Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085
O ne öyle yahu iyi biz de ofisi basıp mod yapmazsanız bu ofisi yakarım diyelim. Saçmalık...
Moderatörlük bir üst sınıf değildir. Burada herkes eşittir. Moderatör olarak sadece sorumluluk üstlenmiş oluyorsun. Ha sen moderatörlüğü bir üst aşama olarak görüyorsun bi konuşmalısın Hakkı Alkanla.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Moderatörlük bir üst sınıf değildir. Burada herkes eşittir. Moderatör olarak sadece sorumluluk üstlenmiş oluyorsun. Ha sen moderatörlüğü bir üst aşama olarak görüyorsun bi konuşmalısın Hakkı Alkanla.
Hepinizi banlama yetkim olduğu sürece hepinizden üstün olurum :D

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Üst bir makam olarak görmüyorum ama foruma belki de bir kere bile girmemiş birinin hemen mod yapılması hoşuma gitmedi. İlle de mod olmak istemem bir kere yaptım sanırım bir daha yapmam ama en azından 1 yıl deneyimi olanlar denense keşke.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
Gençler şişli çevik kuvvet Sdn ofise çok ya dikkat edin alırız içeri icabında :D
--- Gönderi Güncellendi ---

dur şimdi deşme yaramızı küp gofrete talim ediyorum fındık lahmacun hayaliyle :(
Vaay, hemşeri miyiz?
Benim de gözümde kebap tütüyor. Öncelik sırasına göre 1. Kebap 2. Mumbar 3. Lahmacun 4. Şırdan

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165

nextman

Profesör
Reaksiyon puanı
567
Sabaha karşı uçak biletini alırım gider yerim gelirim ne olacak [emoji41]

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Bu nedir ya? Forumda biraz yemeklerle ilgili konuştuktan ve yemeklerle ilgili konuda gezindikten sonra Youtube'a girdiğimde karşıma yemek videoları çıktı.

Google sistemi, kendi ekolojisinden çıkmaman için her türlü içeriği sana sunmaya her zaman hazırdır. Hem kendisinin hem de reklam verenlerinin kazanç sistemi bu.

Ülkemizin en bilenleri bile, işin ön planında kalıp, arka planı incelemiyor. Google'ı, Google yapan aslında bu.

Görsellerde yemek arar, Youtube'da tarifini bulursun.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Mazotu çiftçiye indirimsiz verip, karıyla kızla gezen her pisliği yiyen (istisnalar bir kenara) yat sahiplerine mazotu indirimli veren zihniyeti sadece Allah'a havale ediyorum.

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Golf alan var mı? :)
Uğurlu Gün - 111 Araba Satışı Kampanyası - n11.com
1.jpg

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,240
Bir zamanlar toz konduramadıklarım şimdi kirden gözükmez olmuş forumda...

nextman

Profesör
Reaksiyon puanı
567
şu emoji listesine toplu tüfekli bilal dayıyı ekleyin sık kullanıcam bundan sonra :)

M

Murat Burç

SDN Okuru
İlginç ilginç reklamlar çıkmaya başladı. :D :D :D
upload_2017-11-11_19-31-30.png

--- Gönderi Güncellendi ---
@Halktan Biri abi nasıl mod oldun bana da anlatsana :D :D Gelen geçen mod oluyor(gelen geçen içinde değilsin alınma :D :D ) :D Hakkı abi ile konuşan mod oluyor. Mod olcam diye cıngırdak çıkaran da mod oluyor Lite öneren de mod oluyor. Nedir bu işin sırrı.

Keşke ben de Hakkı abi ile fotoğraf çekinirken deseydim belki ben de mod olurdum. :D :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...