RoketLiSaVasTReni
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2,554
Beyler 950 tlye hiç kullanılmamış teşhir ürünü 1 yıl garantili xperia z5 compact almak mantıklı mıdır?
alınır. ama kontrol et birşeyleri var mı diyeBeyler 950 tlye hiç kullanılmamış teşhir ürünü 1 yıl garantili xperia z5 compact almak mantıklı mıdır?
X compact ararken bu var dedi adam dün teknosada gördüm x compact yani cihazlar hemen hemen aynı özellik olarak iyi fırsat dedi telefoncu da bilemedim şimdi piyasadan uzağım malum askerdeydimalınır. ama kontrol et birşeyleri var mı diye
bir model altı. ama fiyat çok güzelX compact ararken bu var dedi adam dün teknosada gördüm x compact yani cihazlar hemen hemen aynı özellik olarak iyi fırsat dedi telefoncu da bilemedim şimdi piyasadan uzağım malum askerdeydim
alınmaz or...u kıvamında telefon o ben almam 1 taksiden çıkma araba 2 teşhir ürünü alınmaz.Beyler 950 tlye hiç kullanılmamış teşhir ürünü 1 yıl garantili xperia z5 compact almak mantıklı mıdır?
Veya wo gurubu varsa benide alırmısınızSa wp gurubu kuralımı
Ne oluyor burda kendi kendine grup mu kuruyorsun ama alma kendiniSa wp gurubu kuralımı
--- Gönderi Güncellendi ---
Veya wo gurubu varsa benide alırmısınız
İşletim sistemiubuntu ne
Bunlar işletmede okuyor işletmek için gayeleri işletme yani ubuntunun başka işletimciler de varkimi işletiyor ?
Mesaj sayini gormesem troll yaptigina inanmazdimkimi işletiyor ?
En iyi ubuntuyu sen bilirsin redoubuntu ne
Özlemişiz buraları
Ben sahilden gelme yeni komançi lideri oturan boğa ! Bugünü zıbartesi ilan ettim çok pis yanıklarım var ve çok yorgunum. ANOVVV !Ekli dosyayı görüntüle 26298
Piseceksiniz
Belki mağzalar almıyordur. Üretimi bitmez dahaX compact neden üretimden kaktı bilgisi olan var mı hiçbir mağazada yok
Her mağazada aynı şey sony üretimden kaldırdı diyorlar.Belki mağzalar almıyordur. Üretimi bitmez daha
Hiç haberi çıkmadı ama. İlginçHer mağazada aynı şey sony üretimden kaldırdı diyorlar.
buna benzer...Hiç haberi çıkmadı ama. İlginç
Hoş bulduk gözümHoşgeldin kanka!
Compactları mağazadan bulamazsın internet sitelerinden almaya bak hepsi burada veya vatanX compact neden üretimden kaktı bilgisi olan var mı hiçbir mağazada yok
- ÖĞRETMENİM ! BEN BİLİYORUM ! BİLİYORUM !Bu ikisinin suclarini bilene buyuk odul. Ne yaptilarda bunlari bu hale getirdim ben hadi cevap verin.