Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
M

Murat Burç

SDN Okuru
https://www.arcelik.com.tr/camasir-...n0mn6FZ_swNuOUKWysoW_zW9HFVm40ycaAqS1EALw_wcB
Bu makineyi anneme doğum günü hediyesi olarak düşünüyorum arkadaşımın arçelik bayisi var 7 yıl garanti ile beraber 1600tlye gelicek bütçemi çok zorlamış olacağım ne dersiniz alınır mı Siemenste var benzer fiyata ama annem bosh servisinden nefret ediyor artık aldığımız son buzdolabıdan sonra.
Bizde LG bir çamaşır makinesi var. 6 veya 7 senedir kullanıyoruz tam hatırlamıyorum daha bir sıkıntısı çıkmadı LG bir makine öneririm.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
https://www.arcelik.com.tr/camasir-...n0mn6FZ_swNuOUKWysoW_zW9HFVm40ycaAqS1EALw_wcB
Bu makineyi anneme doğum günü hediyesi olarak düşünüyorum arkadaşımın arçelik bayisi var 7 yıl garanti ile beraber 1600tlye gelicek bütçemi çok zorlamış olacağım ne dersiniz alınır mı Siemenste var benzer fiyata ama annem bosh servisinden nefret ediyor artık aldığımız son buzdolabıdan sonra.
al gitsin satıcı ile muhabbetin iyi olursa sorun olduğunda sorun yaşamazsın tabi servisle de muhabbetin olmalı bizim öyle...

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Bizde LG bir çamaşır makinesi var. 6 veya 7 senedir kullanıyoruz tam hatırlamıyorum daha bir sıkıntısı çıkmadı LG bir makine öneririm.
bazıları bana lg deme diye bağırıyor g3-4-5-6 fiyaskosundan lg hiçbirşey almıcaklar adam lg tv alıyor ayağını takıp koyuyor sephaya 6 ay sonra eve geldiğinde tv yerde panel mort servise veriyor kırık ekran garanti dışı diyor tv3K panel 2K yeni tv alıyor...

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
al gitsin satıcı ile muhabbetin iyi olursa sorun olduğunda sorun yaşamazsın tabi servisle de muhabbetin olmalı bizim öyle...
Arkadaş dedi yardımcı olurum serviste bu arada askerdeyken benzer modeli vardı arçeliğin onun kapağı kırıldı tabi uyarı vermeden açmamak gerekiyormuş ama bizim askerler çok zorlamış en son kırıldı.Sonra değişti servis ama gerçekten kapağı çok narin en ufak zorlamaya gelmiyor annem de eşyaları hor kullanır biraz beni düşündüren tek bu konu.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
lg alma servisi kazma...
--- Gönderi Güncellendi ---
bişey olmaz bizimki de arçelik.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
milletin işi,gücü,eşi,sevglisi,çocukları filan var çocuğa manyak bir ödev vermiş öğretmeni onu yapmaya çalışıyor yada mesaideler...

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,240
- ÖĞRETMENİM ! BEN BİLİYORUM ! BİLİYORUM !
- Kalk yavrum söyle :)
- Çünkü onları @utkuversus satın aldı :p Normal insan çalışmıyorsa en kötü ihtimal sinirlenir çöpe atar, o tez kellesini keser :D
Çok cici telefonumuzun son zamanlarda sapıtması ve üzerinde bir temperli cam olmasına rağmen ufacık çarpmadan lcdnin darbe alması... Eve gittiğimde elime aldığım ilk şey çekiç, tornavida ve pense oldu. Çok cici bilgisayarımızda açılmamakta ısrar edince o meyve bıçağının azabından kaçamadı. Aslında binevi haklısın sana bir ödül düşünene kadar bekle.

hakan.daburda

Profesör
Reaksiyon puanı
7
"Günün Sözü" konusuna Yorum yapmamı niye engellediniz?, kimseye hakaret etmedim ki, en fazla rahatsız etmiş olabilirim ama burası tuvalet değil ki, işini görenin kapısına "çıksana bekleyen var" diye vurmadım ki, istiyorsan cevap verirsin, istemiyorsan görmezden gelirsin, ben sadece fikrimi yansıttım, bu nasıl suç olabilir!! 10 sene öncede SDN forumda idim, böyle şeyler olmuyordu.

