M
Murat Burç
SDN Okuru
Ana sayfaya çıkmış haber bile sayfa bulunamadı hatası veriyor.
Şaka gibisiniz.
Şaka gibisiniz.
Ana sayfaya çıkmış haber bile sayfa bulunamadı hatası veriyor.
Şaka gibisiniz.
Yahu 12 senelik bir site burası dile kolay 12 seneAh sen bir de bana sor, sen ne kadar şaka gibisin.
Bin defa anlattık, izah ettik.
Umarım iş hayatına atılınca da buralarda olursun.
1 olur 2 olur 3 olur 20 olur.
Yahu kaç tane oldu saymayı unuttum.
Ana sayfada ilk habere tıklayınca haber bulunamadı diyor harbi şaka yapıyorsunuz.
Evet doğum günü ama 10 Kasım olduğu için yarın kutlayacak.
Hakkı Alkan güzel düşünmüş doğum gününü yarın kutlayacak olmasıyla.Evet doğum günü ama 10 Kasım olduğu için yarın kutlayacak.
Hahaha haline şükret yurtta 0.10 gördümYine kanser bir hızla karşı karşıyayım.... 1.0 mbps nedir abi.
@Hakkı Alkan 'a olan sevgim bır tık daha arttıEvet doğum günü ama 10 Kasım olduğu için yarın kutlayacak.
Hakkı Alkan
Abi AKN'yi aşsam bişey demeyeceğim de. Türknet kullanıyorum.Son 2 gündür kopmalar oluyor.Şimdi ise 249 ping görüyorum çıldıracağım.
--- Gönderi Güncellendi ---
Ekli dosyayı görüntüle 29585
Hakkı abi ile konuşmuş @Hakkı Alkan Abi mod olmak ister misin demiş yönetim ile bir alakası yok.
O ne öyle yahu iyi biz de ofisi basıp mod yapmazsanız bu ofisi yakarım diyelim. Saçmalık...Hakkı abi ile konuşmuş @Hakkı Alkan Abi mod olmak ister misin demiş yönetim ile bir alakası yok.
Keşke ben de konuşaydım fotoğraf çektirdik o kadar arada hemencecik söylerdim beni belki admin yapardı![]()