M
Murat Burç
SDN Okuru
Ön kamerası ile mutluklar diliyor burdan kaçıyorum.Niye alınmasın ? Boyutu yüzünden 5S aldım (bugünlerde cep telefonu cebe sığmıyor) ama eğer param olsaydı kesinlikle hızı için SE alırdım
![]()

Ön kamerası ile mutluklar diliyor burdan kaçıyorum.Niye alınmasın ? Boyutu yüzünden 5S aldım (bugünlerde cep telefonu cebe sığmıyor) ama eğer param olsaydı kesinlikle hızı için SE alırdım
![]()
Selfie çekinmiyorum, başka ?Ön kamerası ile mutluklar diliyor burdan kaçıyorum.![]()
benim gt-s5360 da ön kamera yok selfie çekmem param olsa iphone se alırdım ama yok...Ön kamerası ile mutluklar diliyor burdan kaçıyorum.![]()
Parmak, parmak çerçeveSelfie çekinmiyorum, başka ?![]()
İphone sizin gibi bir linuxcuya yakışır mı hiç[emoji4]Niye alınmasın ? Boyutu yüzünden 5S aldım (bugünlerde cep telefonu cebe sığmıyor) ama eğer param olsaydı kesinlikle hızı için SE alırdım
![]()
Bana laf atmayın size cevap vermeyeceğim.Ya Murat aklı olan iphone alır android cihaz alıp rezillik çekmez özellikle samsung gibi o kadar ram ve işlemci gücü ile halen takılıyorsa iki yıl sonra marka model değeri çöp oluyorsa istediği kadar güzel çeksin
Şuan n4 bile takılmıyor sanırım s3 mini kullanıyorsunuzYa Murat aklı olan iphone alır android cihaz alıp rezillik çekmez özellikle samsung gibi o kadar ram ve işlemci gücü ile halen takılıyorsa iki yıl sonra marka model değeri çöp oluyorsa istediği kadar güzel çeksin
https://forum.shiftdelete.net/threads/samsung-galaxy-note-4-kullananlar-kulubu.385972/page-454 şurda senin mesajdan bir kaç mesaj öncesini okurmusun yada note 4 ü nereden s3 mini ye çevirdin bir zahmet onu anlatıverŞuan n4 bile takılmıyor sanırım s3 mini kullanıyorsunuz
Note4 kullandığını bilmiyordum daha doğrusu nicke dikkat etmemişim. Anlaşılan bataryada sorun yaşıyorsun.https://forum.shiftdelete.net/threads/samsung-galaxy-note-4-kullananlar-kulubu.385972/page-454 şurda senin mesajdan bir kaç mesaj öncesini okurmusun yada note 4 ü nereden s3 mini ye çevirdin bir zahmet onu anlatıver
bende diyordum zamanında kasma yok diye ne zamanki wp ve ios kullandım o zaman gördüm android kasıyor dediklerinde ne demek istedikleriniNote4 kullandığını bilmiyordum daha doğrusu nicke dikkat etmemişim. Anlaşılan bataryada sorun yaşıyorsun.
Charge Cycle Battery Stats - Google Play'de Android Uygulamaları
Şu uygulama senin şimdiye kadar kaç kez tam dolum yaptığını gösteriyor. Lg lerde ve bağzı durumlarda yanlış göstersede note4 de sorunsuz gösteriyor. Büyük ihtimal pilin eskimiş.
Bu arada sözümün arkasındayım costum kullanıyorum note4de kasma yok
Ben işime yarayanı alırım. Ben Linux'u diğer sistemlerden tiksindiğim için değil, diğer hiçbir sistem onun gibi işimi göremediği için kullanıyorum. Eğer o boyutlarda, pil ömrü, ekranı ile ve fiyatı ile beni cezbedebilecek bir Android model biliyorsan söyle ? Ben aradım, mağaza mağaza gezdim. Ama tam "cep telefonu" diyebileceğim tek boy 5S'in boyuydu. Ekranı da gayet kaliteli ve işimi görüyor. Önemli olan da buİphone sizin gibi bir linuxcuya yakışır mı hiç[emoji4]
X Compact?Ben işime yarayanı alırım. Ben Linux'u diğer sistemlerden tiksindiğim için değil, diğer hiçbir sistem onun gibi işimi göremediği için kullanıyorum. Eğer o boyutlarda, pil ömrü, ekranı ile ve fiyatı ile beni cezbedebilecek bir Android model biliyorsan söyle ? Ben aradım, mağaza mağaza gezdim. Ama tam "cep telefonu" diyebileceğim tek boy 5S'in boyuydu. Ekranı da gayet kaliteli ve işimi görüyor. Önemli olan da bu![]()
Onu da sanmıyorum. Herkesin ihtiyaçları farklı, kullanımı farklı. iPhone beni tatmin etmiş olabilir ama Android de herkes için değil, iPhone da. Bu lahmacunu yada iskenderi sevmek gibi bir şey. Ben ikisini de yerim gerçi bulsamYa Murat aklı olan iphone alır android cihaz alıp rezillik çekmez özellikle samsung gibi o kadar ram ve işlemci gücü ile halen takılıyorsa iki yıl sonra marka model değeri çöp oluyorsa istediği kadar güzel çeksin
O telefonun şu anki fiyatı bile benim 5S'i aldığım paradan pahalı üstelik ne zaman çıktı ? Ben param az olduğu için 5S seçtim diyorumX Compact?
