Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
Ya Murat aklı olan iphone alır android cihaz alıp rezillik çekmez özellikle samsung gibi o kadar ram ve işlemci gücü ile halen takılıyorsa iki yıl sonra marka model değeri çöp oluyorsa istediği kadar güzel çeksin

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
SC20170818-220612.png

bunun için iphone7 gerekmiyor.
kamera almıyoz ki dslr kamera almıyon tel alıyon.

Son düzenleme:
M

Murat Burç

SDN Okuru
Ya Murat aklı olan iphone alır android cihaz alıp rezillik çekmez özellikle samsung gibi o kadar ram ve işlemci gücü ile halen takılıyorsa iki yıl sonra marka model değeri çöp oluyorsa istediği kadar güzel çeksin
Bana laf atmayın size cevap vermeyeceğim.

Reaksiyon puanı
5,171
Şuan n4 bile takılmıyor sanırım s3 mini kullanıyorsunuz

Reaksiyon puanı
5,171
https://forum.shiftdelete.net/threads/samsung-galaxy-note-4-kullananlar-kulubu.385972/page-454 şurda senin mesajdan bir kaç mesaj öncesini okurmusun yada note 4 ü nereden s3 mini ye çevirdin bir zahmet onu anlatıver
Note4 kullandığını bilmiyordum daha doğrusu nicke dikkat etmemişim. Anlaşılan bataryada sorun yaşıyorsun.

Charge Cycle Battery Stats - Google Play'de Android Uygulamaları

Şu uygulama senin şimdiye kadar kaç kez tam dolum yaptığını gösteriyor. Lg lerde ve bağzı durumlarda yanlış göstersede note4 de sorunsuz gösteriyor. Büyük ihtimal pilin eskimiş.

Bu arada sözümün arkasındayım costum kullanıyorum note4de kasma yok

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
Note4 kullandığını bilmiyordum daha doğrusu nicke dikkat etmemişim. Anlaşılan bataryada sorun yaşıyorsun.

Charge Cycle Battery Stats - Google Play'de Android Uygulamaları

Şu uygulama senin şimdiye kadar kaç kez tam dolum yaptığını gösteriyor. Lg lerde ve bağzı durumlarda yanlış göstersede note4 de sorunsuz gösteriyor. Büyük ihtimal pilin eskimiş.

Bu arada sözümün arkasındayım costum kullanıyorum note4de kasma yok
bende diyordum zamanında kasma yok diye ne zamanki wp ve ios kullandım o zaman gördüm android kasıyor dediklerinde ne demek istediklerini

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
İphone sizin gibi bir linuxcuya yakışır mı hiç[emoji4]
Ben işime yarayanı alırım. Ben Linux'u diğer sistemlerden tiksindiğim için değil, diğer hiçbir sistem onun gibi işimi göremediği için kullanıyorum. Eğer o boyutlarda, pil ömrü, ekranı ile ve fiyatı ile beni cezbedebilecek bir Android model biliyorsan söyle ? Ben aradım, mağaza mağaza gezdim. Ama tam "cep telefonu" diyebileceğim tek boy 5S'in boyuydu. Ekranı da gayet kaliteli ve işimi görüyor. Önemli olan da bu :) Android telefonlara bakıyorum forumlarda arıyorum, güncellemeden sonra şu bozuldu, ghost touch yaptı (Geçmişteki Android telefonumun çıkardığı sıkıntı buydu). Telefonun çalışır ve ulaşılabilir olması lazım. Gerektiğinde Chrome'dan internete bakabiliyorsam, Google Keep'ten notlarımı düzenleyebiliyor yada Gmail hesabıma bakabiliyorsam ve sıkıntım da yoksa daha ne olsun ? :)

M

Murat Burç

SDN Okuru
Ben işime yarayanı alırım. Ben Linux'u diğer sistemlerden tiksindiğim için değil, diğer hiçbir sistem onun gibi işimi göremediği için kullanıyorum. Eğer o boyutlarda, pil ömrü, ekranı ile ve fiyatı ile beni cezbedebilecek bir Android model biliyorsan söyle ? Ben aradım, mağaza mağaza gezdim. Ama tam "cep telefonu" diyebileceğim tek boy 5S'in boyuydu. Ekranı da gayet kaliteli ve işimi görüyor. Önemli olan da bu :)
X Compact?
X o 5 inç ama
Hatta dersen ki bende para bol Snapdragon 835 ile gelecek XZ1 Compact?