Son düzenleme:
M

Murat Burç

SDN Okuru
"Günün Sözü" konusuna Yorum yapmamı niye engellediniz?, kimseye hakaret etmedim ki, en fazla rahatsız etmiş olabilirim ama burası tuvalet değil ki, işini görenin kapısına "çıksana bekleyen var" diye vurmadım ki, istiyorsan cevap verirsin, istemiyorsan görmezden gelirsin, ben sadece fikrimi yansıttım, bu nasıl suç olabilir!! 10 sene öncede SDN forumda idim, böyle şeyler olmuyordu.
Şu yerin linkini atabilir misiniz?

hakan.daburda

Profesör
Reaksiyon puanı
7

IMG_4336.jpg
Böyle oluyor

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
Şöyle doya doya mutlu olduğum günler yıllar yıllar önce kaldı be

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Arkadaş dedi yardımcı olurum serviste bu arada askerdeyken benzer modeli vardı arçeliğin onun kapağı kırıldı tabi uyarı vermeden açmamak gerekiyormuş ama bizim askerler çok zorlamış en son kırıldı.Sonra değişti servis ama gerçekten kapağı çok narin en ufak zorlamaya gelmiyor annem de eşyaları hor kullanır biraz beni düşündüren tek bu konu.
agustos-8kg-camasir-kampanyasi
buna bak...
Vestel EKO 8710 TL Çamaşır Makinesi

M

Murat Burç

SDN Okuru
Sataşmak mı o yahu, öyle sataşmak mı olur, ben sadece orda yazan bi sözün kendi bakış açımla yanlış olduğunu düşündüm ve fikrimi söyledim. Sonra onlar sataştı ve ben polemiğe bile girmedim. Konuşmak yasak mı oldu bu forumda.
Bence haksızsınız. Başlatan sizsiniz yapmamalıydınız.

hakan.daburda

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Şimdi ben oraya bi söz yazsam, desem ki;
-"Şunlar kötüdür"
Biride çıksa dese ki;
-Ben onlardanım ama ben kötü değilim.

Bende desem ki, git çocuk parkında oyna. Ve
Bu adamı burdan alın desem.

Ne olacak yani, Ben haklı mı olmuş olacağım?

Çünkü eğer haklı olacaksam, yeni bi hesap açıp oraya;
"Dincilerin hepsi salaktır, Çünkü hepsi farklı inanıyor. Ama aynı Tanrıya inanıyor" yazacağım.
Altına da adımı yazacağım.
Nasıl olsa bana cevap verip sataşmaları yasak.!

Yani ben mi haklı olmuş olacağım o vakit?

Fikrimi söylüyorum sataşmak diyorsun, ben orda kimin adını vermişim de sataşmışım, burda sözler paylaşılıyordu bende ona yorum yaptım, oldu olacak, ağzıma kilit vurun.

SDN forum Diktatörlükle yönetilmeye başlamış

Son düzenleme:

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
Çünkü eğer haklı olacaksam, yeni bi hesap açıp oraya;
Altına da adımı yazacağım. Yani ben mi haklı olmuş olacağım o vakit?
  • Üyelerin birden fazla hesap açması yasaktır.
"Dincilerin hepsi salaktır, Çünkü hepsi farklı inanıyor. Ama aynı Tanrıya inanıyor" yazacağım.
Forumda küfür, argo, hakaret, küçük düşürücü, aşağılayıcı, rencide edici tüm kelimelerin; din, dil, ırk ayrımına yönelik veya forum huzurunu kaçıracak her türlü söylev, yazı, resim, video ve diğer tüm materyallerin kullanımı yasaktır.

https://forum.shiftdelete.net/threads/forum-kurallari.43630/
10 sene öncede SDN forumda idim, böyle şeyler olmuyordu.
10 sene önce bu tip yazılar yazmış mıydınız ?
SDN forum Diktatörlükle yönetilmeye başlamış
Evet, herkesin okuyabildiği ama okumadığı kuralları uygulayınca böyle oluyor malesef :cool:

hakan.daburda

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...