M
Murat Burç
SDN Okuru
Yapalım ne dersin ? Silahlar bendenO ne öyle yahu iyi biz de ofisi basıp mod yapmazsanız bu ofisi yakarım diyelim. Saçmalık...

Yapalım ne dersin ? Silahlar bendenO ne öyle yahu iyi biz de ofisi basıp mod yapmazsanız bu ofisi yakarım diyelim. Saçmalık...
Moderatörlük bir üst sınıf değildir. Burada herkes eşittir. Moderatör olarak sadece sorumluluk üstlenmiş oluyorsun. Ha sen moderatörlüğü bir üst aşama olarak görüyorsun bi konuşmalısın Hakkı Alkanla.O ne öyle yahu iyi biz de ofisi basıp mod yapmazsanız bu ofisi yakarım diyelim. Saçmalık...
Hepinizi banlama yetkim olduğu sürece hepinizden üstün olurumModeratörlük bir üst sınıf değildir. Burada herkes eşittir. Moderatör olarak sadece sorumluluk üstlenmiş oluyorsun. Ha sen moderatörlüğü bir üst aşama olarak görüyorsun bi konuşmalısın Hakkı Alkanla.
Üst bir makam olarak görmüyorum ama foruma belki de bir kere bile girmemiş birinin hemen mod yapılması hoşuma gitmedi. İlle de mod olmak istemem bir kere yaptım sanırım bir daha yapmam ama en azından 1 yıl deneyimi olanlar denense keşke.Moderatörlük bir üst sınıf değildir. Burada herkes eşittir. Moderatör olarak sadece sorumluluk üstlenmiş oluyorsun. Ha sen moderatörlüğü bir üst aşama olarak görüyorsun bi konuşmalısın Hakkı Alkanla.
Örnek: ben1 yıl deneyimi olanlar denense keşke.
niye kasıyorsun ki? seni fahri admin ilan ediyorum yetkilerin sınırsız ama manevi ingiltere kralı gibi yani...
Benim silahlarım varSen kara listedesin canım![]()
Bilmiyorum sinirlerimi bozdu. Önceki yönetimi özlüyorum.niye kasıyorsun ki? seni fahri admin ilan ediyorum yetkilerin sınırsız ama manevi ingiltere kralı gibi yani...
Anarşi diyorsun haBenim silahlarım var
Sen demedin mi basalim diye
Yakarız kara listeyi![]()
Anarşi falan bilmem ben bodoslama dalarimBilmiyorum sinirlerimi bozdu. Önceki yönetimi özlüyorum.
--- Gönderi Güncellendi ---
Anarşi diyorsun ha![]()
Foruma darbe yapalım? Ofisi basıp hakkı alkanı ve bilgisayar arkadaşlarını ofisten atalım? Kendimize moderatorlük veririz hem.Bilmiyorum sinirlerimi bozdu. Önceki yönetimi özlüyorum.
Anarşi diyorsun ha![]()
Durun bi Sakarya'ya döneyim ondan sonra giderizForuma darbe yapalım? Ofisi basıp hakkı alkanı ve bilgisayar arkadaşlarını ofisten atalım? Kendimize moderatorlük veririz hem.
dur şimdi deşme yaramızı küp gofrete talim ediyorum fındık lahmacun hayaliyleAdana'yı özledim be...
Vaay, hemşeri miyiz?Gençler şişli çevik kuvvet Sdn ofise çok ya dikkat edin alırız içeri icabında
dur şimdi deşme yaramızı küp gofrete talim ediyorum fındık lahmacun hayaliyle![]()
3 kuşak kebapçı ailesiyiz hasını biliriz çocuklarıma dahi mirasım fıstıklı kebab[emoji16]Vaay, hemşeri miyiz?
Benim de gözümde kebap tütüyor. Öncelik sırasına göre 1. Kebap 2. Mumbar 3. Lahmacun 4. Şırdan
Sizi şu konuya da beklerim.Vaay, hemşeri miyiz?
Benim de gözümde kebap tütüyor. Öncelik sırasına göre 1. Kebap 2. Mumbar 3. Lahmacun 4. Şırdan
Bu nedir ya? Forumda biraz yemeklerle ilgili konuştuktan ve yemeklerle ilgili konuda gezindikten sonra Youtube'a girdiğimde karşıma yemek videoları çıktı.
şirketim sağolsun Audi veriyor her seferinde bunlar da ne
Kısmet olursa ilerde alacağım araba. Görünce içim gitti
Sen de üstlerine toprak, kum vb. atmak istersen hafriyat kamyonu, kepçe bulurum ben mesaj at yeter.Bir zamanlar toz konduramadıklarım şimdi kirden gözükmez olmuş...