- Reaksiyon puanı
- 16,126
teyze geldi sesi kıs diyor ses %64 idi Mikado MD3012'den rahatsız olmuş...
bundan...
Kimsenin inanışlarına küfür etme hakkınız yok. Ne sizin ne benim. Burası teknoloji forumu. 10 yıl önce buradaki arkadaş ortamınızı bilmiyorum ama bu sadece bu forumun kuralı değil internet yasasıdır. Bundan dolayı birisi şikayetçi olursa forum yönetimi olarak sizin bilgilerinizi mahkemeye vermemiz bizim yasal zorunluluğumuzdur. Aksi takdirde suçu işleyeni koruduğumuz için bizim başımız derde girer. İnternette yazdığınız şeyleri hafife almayın. Bu yüzden hapis yatan bir dünya insan var.Pardon 10 yıl önce bayağı sövüyorduk Ateistlere eski yorumlarımda görebilirsin, Yeni kurallardan bi haberim. Sorry.
Peki EinsteinO cevaplarda sataşma yok. Orda söze cevap verilmiş. Sözün sahibi ise NFK idi, kalksın mezardan o desin bana sataştılar diye. Gerçi dermiydi yoksa akıllı bi insan gibi cevap mı verirdi, onuda sizin aklınıza bırakıyorum
O olmayınca çok sakin oluyor :'( Hayır bir iPhone konusu açsak da coşsak murat hocayla@Murat Burç bile yok forum niye bu kadar sakin
Tek çözüm kulaklıkEkli dosyayı görüntüle 26387
teyze geldi sesi kıs diyor ses %64 idi Mikado MD3012'den rahatsız olmuş...
Ekli dosyayı görüntüle 26388
bundan...
Haklısın...Artık bu konuyu kapatsak herkes işine baksa da söyle rahatla konusunu kirletmesek ne dersiniz?
Bizim bazı esnafları tutup vurmak lazım.
Ekli dosyayı görüntüle 26391
işe bak ilk baktığımda inanmamıştım. Adama sordum gerçek mi diye gerçekmiş. Zehir zıkkım olsun.
forum.shiftdelete.net##DIV[class="pmt-box"]
HELALALAALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALAgüle güle tam sayfa reklam
Kod:forum.shiftdelete.net##DIV[class="pmt-box"]
şşşşıııı büyük harfle yazmaj yasak hemde tamamı büyük harf tamamen yasak belki yarısı büyük veya yarısı kücük olsaydı belki yasak olmayacaktı ama yinede tamamı büyük harf yazmışsın ben söyleyeyim sana yinede tamamı büyük harf ile meseaj yazılmasının yasak olduğunuHELALALAALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALA
Uçurulan üyelere bak hocam.şşşşıııı büyük harfle yazmaj yasak hemde tamamı büyük harf tamamen yasak belki yarısı büyük veya yarısı kücük olsaydı belki yasak olmayacaktı ama yinede tamamı büyük harf yazmışsın ben söyleyeyim sana yinede tamamı büyük harf ile meseaj yazılmasının yasak olduğunu![]()
biliyorum hazır ismin gecmişken ucurayım dedimUçurulan üyelere bak hocam.
Oleeeeeey!biliyorum hazır ismin gecmişken ucurayım dedim![]()
şaka yaptım şaka hemen sevinmeOleeeeeey!![]()
Abi bağımlılık yaptı ya ban yemezsem garibime kaçıyorşaka yaptım şaka hemen sevinme![]()
Bu sefer benim psikolojim bozulduBen de yapmıştım ama psikolojim bozuldu ve ben de değiştirdimŞimdi troll esdeath koydum
![]()
Aynısını block an ad on this page seçeneğiyle yapabiliyoruz, kodla yapmanızın bir sebebi var mı ?güle güle tam sayfa reklam
Kod:forum.shiftdelete.net##DIV[class="pmt-box"]
Hangi engelleyicide o seçenek var bilmiyorum ama alışmışım böyle yapmaya, kökünden çözüm.Aynısını block an ad on this page seçeneğiyle yapabiliyoruz, kodla yapmanızın bir sebebi var mı ?
Adblock ücretsiz sürüm kullanıyorum. Sayfadaki reklamı seçtiğimde kodu kendisi ekliyor, eklediği kod da şuHangi engelleyicide o seçenek var bilmiyorum ama alışmışım böyle yapmaya, kökünden çözüm.
forum.shiftdelete.net##DIV[id="pmt-body"][class="pmt-body"]
Ne hack ne hackAdblock ücretsiz sürüm kullanıyorum. Sayfadaki reklamı seçtiğimde kodu kendisi ekliyor, eklediği kod da şu
sizinkinden farklı olarak idyi de eklemiş.Kod:forum.shiftdelete.net##DIV[id="pmt-body"][class="pmt-body"]
Sizin yöntem biraz hackervari![]()