb. cihazları laptopa direkt tutmayın/uygulamayın.
Şu Youtube aramasına bakabilirsiniz.
laptop temizleme - YouTube
Baskınlara alıştık artık da foruma baktıkça içimiz kararıyor:
Takip etmek isteyen olursa:Bugünkü xiaomi lansmanı saat kaçta ve nereden takip edebiliriz? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.