Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Ekran Görüntüsü 2017-08-11 15-49-40.png

teyze geldi sesi kıs diyor ses %64 idi Mikado MD3012'den rahatsız olmuş...
v2-64780-1_large.jpg

bundan...

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
Açık konuşacağım. Bu forumda çok uzun zamandır yokum ama 1 yılda bile çok kişi tanıdım, çok arkadaş edindim, sevenim oldu, sevmeyenim. Ama bu forumda ilk kez sizin gibi yorumlar yapan biriyle karşılaşıyorum. Kural neyse yönetici arkadaşlarım onu uyguluyor emin olabilirsiniz. Günün sözü kısmı sadece eğlence için kurulmuş bir konu ve herkesin kendini özgürce ifade edebilmesi önemli. Ama sizin yaptığınız yorumları ben de okudum ve hayatımda ki @Murat Burç arkadaşımıza hak verdiğim sayılı durumdan birini yaşadım :D
--- Gönderi Güncellendi ---
Pardon 10 yıl önce bayağı sövüyorduk Ateistlere eski yorumlarımda görebilirsin, Yeni kurallardan bi haberim. Sorry.
Kimsenin inanışlarına küfür etme hakkınız yok. Ne sizin ne benim. Burası teknoloji forumu. 10 yıl önce buradaki arkadaş ortamınızı bilmiyorum ama bu sadece bu forumun kuralı değil internet yasasıdır. Bundan dolayı birisi şikayetçi olursa forum yönetimi olarak sizin bilgilerinizi mahkemeye vermemiz bizim yasal zorunluluğumuzdur. Aksi takdirde suçu işleyeni koruduğumuz için bizim başımız derde girer. İnternette yazdığınız şeyleri hafife almayın. Bu yüzden hapis yatan bir dünya insan var.
O cevaplarda sataşma yok. Orda söze cevap verilmiş. Sözün sahibi ise NFK idi, kalksın mezardan o desin bana sataştılar diye. Gerçi dermiydi yoksa akıllı bi insan gibi cevap mı verirdi, onuda sizin aklınıza bırakıyorum
Peki Einstein :D Bırak :p

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
@Murat Burç bile yok forum niye bu kadar sakin
O olmayınca çok sakin oluyor :'( Hayır bir iPhone konusu açsak da coşsak murat hocayla :D Çılgın @Murat Burç SDN'yi coşturuyor :D
Seviliyorsunuz Murat hocam :)
Ekli dosyayı görüntüle 26387
teyze geldi sesi kıs diyor ses %64 idi Mikado MD3012'den rahatsız olmuş...
Ekli dosyayı görüntüle 26388
bundan...
Tek çözüm kulaklık :P
Philips A1-PRO Satışa Sunuldu - ShiftDelete.Net
Şu an bu kulaklığı kullanıyorum :)

fragger

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,061
  • Forumda küfür, argo, hakaret, küçük düşürücü, aşağılayıcı, rencide edici tüm kelimelerin; din, dil, ırk ayrımına yönelik veya forum huzurunu kaçıracak her türlü söylev, yazı, resim, video ve diğer tüm materyallerin kullanımı yasaktır.
Forum kurallarında yer alan bu maddeyi ve diğer tüm maddeleri çiğneyen kişiler için gereken aksiyon alınmaktadır. Bu durumu devam ettirirseniz forumun huzurunu bozmaktan ve huzur bozucu tartışma yaratmaktan dolayı ceza alacaksınız. @rahman.daburda Forum kurallarını tekrar ve dikkatli bir şekilde okuyun ve forum içerisinde kurallara göre hareket edin.