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
Onu da sanmıyorum. Herkesin ihtiyaçları farklı, kullanımı farklı. iPhone beni tatmin etmiş olabilir ama Android de herkes için değil, iPhone da. Bu lahmacunu yada iskenderi sevmek gibi bir şey. Ben ikisini de yerim gerçi bulsam :D
--- Gönderi Güncellendi ---
X Compact?
X o 5 inç ama
Hatta dersen ki bende para bol Snapdragon 835 ile gelecek XZ1 Compact?
O telefonun şu anki fiyatı bile benim 5S'i aldığım paradan pahalı üstelik ne zaman çıktı ? Ben param az olduğu için 5S seçtim diyorum :D Yoksa SE alacaktım. Sony'lere baktım ama Apple'dan bile şişirilmiş fiyatlarda hepsi :D

M

Murat Burç

SDN Okuru
Onu da sanmıyorum. Herkesin ihtiyaçları farklı, kullanımı farklı. iPhone beni tatmin etmiş olabilir ama Android de herkes için değil, iPhone da. Bu lahmacunu yada iskenderi sevmek gibi bir şey. Ben ikisini de yerim gerçi bulsam :D

O telefonun şu anki fiyatı bile benim 5S'i aldığım paradan pahalı üstelik ne zaman çıktı ? Ben param az olduğu için 5S seçtim diyorum :D Yoksa SE alacaktım.
1400 TL yav :)
Arka kamerasıda çoğu klasmanda SE'yi ezer geçer bataryası da öyle işlemcisi daha güçsüz sadece

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
bende diyordum zamanında kasma yok diye ne zamanki wp ve ios kullandım o zaman gördüm android kasıyor dediklerinde ne demek istediklerini
Kasan Android değil. Benim iPhone'umda da arkaplan uygulamalır kasmaya neden olabiliyor. Yeniden başlatıyorum, bellek temizleme yapıyorum vs düzeliyor. Android de aynı mantık :)
1400 TL yav :)
Arka kamerasıda çoğu klasmanda SE'yi ezer geçer bataryası da öyle işlemcisi daha güçsüz sadece
Yani çalışan telefonunu sat, üstüne para koy, bunu mu al diyorsun ? :p Kamerayla işim yok. Babamın profesyonel kamerası var makinenin kendisi, lensi falan 5000 liralık cihaz :D

M

Murat Burç

SDN Okuru
Kasan Android değil. Benim iPhone'umda da arkaplan uygulamalır kasmaya neden olabiliyor. Yeniden başlatıyorum, bellek temizleme yapıyorum vs düzeliyor. Android de aynı mantık :)

Yani çalışan telefonunu sat, üstüne para koy, bunu mu al diyorsun ? :p
Bundan 20 dakika önce iPhone şurada takılıyor diye açılan konuya cevap verdim o arkadaşın iPhone'u 6S'di yanlış hatırlamıyorsam. iPhone iPhone diye geçinen adamların hiçbiri o konuya bakmaya tenezzül etmediler.:D
Sonra iPhone kasmaz takılmaz he he deyip geçeceksin.:D

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
gt-s5360 Best Of Megadeth 3 Hours Of Thrash albümünü çalıyor donma yok...
donanlar düşünsün.

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
millet cep telefonu bölümü boşta duruyor oraya gidelim burası kirlenmesin

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
son eklenen çakma şirine ile 102 şirine ile 101 değil mi? bir ara cartoon network yayınlıyordu.
şirinenin çakma şirin olduğu kesin ama ben 100 biliyordum dur sorayım bakalım google amcaya kaç şirin varmış sordum geldim
Fransız Spirou dergisinin 1964'teki 1354 numaralı sayısına göre toplam 105 Şirin vardır.

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Arkadaşlar web dersleri(php vs) paylaşmak için domain alacağım isim önerilerinizi bekliyorum, com uzantılı olsun, eğer çok iyiyse org felanda olabilir.

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
Bundan 20 dakika önce iPhone şurada takılıyor diye açılan konuya cevap verdim o arkadaşın iPhone'u 6S'di yanlış hatırlamıyorsam. iPhone iPhone diye geçinen adamların hiçbiri o konuya bakmaya tenezzül etmediler.:D
Sonra iPhone kasmaz takılmaz he he deyip geçeceksin.:D
Bir sistemin fanboyu yada markanın her söylediğini "onlar ne yaparsa harika yaparlar ! haklılar ! YAŞASIN ! YİHUUU" diyen zihniyetteki insanları anlamıyorum. Ben müşteriyim ve benim paramı bana istediğimi veren alır. Misal bir ara yeni Macbook'larda Esc tuşu yoktu. USB ile bağladığın bir aparat ile Esc tuşunu bağlıyordun. Yada iPhone'larda kulaklık girişi yoktu. Kılıf almazsan müzik dinlemenin tek yolu Airpod idi ve onu da kaybedersen her kaybettiğinde ceza ödüyordun. Bunu savunmam. Ama 5S ve SE gayet makul ürünler. Apple'ın iyi yaptığı ürünler. SE kullanmadım, belki benim bilmediğim sıkıntıları da vardır. 5S telefonum tamamen bozulmadan yeni bir telefon almayı da düşünmüyorum çünkü ihtiyacımı %100 karşılıyor :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...