- Reaksiyon puanı
- 16,126
65km nereye gittin ki? kasların çalışınca ağrır normalmiş...65km bisiklet sürdüm, kollarım ağrıyor. Normal mi ?
65km nereye gittin ki? kasların çalışınca ağrır normalmiş...65km bisiklet sürdüm, kollarım ağrıyor. Normal mi ?
Ben spor yapıyorum düzenli. Sanırım tutuşumda bir sakatlık var. Yada belki bisikletimin kendisi ile bir sıkıntı vardır. Bileklerime özellikle çok yük biniyor. Bir yerde mola vermem gerekti, biraz esnetme hareketleri yaptım, biraz ağrı hafifledi. Bu sırada babam da marketten içecek aldı. O gelene kadar biraz esnetme yaptım, toprağa dokundum falan elektriği boşalttım. Biraz daha rahattım sonra ama anlaşılmaz bir şekilde kollarımda bir ağrı var ve yine anlaşılmaz bir şekilde ayaklarımda hiçbir şey yokYıllardır sürmediysen çok iyi![]()
Ama ayaklarım ağrırsa eyvallah. Kollar napıyor ki bisiklette ?65km nereye gittin ki? kasların çalışınca ağrır normalmiş...
Birazda nerenin ağrıdığna bağlı bilek mi el mi kol muBen spor yapıyorum düzenli. Sanırım tutuşumda bir sakatlık var. Yada belki bisikletimin kendisi ile bir sıkıntı vardır. Bileklerime özellikle çok yük biniyor. Bir yerde mola vermem gerekti, biraz esnetme hareketleri yaptım, biraz ağrı hafifledi. Bu sırada babam da marketten içecek aldı. O gelene kadar biraz esnetme yaptım, toprağa dokundum falan elektriği boşalttım. Biraz daha rahattım sonra ama anlaşılmaz bir şekilde kollarımda bir ağrı var ve yine anlaşılmaz bir şekilde ayaklarımda hiçbir şey yokŞöyle anlatayım. Döndüm, yaklaşık 1 saat falan dinlendim Wing Chun antremanına gittim. İp atladık, şınav çektik, bencpress, barfix yaptık, orada çok enerjiktim falan ama kollar bisikletin yarısı kadar zorlanmadı orada. Bisiklette bir şeyi korkunç bir şekilde yanlış yaptığımdan ve bunun beni ileride spor yaralanmasına götüreceğinden endişeliyim. Tutuşumun yanlış olduğunu düşünüyorum. Yada bisikletimden kaynaklı bir sorun var.
--- Gönderi Güncellendi ---
Ama ayaklarım ağrırsa eyvallah. Kollar napıyor ki bisiklette ?
Ana olarak bilek ama oradan kola doğru vuran bir ağrı var.Birazda nerenin ağrıdığna bağlı bilek mi el mi kol mu
Aynı şeyleri babam da söyledi biliyor musun ?gidonu çok sıkıyor olmalısın kollarını çok düz tutuyor olmalısın hafif kırmalısın çok düz tutma...
Eğer senin gıcık olduğum bir yanın olsa bu masaüstün olurdubenim de çok rahat olduğumu söylüyorlar ve çok gıcık oluyorlar...
İnsanlar linuxdan kaçıyor sayende[emoji12]Eğer senin gıcık olduğum bir yanın olsa bu masaüstün olurduAllah aşkına ! Kaç zamandır aynı masaüstü. Biraz süsle şunu yaa [emoji14] Gözümüz biraz güzel masaüstü görsün
![]()
Gerçekten farklı adamsım beabenim masaüstüne bakıp da seçiyorsa hiç kllanmasın 10un ki herkeste aynı.
Her türde insanı tanımak iyidirGerçekten farklı adamsım bea
Şimdi millete diyorlar ki "Aahh Linux'un arayüzü çok eski. Tamamen kullanışsız, çirkin, masaüstü kullanıcısının kullanamayacağı, serverlardan çıkmaması gereken bir sistem" şimdi sizin masaüstünüzü görüyor adam, diyor ki "haa, doğru diyorlarmış. Linux çöp"benim masaüstüne bakıp da seçiyorsa hiç kllanmasın 10un ki herkeste aynı.
Beyler bir sorun var servis yenilemiş ama telefonun kendi mesaj uygulaması yok kendi müzik uygulaması yok nerden bulabilirim onları var mı fikri olan ?
Peki müzik uygulaması onu nasıl bulurumEğer sürüm destekliyorsa google play'de google mesajlaşma rehber falan var cidden stabil çalışyor
Apk mirror ilePeki müzik uygulaması onu nasıl bulurum
Peki müzik uygulaması onu nasıl bulurum
samsung müzik her cihaza uyumlu hale geldi. öneririm
Ya da laptoplarda Fn+PrtSc yaparak ya da hem laptop hem masaüstü klavye farketmeksizin Alt+PrtSc yaparak seçili olan pencerenin ekran görüntüsü panoya kaydedilir ve Paint gibi bir programa yapıştırılarak kaydedilebilir ya da düzenlenebilir.windows + print e bas ekran görüntüsü resimlerim klasörüne düşer.
Ben gidiyorum. Kendinize iyi bakın. Eski tadını bekleyenlerde durmasın daha fazla olmuyor artık.
6 aydır 2 kere ban yedim 3 kere sözde gittim geldim. Birinde dediniz kaldım diğerinde biri dedi kaldım. Yine bekleriz dedin ya o biraz zor olacak gibi.4 aydır beşinci gidişin Utkum versusum, yine bekleriz.![]()