Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
Yıllardır sürmediysen çok iyi:)
Ben spor yapıyorum düzenli. Sanırım tutuşumda bir sakatlık var. Yada belki bisikletimin kendisi ile bir sıkıntı vardır. Bileklerime özellikle çok yük biniyor. Bir yerde mola vermem gerekti, biraz esnetme hareketleri yaptım, biraz ağrı hafifledi. Bu sırada babam da marketten içecek aldı. O gelene kadar biraz esnetme yaptım, toprağa dokundum falan elektriği boşalttım. Biraz daha rahattım sonra ama anlaşılmaz bir şekilde kollarımda bir ağrı var ve yine anlaşılmaz bir şekilde ayaklarımda hiçbir şey yok :D Şöyle anlatayım. Döndüm, yaklaşık 1 saat falan dinlendim Wing Chun antremanına gittim. İp atladık, şınav çektik, bencpress, barfix yaptık, orada çok enerjiktim falan ama kollar bisikletin yarısı kadar zorlanmadı orada. Bisiklette bir şeyi korkunç bir şekilde yanlış yaptığımdan ve bunun beni ileride spor yaralanmasına götüreceğinden endişeliyim. Tutuşumun yanlış olduğunu düşünüyorum. Yada bisikletimden kaynaklı bir sorun var.
--- Gönderi Güncellendi ---
65km nereye gittin ki? kasların çalışınca ağrır normalmiş...
Ama ayaklarım ağrırsa eyvallah. Kollar napıyor ki bisiklette ?

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
gidonu çok sıkıyor olmalısın kollarını çok düz tutuyor olmalısın hafif kırmalısın çok düz tutma...

Reaksiyon puanı
5,171
Ben spor yapıyorum düzenli. Sanırım tutuşumda bir sakatlık var. Yada belki bisikletimin kendisi ile bir sıkıntı vardır. Bileklerime özellikle çok yük biniyor. Bir yerde mola vermem gerekti, biraz esnetme hareketleri yaptım, biraz ağrı hafifledi. Bu sırada babam da marketten içecek aldı. O gelene kadar biraz esnetme yaptım, toprağa dokundum falan elektriği boşalttım. Biraz daha rahattım sonra ama anlaşılmaz bir şekilde kollarımda bir ağrı var ve yine anlaşılmaz bir şekilde ayaklarımda hiçbir şey yok :D Şöyle anlatayım. Döndüm, yaklaşık 1 saat falan dinlendim Wing Chun antremanına gittim. İp atladık, şınav çektik, bencpress, barfix yaptık, orada çok enerjiktim falan ama kollar bisikletin yarısı kadar zorlanmadı orada. Bisiklette bir şeyi korkunç bir şekilde yanlış yaptığımdan ve bunun beni ileride spor yaralanmasına götüreceğinden endişeliyim. Tutuşumun yanlış olduğunu düşünüyorum. Yada bisikletimden kaynaklı bir sorun var.

Ama ayaklarım ağrırsa eyvallah. Kollar napıyor ki bisiklette ?
Birazda nerenin ağrıdığna bağlı bilek mi el mi kol mu

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
gidonu çok sıkıyor olmalısın kollarını çok düz tutuyor olmalısın hafif kırmalısın çok düz tutma...
Aynı şeyleri babam da söyledi biliyor musun ? :D Yıllardır ilk günüm ve onun için çok heyecan yaptım. Yanımdan araba falan geçince sakinliğimi korumakta zorlandım. Üstelik yollar çok bozuktu. Dağ bisikleti, amortisörü. Sanırım biraz süre süre bunları öğreneceğim.
Allah allah :D Aslında ortada komik bir durum var diye söyle rahatlaya yazdım çünkü ortada anormal bir durum vardı. Bacaklar değil, kolların ağrıması. Normal mi deyince, senin gibi vücudun da ters olum demenizi beklerken sorunumun kaynağının rahatlayamamam olduğunu öğrendim :D Türkiyenin 1 numaralı forumuyuz maşallah :p

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
benim de çok rahat olduğumu söylüyorlar ve çok gıcık oluyorlar...

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
benim masaüstüne bakıp da seçiyorsa hiç kllanmasın 10un ki herkeste aynı.

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
Gerçekten farklı adamsım bea
Her türde insanı tanımak iyidir :)
benim masaüstüne bakıp da seçiyorsa hiç kllanmasın 10un ki herkeste aynı.
Şimdi millete diyorlar ki "Aahh Linux'un arayüzü çok eski. Tamamen kullanışsız, çirkin, masaüstü kullanıcısının kullanamayacağı, serverlardan çıkmaması gereken bir sistem" şimdi sizin masaüstünüzü görüyor adam, diyor ki "haa, doğru diyorlarmış. Linux çöp" :p Benim masasütümü görüp ardından Linux'a geçen adamlar oldu sırf bilgisayarının masaüstünü benimki gibi yapmak için :D

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Ekran Görüntüsü 2017-08-22 00-01-29.png

panelleri böyle ben yaptım ki normalde panel yukarda tek:
Ekran Görüntüsü 2017-08-22 00-03-43.png

arka plan resimler az değil.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Beyler bir sorun var servis yenilemiş ama telefonun kendi mesaj uygulaması yok kendi müzik uygulaması yok nerden bulabilirim onları var mı fikri olan ?

ZEUS124

Asistan
Reaksiyon puanı
21
09f7e66b2d10af33105fcada3139a060.jpg

Daha yeni indirdim bir savaş dışında savaş yapamadım War Thunder oynayan arkadaşlara öneririm güzel oyun [emoji106] oyunun ismi War Wings

ZEUS124

Asistan
Reaksiyon puanı
21
d8243438220d107c4ebc294c705df169.png
ba3ab98eb8ce6ad106a2df3a7e1dbe80.png

En çok kullandıklarım bunlardı (sağ alt köşede tik olanlar) önerim ilk samsung daha sonra musixmatch daha sonra pi müzik olur

Frosa

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,416
Burası İzmir... Klima çalışmasına rağmen; ''yanıyoruz...'' :)

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
windows + print e bas ekran görüntüsü resimlerim klasörüne düşer.
Ya da laptoplarda Fn+PrtSc yaparak ya da hem laptop hem masaüstü klavye farketmeksizin Alt+PrtSc yaparak seçili olan pencerenin ekran görüntüsü panoya kaydedilir ve Paint gibi bir programa yapıştırılarak kaydedilebilir ya da düzenlenebilir.

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,240
Ben gidiyorum. Kendinize iyi bakın. Eski tadını bekleyenlerde durmasın daha fazla olmuyor artık.

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,240
4 aydır beşinci gidişin Utkum versusum, yine bekleriz. :)
6 aydır 2 kere ban yedim 3 kere sözde gittim geldim. Birinde dediniz kaldım diğerinde biri dedi kaldım. Yine bekleriz dedin ya o biraz zor olacak gibi. :(
Son mesajlarımın aralığı en az 10 gün :%

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...