Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
M

Murat Burç

SDN Okuru
Onursal Üye nasıl olunuyor bilen var mı?
Uzun zaman forumda emek veren modlara modluk bittiken sorna veya bir şekilde onursal üye ünvanı veriyorlar Tabi böyle Seda Alkan var o da mesela onursal üye öyle durumlar işte.
Hoş geçenlerde bir modluktan çıkana ne olursa olsun modluk verdiler ama orası da ayrı bir mesele :D

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,240
Onursal Üye nasıl olunuyor bilen var mı?
Öyle zırt pırt geleni onursal yapmazlar. Genelde 1 sene süper moderatörlük yapıp görevden ayrılana verilir. Ama burada moderatör olup onursallığı haketmeyen adam sayısı gittikçe çoğalıyor. Foruma küsme ve girmeme nedenimiz de bu. Resmen gözümüzün önünde öldü forum. Kaliteli adam sayısı azaldı. Beni bilen bilir değer verdiklerimi ve saygı duyduklarımı. Son aldıkları moderatörleri görünce içim gitti resmen. Tabi ben @FRosa nın süper moderatör olup yıllarca kaliteli hizmet vereceğini düşünüyorum o ayrı. İki yüzlüsü de var. Önceden utkuversus yardım et diyen şimdi mesajlarıma cevap bile yazmıyor. Niye moderatör oldu çok meşgul o.

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Öyle zırt pırt geleni onursal yapmazlar. Genelde 1 sene süper moderatörlük yapıp görevden ayrılana verilir. Ama burada moderatör olup onursallığı haketmeyen adam sayısı gittikçe çoğalıyor. Foruma küsme ve girmeme nedenimiz de bu. Resmen gözümüzün önünde öldü forum. Kaliteli adam sayısı azaldı. Beni bilen bilir değer verdiklerimi ve saygı duyduklarımı. Son aldıkları moderatörleri görünce içim gitti resmen. Tabi ben @FRosa nın süper moderatör olup yıllarca kaliteli hizmet vereceğini düşünüyorum o ayrı. İki yüzlüsü de var. Önceden utkuversus yardım et diyen şimdi mesajlarıma cevap bile yazmıyor. Niye moderatör oldu çok meşgul o.

Kişiden kişiye değişir bir mod seçilirken bile bana göre katılım tarihinden 1 yıl önce alımlar olmamalı o adaylar tanınmalı izlenmeli ondan sonra yetkilendirilmiş Mod üyelere daha çok ilgi gelir tabi son zamanlarda insanlık diye bir şey kalmamaya başladı maalesef ben çok takmıyorum başkalarını ama bir konu hakkında haksızlık yapılınca çok uyuz oluyorum şimdi falan mod olmayı istersem böyle durumları şimdiden yaşayacağımı biliyorum o yüzden yanlış bir şey yaparım falan burdaya emek verenlere ayıp olmasın niyeti ile olmadım ben neredeyse bir mod Dan daha fazla aktif takılıyorum o ayrı meselede Onursal Üye yi merak ettim öylesine

Frosa

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,416
İltifatın için teşekkür ederim. İnşallah dediğiniz gibi olacak. Forumun gelişmesi, ilerleme kaydetmesi ve elimden geldiğince tüm üyelere yardımcı olma çabası içindeyim... :)

İyi Forumlar...

M

Murat Burç

SDN Okuru
Eskiler olaydı da lafları ağızlarına sokaydı. Yok Android götürmezmiş yok şuymuş
iOS'UN STABİLİTESİ BALON YALAN FASA FİSO

nextman

Profesör
Reaksiyon puanı
567
gitti canım gibi laptop indirimi kaçırdık pehhh :duvarakafasınıvuranemoji: :D

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Arkadaşlar sınav haftam başlıyor yaklaşık 2 hafta sürecek. Arada arada gireceğim ama sorularınızı ve isteklerinizi özelden yazarsanız en kısa sürede cevaplarım:)

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Vay arkadaş. Birkaç ay önce aldığım SSD'nin fiyatı yaklaşık 100 TL artmış.

Halil Akca

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
patronlar çalışanlarına, hak ettikleri ücreti versinler. sabit bir maaş veya asgari ücret gibi saçma sapan rakamlara takılıp kalmasınlar.

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Normalde kahve içmezdim ama sırf uyku gelmesin diye kahve içiyorum.

