- Reaksiyon puanı
- 16,127
bende reklam yok.
Yönetimde en az 6 ay hizmet verip daha sonra bir şekilde ayrılmış kişiler onursal oluyorOnursal Üye nasıl olunuyor bilen var mı?
Uzun zaman forumda emek veren modlara modluk bittiken sorna veya bir şekilde onursal üye ünvanı veriyorlar Tabi böyle Seda Alkan var o da mesela onursal üye öyle durumlar işte.Onursal Üye nasıl olunuyor bilen var mı?
Öyle zırt pırt geleni onursal yapmazlar. Genelde 1 sene süper moderatörlük yapıp görevden ayrılana verilir. Ama burada moderatör olup onursallığı haketmeyen adam sayısı gittikçe çoğalıyor. Foruma küsme ve girmeme nedenimiz de bu. Resmen gözümüzün önünde öldü forum. Kaliteli adam sayısı azaldı. Beni bilen bilir değer verdiklerimi ve saygı duyduklarımı. Son aldıkları moderatörleri görünce içim gitti resmen. Tabi ben @FRosa nın süper moderatör olup yıllarca kaliteli hizmet vereceğini düşünüyorum o ayrı. İki yüzlüsü de var. Önceden utkuversus yardım et diyen şimdi mesajlarıma cevap bile yazmıyor. Niye moderatör oldu çok meşgul o.Onursal Üye nasıl olunuyor bilen var mı?
Öyle zırt pırt geleni onursal yapmazlar. Genelde 1 sene süper moderatörlük yapıp görevden ayrılana verilir. Ama burada moderatör olup onursallığı haketmeyen adam sayısı gittikçe çoğalıyor. Foruma küsme ve girmeme nedenimiz de bu. Resmen gözümüzün önünde öldü forum. Kaliteli adam sayısı azaldı. Beni bilen bilir değer verdiklerimi ve saygı duyduklarımı. Son aldıkları moderatörleri görünce içim gitti resmen. Tabi ben @FRosa nın süper moderatör olup yıllarca kaliteli hizmet vereceğini düşünüyorum o ayrı. İki yüzlüsü de var. Önceden utkuversus yardım et diyen şimdi mesajlarıma cevap bile yazmıyor. Niye moderatör oldu çok meşgul o.
İltifatın için teşekkür ederim. İnşallah dediğiniz gibi olacak. Forumun gelişmesi, ilerleme kaydetmesi ve elimden geldiğince tüm üyelere yardımcı olma çabası içindeyim...Öyle zırt pırt geleni onursal yapmazlar. Genelde 1 sene süper moderatörlük yapıp görevden ayrılana verilir. Ama burada moderatör olup onursallığı haketmeyen adam sayısı gittikçe çoğalıyor. Foruma küsme ve girmeme nedenimiz de bu. Resmen gözümüzün önünde öldü forum. Kaliteli adam sayısı azaldı. Beni bilen bilir değer verdiklerimi ve saygı duyduklarımı. Son aldıkları moderatörleri görünce içim gitti resmen. Tabi ben @FRosa nın süper moderatör olup yıllarca kaliteli hizmet vereceğini düşünüyorum o ayrı. İki yüzlüsü de var. Önceden utkuversus yardım et diyen şimdi mesajlarıma cevap bile yazmıyor. Niye moderatör oldu çok meşgul o.
Facebook da sdn yayın yapıyordu açtım soru sordum benim sorumun üstündeki arkadaşa yanıt verdi tam bana cevap verecekti yayını kapattı şanssız biri olduğum doğrudur![]()
Boşver. Bir kere Kerem abi yine yayın yapıyordu ben de bastım alay kahkahayı odada çamaşır sepeti vardı o sıra da yayına hakkı abi geldi benim yorumumu beğendi sonra birlikte alay ettik Kerem abiyle Hakkı abi de trolleyip soru sordu çok eğlenmiştim o gün. Kerem abi dedikodunu yaptım beni affet forumdan atma ne olursunbenim sorularım ise hep atanıyor o kadar flood atıyorum bilerek okumuyor sonra görmedim demeleri gıcıklık
Çok geçmiş olsun. Evet sigara çok kötü bir şey anneannem 56 yıldır içiyor tiryakisi kendisi eskiden her 3 ayda bir hastaneye kortizona kaldırırdık hastaneden çıktıktan sonra hemen bir sigara içerdi yineBugün kendi kendime dedim ki ne güzel sigarayı bırakalı 1 ay oldu, ameliyat izlerim kapanmaya başladı, normal hayatıma dönmeye başladım. Gece oturduğum yerde akciğerim yine söndü. Dedim oyun mu oynuyorsun benimle amaç ne?Bu sefer sol tarafıma sokulan hortumla kurtaramıcam gibi. Ameliyat masasına yatıracaklar. Ama bunun olma ihtimali neredeyse sıfıra iniyormuş. Dedim o zaman do it!
![]()
çok geçmiş olsunBugün kendi kendime dedim ki ne güzel sigarayı bırakalı 1 ay oldu, ameliyat izlerim kapanmaya başladı, normal hayatıma dönmeye başladım. Gece oturduğum yerde akciğerim yine söndü. Dedim oyun mu oynuyorsun benimle amaç ne?Bu sefer sol tarafıma sokulan hortumla kurtaramıcam gibi. Ameliyat masasına yatıracaklar. Ama bunun olma ihtimali neredeyse sıfıra iniyormuş. Dedim o zaman do it!
![]()
bizdede vardı öyle rahmetli fenalaşırdı acile kaldırılırdı biraz kendine gelse sigaraya koşardı doktor içme dedikce günlük iki paket içerdi .Hadi şimdi içsin bakalım mezardaÇok geçmiş olsun. Evet sigara çok kötü bir şey anneannem 56 yıldır içiyor tiryakisi kendisi eskiden her 3 ayda bir hastaneye kortizona kaldırırdık hastaneden çıktıktan sonra hemen bir sigara içerdi yine![]()
geçmiş olsun.Bugün kendi kendime dedim ki ne güzel sigarayı bırakalı 1 ay oldu, ameliyat izlerim kapanmaya başladı, normal hayatıma dönmeye başladım. Gece oturduğum yerde akciğerim yine söndü. Dedim oyun mu oynuyorsun benimle amaç ne?Bu sefer sol tarafıma sokulan hortumla kurtaramıcam gibi. Ameliyat masasına yatıracaklar. Ama bunun olma ihtimali neredeyse sıfıra iniyormuş. Dedim o zaman do it!
![]()