Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
M

Murat Burç

SDN Okuru
Hakkı reis geliyor OLEEY (bana bu fotoğrafı 3.7 MP yükleten geliştiricilere sevgiler. )
20171106_130230.jpg

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
Arkadaşlar bu konuyu rahat bıraksak nasıl olur mobil kısmı burası değil

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
Koymadiğiniz yasak, kaldırmadığınız veya kısıtlamadiginiz bir şey kalmadı. Şu konuda bari rahat bırakın.
Öncelikle konunun bulunduğu kısıma bakalım konu dışı diyor değilmi bahsettiğiniz konuya ait bölümümüz var ise bu kısıma yazmanız olmaz tabi burası mobil bölümü değil ise madem yazmaya niyetlisin mobile kısmına yaz yada dur ben taşıyayım hemen ?

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
iki (2) tane 2.1 hoparlör var birde jack takmamı bekleyen crea 1.1 hoparlör var onu da jacklandırıp pcye takıp
Metallica ile çoştursam mı? yarın öğleden sonra...

teknikercnyt

Profesör
Reaksiyon puanı
250
Con tıravolta Punisher filminde sacları soldanmı sağdanmı ayırmısti?kafana takildi.can sıkıcı bi durum.acıp yeniden bakmakta zulüm gibi geliyor.bilenler varsa aydınlatsın.(kamera sensor uzerine goruntunun ters dusmesinide hesaba katarsak sevinirim)

--ProofStriker

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
764
Ne elektrik varmış bende neye dokunsam elektrik çarpıyor. Anneme sarılırken bile cızır cızır elektrik çarptı. Valla 1 aylık evin elektriğini karşılayacak kadar bende elektrik var galiba. Toprakta boşalmam lazım ama kış ayı geldi çıplak ayak şort giyerek nasıl olacak millet bana her yeriyle güler :D

nextman

Profesör
Reaksiyon puanı
567
Bu hafta tam tamına 1100 km yol yaptım daha 3 gün var bitime rekoru kırcaz yine :-o

--ProofStriker

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
764

nextman

Profesör
Reaksiyon puanı
567
Büyük başarı ben yapsam sıkılırdım bir daha yapmazdım herhalde otobüs ile 13 saat yolculuk yaptıktan sonra kendimi hissetmiyorum 14 saat uyuyorum :D
--- Gönderi Güncellendi ---

Takınca ne olacak peki süt mü emecem :D ?
Ben bu km yi müşterilere giderek yapıyorum [emoji16] üstüne üstlük bir de makina yazılım eğitim ver kafa 1 milyon eee 40 lı yaşlardan sonra zor oluyor sayısal oynamak lazım [emoji4]

nevergiveup87

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Büyük başarı ben yapsam sıkılırdım bir daha yapmazdım herhalde otobüs ile 13 saat yolculuk yaptıktan sonra kendimi hissetmiyorum 14 saat uyuyorum :D

Takınca ne olacak peki süt mü emecem :D ?

Yok plastik vücuttaki elektriği alır. En katkısız olanı da bebe emziğinde var. Mikropta kapmaz. Al ağzına emziği dolaş evde bişey olmaz [emoji23]

--ProofStriker

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
764
Ben bu km yi müşterilere giderek yapıyorum [emoji16] üstüne üstlük bir de makina yazılım eğitim ver kafa 1 milyon eee 40 lı yaşlardan sonra zor oluyor sayısal oynamak lazım [emoji4]
Allah yardımcınız olsun o zaman zor gerçekten ama ekmek parası maalesef.
Yok plastik vücuttaki elektriği alır. En katkısız olanı da bebe emziğinde var. Mikropta kapmaz. Al ağzına emziği dolaş evde bişey olmaz [emoji23]
Hahahaha :D

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
stres bleziği var onlarda işe yarar sanırım...
hatta ayakkabısı var tabanında karbonlu nokta var statik elektriği deşarj ediyormuş elektrikçilere önerilmiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...