X o 5 inç ama
Hatta dersen ki bende para bol Snapdragon 835 ile gelecek XZ1 Compact?
1400 TL yavOnu da sanmıyorum. Herkesin ihtiyaçları farklı, kullanımı farklı. iPhone beni tatmin etmiş olabilir ama Android de herkes için değil, iPhone da. Bu lahmacunu yada iskenderi sevmek gibi bir şey. Ben ikisini de yerim gerçi bulsam
--- Gönderi Güncellendi ---
O telefonun şu anki fiyatı bile benim 5S'i aldığım paradan pahalı üstelik ne zaman çıktı ? Ben param az olduğu için 5S seçtim diyorumYoksa SE alacaktım.
Kasan Android değil. Benim iPhone'umda da arkaplan uygulamalır kasmaya neden olabiliyor. Yeniden başlatıyorum, bellek temizleme yapıyorum vs düzeliyor. Android de aynı mantıkbende diyordum zamanında kasma yok diye ne zamanki wp ve ios kullandım o zaman gördüm android kasıyor dediklerinde ne demek istediklerini
Yani çalışan telefonunu sat, üstüne para koy, bunu mu al diyorsun ?1400 TL yav
Arka kamerasıda çoğu klasmanda SE'yi ezer geçer bataryası da öyle işlemcisi daha güçsüz sadece
Bundan 20 dakika önce iPhone şurada takılıyor diye açılan konuya cevap verdim o arkadaşın iPhone'u 6S'di yanlış hatırlamıyorsam. iPhone iPhone diye geçinen adamların hiçbiri o konuya bakmaya tenezzül etmediler.Kasan Android değil. Benim iPhone'umda da arkaplan uygulamalır kasmaya neden olabiliyor. Yeniden başlatıyorum, bellek temizleme yapıyorum vs düzeliyor. Android de aynı mantık
--- Gönderi Güncellendi ---
Yani çalışan telefonunu sat, üstüne para koy, bunu mu al diyorsun ?![]()
Hepimiz şirin iz zaten toplamda 100 şirin var huysuz u ben aldımNedir bu Şirinler mevzusu?![]()
şirinenin çakma şirin olduğu kesin ama ben 100 biliyordum dur sorayım bakalım google amcaya kaç şirin varmış sordum geldimson eklenen çakma şirine ile 102 şirine ile 101 değil mi? bir ara cartoon network yayınlıyordu.
Hocam teşekkürler.güle güle tam sayfa reklam
Kod:forum.shiftdelete.net##DIV[class="pmt-box"]
Bir sistemin fanboyu yada markanın her söylediğini "onlar ne yaparsa harika yaparlar ! haklılar ! YAŞASIN ! YİHUUU" diyen zihniyetteki insanları anlamıyorum. Ben müşteriyim ve benim paramı bana istediğimi veren alır. Misal bir ara yeni Macbook'larda Esc tuşu yoktu. USB ile bağladığın bir aparat ile Esc tuşunu bağlıyordun. Yada iPhone'larda kulaklık girişi yoktu. Kılıf almazsan müzik dinlemenin tek yolu Airpod idi ve onu da kaybedersen her kaybettiğinde ceza ödüyordun. Bunu savunmam. Ama 5S ve SE gayet makul ürünler. Apple'ın iyi yaptığı ürünler. SE kullanmadım, belki benim bilmediğim sıkıntıları da vardır. 5S telefonum tamamen bozulmadan yeni bir telefon almayı da düşünmüyorum çünkü ihtiyacımı %100 karşılıyorBundan 20 dakika önce iPhone şurada takılıyor diye açılan konuya cevap verdim o arkadaşın iPhone'u 6S'di yanlış hatırlamıyorsam. iPhone iPhone diye geçinen adamların hiçbiri o konuya bakmaya tenezzül etmediler.
Sonra iPhone kasmaz takılmaz he he deyip geçeceksin.![]()