M
Murat Burç
SDN Okuru
Hakkı reis geliyor OLEEY (bana bu fotoğrafı 3.7 MP yükleten geliştiricilere sevgiler. )
Koymadiğiniz yasak, kaldırmadığınız veya kısıtlamadiginiz bir şey kalmadı. Şu konuda bari rahat bırakın.Arkadaşlar bu konuyu rahat bıraksak nasıl olur mobil kısmı burası değil
Öncelikle konunun bulunduğu kısıma bakalım konu dışı diyor değilmi bahsettiğiniz konuya ait bölümümüz var ise bu kısıma yazmanız olmaz tabi burası mobil bölümü değil ise madem yazmaya niyetlisin mobile kısmına yaz yada dur ben taşıyayım hemen ?Koymadiğiniz yasak, kaldırmadığınız veya kısıtlamadiginiz bir şey kalmadı. Şu konuda bari rahat bırakın.
Con tıravolta Punisher filminde sacları soldanmı sağdanmı ayırmısti?kafana takildi.can sıkıcı bi durum.acıp yeniden bakmakta zulüm gibi geliyor.bilenler varsa aydınlatsın.(kamera sensor uzerine goruntunun ters dusmesinide hesaba katarsak sevinirim)
Ortadan.
Haaaaaaaa.sagol kardes.sensor uzerine dusumunde omemi kalmiyor tabi bu sekilde))
Ciddi misinasker künyesi al tak çözer bu sorunu...
Tövbe tövbe çıldırıyorumBebek emziği de işe yarar
Tövbe tövbe çıldırıyorum![]()
![]()
Büyük başarı ben yapsam sıkılırdım bir daha yapmazdım herhalde otobüs ile 13 saat yolculuk yaptıktan sonra kendimi hissetmiyorum 14 saat uyuyorumBu hafta tam tamına 1100 km yol yaptım daha 3 gün var bitime rekoru kırcaz yine :-o
Takınca ne olacak peki süt mü emecemCiddiyim.
Ben bu km yi müşterilere giderek yapıyorum [emoji16] üstüne üstlük bir de makina yazılım eğitim ver kafa 1 milyon eee 40 lı yaşlardan sonra zor oluyor sayısal oynamak lazım [emoji4]Büyük başarı ben yapsam sıkılırdım bir daha yapmazdım herhalde otobüs ile 13 saat yolculuk yaptıktan sonra kendimi hissetmiyorum 14 saat uyuyorum
--- Gönderi Güncellendi ---
Takınca ne olacak peki süt mü emecem?
Büyük başarı ben yapsam sıkılırdım bir daha yapmazdım herhalde otobüs ile 13 saat yolculuk yaptıktan sonra kendimi hissetmiyorum 14 saat uyuyorum
Takınca ne olacak peki süt mü emecem?
Allah yardımcınız olsun o zaman zor gerçekten ama ekmek parası maalesef.Ben bu km yi müşterilere giderek yapıyorum [emoji16] üstüne üstlük bir de makina yazılım eğitim ver kafa 1 milyon eee 40 lı yaşlardan sonra zor oluyor sayısal oynamak lazım [emoji4]
HahahahaYok plastik vücuttaki elektriği alır. En katkısız olanı da bebe emziğinde var. Mikropta kapmaz. Al ağzına emziği dolaş evde bişey olmaz [emoji23]
Teşekkürler hocamAllah yardımcınız olsun o zaman zor gerçekten ama ekmek parası maalesef.
Hahahaha![]()
benim künye boynumda askeri eşya satan yere yazdırdım ondan sonra sorun yok gerçi zinciri gümüş ile değişti kendi zinciri paslanıyor...Ciddi misin?
Hahahaha iyiymişbenim künye boynumda askeri eşya satan yere yazdırdım ondan sonra sorun yok gerçi zinciri gümüş ile değişti kendi zinciri paslanıyor...
Olabilir aslında.stres bleziği var onlarda işe yarar sanırım...
hatta ayakkabısı var tabanında karbonlu nokta var statik elektriği deşarj ediyormuş elektrikçilere önerilmiyor.