Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Anadolu Efes ve Coca-Cola İçecek şirketlerinin oluşturduğu İçecek Grubu; 20.000 çalışanıyla Avrasya bölgesine yayılan 14 ülkede operasyonlarını yürütüyor. Grup, hem alkollü hem de alkolsüz içecekler pazarında üretim, şişeleme, dağıtım ve satış faaliyetleri gösteriyor.

Anadolu Efes, alkollü içecekler pazarında 6 ülkede (Türkiye, Rusya, Kazakistan, Gürcistan, Moldova ve Ukrayna) 15 fabrikası ve 6 malt fabrikasyla faaliyetlerini sürdürüyor ve 40’tan fazla yerli ve yabancı bira markasını tüketicileriyle buluşturuyor. Şirket “Dow Jones Sustainability Index”te yer alan ve “Birleşmiş Milletler Global Compact CEO Water Mandate” sözleşmesine imza atan ilk ve tek Türk şirketidir.

Coca-Cola İçecek (CCI), alkolsüz içecekler pazarında 25 fabrikası ile 10 ülkede (Türkiye, Pakistan, Kazakistan, Azerbaycan, Kırgızistan, Türkmenistan, Tacikistan, Irak, Ürdün ve Suriye), Coca-Cola Company’nin 25’ten fazla yerel ve uluslararası markasını tüketicileriyle buluşturuyor. Coca-Cola Company’nin satış hacmi açısından dünya çapındaki en büyük beşinci şişeleyicisi olan CCI, Birleşmiş Milletler “Global Compact Sustainability 100 Index”inde listelenen ilk ve tek Türk şirketidir.
bunda yasak bişey yok ki...

mirinkirin

Doçent
Reaksiyon puanı
358
@ConfickerBelasi aynen yasak bir şey yok, kanuna uygun. Yalnız bunlar ortamlarda "israile lanet olsun", "terörist israil", "israil masumları katlediyor" diyen, her fırsatta güya alkolü yasaklayan, alkolü kötüleyen insanlar.
Sorsan yerli ve milli üretime destek olan insanlar bunlar, ama bir bakıyorsun paranın alkole ve israile gitmesini adeta kutluyorlar, destek oluyorlar.
Madem ölüyorsun yerli ve milli üretim diye, çiftçi kooperatiflerine destek ol, onlar açsın fabrikayı, niye yahudilere para kazandırıyorsun ?
Önden görünüşleri başka, arkadan başka yâni:)
Yandaş gazete de 300 kişiye istihdam sağlayacak yazmış bir de, ülke değil adeta sitcom dizi.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Paramı al LG :D , V30 mükkemmel gelcek ya :D

Ekli dosyalar

• DHNIx5rWAAA_9gO.jpg
    DHNIx5rWAAA_9gO.jpg
    86.8 KB · Görüntüleme: 518

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
Mutlu günler hiç gelmeyecek der ve kaçar

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Valla S8 'in aynısı resmen ama Samsung Note 8 'de kameraları düzgün yerleştirememiş arkaya , parmak izi okuyucusuda kameranın yanında . Ordan beni biraz kaybetti , seneye Mayıs Haziran aylarında ya Note 8 alcam ya da V30 , ama LG dersine bu sefer iyi çalıştı .

Rint

Profesör
Reaksiyon puanı
360
Gün gelir, gözünde büyüyen her şey yine gözünle göremeyeceğin kadar arkanda kalır.

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
SDN Forumun SESSION'ları mı bozuldu, sürekli şifre girmek zorunda kalıyorum, segmeyi kapatsam bile...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...