AlicmAtalar

Asistan
Reaksiyon puanı
104
Laboratuvar'da 3 yıldır kullandığım ve bir yıl daha idare eder dediğim emektar botlarıma derişik asit döküldü. Kullanmam sağlıklı olmayacağı için attım ve yeni bot aldım. 400 lira içerdeyim. :(

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Bugün algoritma dersinden bir vize yapmışız öööf anlatamam. Çan eğrisine bile girmiyorum o derece [emoji23]

_taha

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
17
SDN Forum kısmına uzun zamandır bakamıyordum. Ama anasayfanın sıkı takipçisiyim :)

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
lanet sınavlar başladı sayısal loto gibi not bekliyoruz

--ProofStriker

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
764
Facebook da sdn yayın yapıyordu açtım soru sordum benim sorumun üstündeki arkadaşa yanıt verdi tam bana cevap verecekti yayını kapattı şanssız biri olduğum doğrudur :D

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Facebook da sdn yayın yapıyordu açtım soru sordum benim sorumun üstündeki arkadaşa yanıt verdi tam bana cevap verecekti yayını kapattı şanssız biri olduğum doğrudur :D

benim sorularım ise hep atanıyor o kadar flood atıyorum bilerek okumuyor sonra görmedim demeleri gıcıklık

--ProofStriker

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
764
benim sorularım ise hep atanıyor o kadar flood atıyorum bilerek okumuyor sonra görmedim demeleri gıcıklık
Boşver. Bir kere Kerem abi yine yayın yapıyordu ben de bastım alay kahkahayı odada çamaşır sepeti vardı o sıra da yayına hakkı abi geldi benim yorumumu beğendi sonra birlikte alay ettik Kerem abiyle Hakkı abi de trolleyip soru sordu çok eğlenmiştim o gün. Kerem abi dedikodunu yaptım beni affet forumdan atma ne olursun:D :D :D

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Bugün kendi kendime dedim ki ne güzel sigarayı bırakalı 1 ay oldu, ameliyat izlerim kapanmaya başladı, normal hayatıma dönmeye başladım. Gece oturduğum yerde akciğerim yine söndü. Dedim oyun mu oynuyorsun benimle amaç ne? :D Bu sefer sol tarafıma sokulan hortumla kurtaramıcam gibi. Ameliyat masasına yatıracaklar. Ama bunun olma ihtimali neredeyse sıfıra iniyormuş. Dedim o zaman do it! :D

--ProofStriker

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
764
Bugün kendi kendime dedim ki ne güzel sigarayı bırakalı 1 ay oldu, ameliyat izlerim kapanmaya başladı, normal hayatıma dönmeye başladım. Gece oturduğum yerde akciğerim yine söndü. Dedim oyun mu oynuyorsun benimle amaç ne? :D Bu sefer sol tarafıma sokulan hortumla kurtaramıcam gibi. Ameliyat masasına yatıracaklar. Ama bunun olma ihtimali neredeyse sıfıra iniyormuş. Dedim o zaman do it! :D
Çok geçmiş olsun. Evet sigara çok kötü bir şey anneannem 56 yıldır içiyor tiryakisi kendisi eskiden her 3 ayda bir hastaneye kortizona kaldırırdık hastaneden çıktıktan sonra hemen bir sigara içerdi yine:D

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
çok geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun. Evet sigara çok kötü bir şey anneannem 56 yıldır içiyor tiryakisi kendisi eskiden her 3 ayda bir hastaneye kortizona kaldırırdık hastaneden çıktıktan sonra hemen bir sigara içerdi yine:D
bizdede vardı öyle rahmetli fenalaşırdı acile kaldırılırdı biraz kendine gelse sigaraya koşardı doktor içme dedikce günlük iki paket içerdi .Hadi şimdi içsin bakalım mezarda

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
geçmiş olsun.

--ProofStriker

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
764
Mutlu insanlar uyudu ben ise hala uyanığım efkarlandım bir yandan da Sezen Aksu dinliyorum hayat zor be. Çok zor sevdiklerin ile sınanıyorsun. Unutamıyorsun geçmişi. Her şey üst üste geliyor çaresizlik de çok berbat durum. Eli kolu bağlı insanın. Ama bu hayatta seni tek yaşatan şey sevdiklerin oluyor. Onlar olmasa halimiz daha beter olurdu. Hayat su gibi akıp gidiyor zamanı da durduramıyorsun zor.

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
Klavyenin başına geçince herkes sinirlenecek, tepki gösterecek birşey buluyor nedense :rolleyes:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...