FORUM KURALLARI

Forum kurallarına uymayan kişilere alınan aksiyonları buradan takip edebiliriz -> UÇUŞAN ÜYELER

hakan.daburda

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Kendiniz çalın kendiniz oynayın. Ben kimsenin inanışına küfür etmedim, uyduruk uyduruk konuşuyorsunuz. Kendi inanışıma saygısızlık gördüm ona cevap verdim. Benim inanışım da Ateistlik. Akıllı bi admin gelsede şu durumu bi yorumlasa. Çoluk çocuk gibi muhabbet eden moderatörler gelmiş burda ne anlatıyorsunuz. Tarafsız olmayı öğrenin siz önce. Bu forumda bi sürü tartışma var. Tartışmalar polemiğe girmekle başlar. Ben kimseyle orda polemiğe girmedim. Şu an sizinle giriyorum. Bak size de sataşıyorum. En iyisi buraya da yorum yapmamı yasaklayın. Çocuksunuz.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Artık bu konuyu kapatsak herkes işine baksa da söyle rahatla konusunu kirletmesek ne dersiniz?

hakan.daburda

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Yaz o forumun kurallarına yaz;
"Müslüman mahallesinde salyangoz satılmaz"
Yaz. O zaman Forum Kurallarına daha uygun düşer.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Bizim bazı esnafları tutup vurmak lazım.
upload_2017-8-11_17-26-32.png

işe bak ilk baktığımda inanmamıştım. Adama sordum gerçek mi diye gerçekmiş. Zehir zıkkım olsun.

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
Artık bu konuyu kapatsak herkes işine baksa da söyle rahatla konusunu kirletmesek ne dersiniz?
Haklısın...
Bizim bazı esnafları tutup vurmak lazım.
Ekli dosyayı görüntüle 26391
işe bak ilk baktığımda inanmamıştım. Adama sordum gerçek mi diye gerçekmiş. Zehir zıkkım olsun.

2760TL'ye amcama Pentium'lu (piyasa fiyatı 1000TL maksimum edecek) bir laptop satmaya kalkmışlardı.

Son düzenleyen moderatör:

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
HELALALAALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALA
şşşşıııı büyük harfle yazmaj yasak hemde tamamı büyük harf tamamen yasak belki yarısı büyük veya yarısı kücük olsaydı belki yasak olmayacaktı ama yinede tamamı büyük harf yazmışsın ben söyleyeyim sana yinede tamamı büyük harf ile meseaj yazılmasının yasak olduğunu :)

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
şşşşıııı büyük harfle yazmaj yasak hemde tamamı büyük harf tamamen yasak belki yarısı büyük veya yarısı kücük olsaydı belki yasak olmayacaktı ama yinede tamamı büyük harf yazmışsın ben söyleyeyim sana yinede tamamı büyük harf ile meseaj yazılmasının yasak olduğunu :)
Uçurulan üyelere bak hocam.

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
Ben de yapmıştım ama psikolojim bozuldu ve ben de değiştirdim :p Şimdi troll esdeath koydum :D

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
işiniz boombook olacak, hayatınız boombook olacak ! BOOMBOOK OLACAK !

mirinkirin

Doçent
Reaksiyon puanı
358
Hangi engelleyicide o seçenek var bilmiyorum ama alışmışım böyle yapmaya, kökünden çözüm.
Adblock ücretsiz sürüm kullanıyorum. Sayfadaki reklamı seçtiğimde kodu kendisi ekliyor, eklediği kod da şu
Kod:
forum.shiftdelete.net##DIV[id="pmt-body"][class="pmt-body"]
sizinkinden farklı olarak idyi de eklemiş.
Sizin yöntem biraz hackervari:D

mirinkirin

Doçent
Reaksiyon puanı
358
Reyisimiz meyve suyu fabrikası açılışına katılmış. Açan anadolu grubun efes ve coca-cola company ile ilişkisi ilginç
Anadolu'yu dünyaya, dünyayı Anadolu'ya bağlayan yıldız.
Ama reyisimiz muhafazakar, İslâm'ın dünyadaki temsilcisi, milli gururumuz, ama o namaz kılıyor.
Bu yorumum eğer siyaset sebebiyle silinirse moderatöre nöroloji bölümüne gitmesini öneriyorum:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...