Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
-Bakımlı erkekler yalnız erkeklerdir.
-Niye yahu?
-Hepsi kafayı bakımlı olmakla bozmuş erkeklerdir çünkü. Kızla otursa ne anlatacak? Whey proteini ile Kazein proteinin arasındaki farkı mı anlatacaklar?
-Kıllı, pis bir erkek de kız tavlayamaz.
-Tavlar. Bu iş tipe bakmaz. Ben çok gördüm yunan tanrısı gibi vücudu olan, sakalına kadar dikkat eden erkeklerin yalnız kaldığına. Ambalaj güzel içerik boş.
-Saçmalıyorsun Finix.
-Köyünden dışarı çık da dünyayı gör.

Dün gece ne saydırmışım be.

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
-Bakımlı erkekler yalnız erkeklerdir.
-Niye yahu?
-Hepsi kafayı bakımlı olmakla bozmuş erkeklerdir çünkü. Kızla otursa ne anlatacak? Whey proteini ile Kazein proteinin arasındaki farkı mı anlatacaklar?
-Kıllı, pis bir erkek de kız tavlayamaz.
-Tavlar. Bu iş tipe bakmaz. Ben çok gördüm yunan tanrısı gibi vücudu olan, sakalına kadar dikkat eden erkeklerin yalnız kaldığına. Ambalaj güzel içerik boş.
-Saçmalıyorsun Finix.
-Köyünden dışarı çık da dünyayı gör.

Dün gece ne saydırmışım be.
Yoo öyle adam boş kalmaz :D Çünkü kadınların da aynı biz erkekler gibi aralarında yarışları vardır. Şimdi birini kıskandırmak için öyle birini çok iyi kullanabilir :D Şimdi boş kalır mı sence ? Özellikle biz erkeklerin bununla ilgili kompleksimiz varken ? :D Belki de sadece arkadaşlarına bakın ben böyle erkekleri de tavlıyorum demek için de göstermelik manita diye çıkabilir. Ama sadece görünümse o. Sanatsal yanı falan da varsa orası yaş :D

Reaksiyon puanı
5,171
Yav arkadaslar bu foruma her gun 3.000 kisi giriyormus ancak yazan topu topuna 100 kisi acaba bu sessiz kalan arkadaslar neden sessiz kaliyorlar

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
Yav arkadaslar bu foruma her gun 3.000 kisi giriyormus ancak yazan topu topuna 100 kisi acaba bu sessiz kalan arkadaslar neden sessiz kaliyorlar
bende bu forumda 10. yılında 1000 mesaj dolduranlardanım öyle her şeye yazmazdım okurdum genelde

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
Oda güzel bir şey ancak sadece konu acmalarind dahi raziyim en azindan forumda muhabbet doner
Sen aç da konuşalım :D Şimdi her şeye yorum yazamayız. Görmediğimiz oluyor, ilgimizi çekmeyen oluyor (Çok fazla konu var), bilgimizin olmadığı konu oluyor...

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
"Ben robot değilim" yazısına tıklamaktan, tabela aramaktan, dükkan önü, yol, köprü, bina aramaktan ben robota döndüm. Şifrelerimizi korumanın daha iyi bir yolu yok muymuş ?

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
O zaman appleci kalmazdi aslinda bu bi bakimdan iyi bisey
Evet, sonra forumca adımız Android fanboy'una çıkardı :sweatsmile:
--- Gönderi Güncellendi ---
A markasını, ürününü almışlar, almamışlar, şahsen umrumda değil. Ben haticeye değil neticeye bakarım. Alınan cihaz işi tam yerine getiriyorsa uygunu o dur. Ama misal forumda benim gibi 2 tane daha olması felaket olurdu sanırım :tearsofjoy: Bütün forum Linux fanboy'u olurdu. Niye bilmiyorum ama Linux'a geçmeden millet Windows hayranı oluyor. Sonra Linux'a geçtimi bir eylemci, bir propogandacı, bir fanboya dönüyor :sweatsmile: Öyle ki Microsoft ve Bill Gates'e küfür edenleri gördüm, abi zaman kaybı diyeni gördüm, hatta Windows fanboyu iken 2 gün Ubuntu kullandıktan sonra sihirli bir şekilde Windows'tan nefret etmeye başlayan ve internette okuduğu şeyleri forumlarda tekrarlayan o kadar insan gördüm ki. Özet için resime bakın :sweatsmile:

linux-users-whats-this-wow-fuck-that-guy-26021748.png

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,809
Bugün pingimin 600'e çıkması sonucunda modemimin yeterli hızı alamadığını öğrendim. Ardından 1 sn beklemeden yeni modem almaya gittim. 130 tl. Kullanan var mıdır?
image.jpg

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
hayır adsl yok bizde zyxel kalitedir modemi icat eden marka birde ne telafuz edebilirim nede yazabilirim...

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
Bir animeye merak eder başlarsın, başta ilgini çeker ve sonra saçmalar, Naruto sana su gibi akmışken kalan 40-60 dakikalık animeyi izlemek sana yıllık azap gibi gelir ya, haruhi suzumiya bana bunu yaşattı. Ohh bee bitti sonunda !

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
Yok ben Naruto'ya yeniden başladım :D İlk sezonun bitmesine 20-25 bölüm kaldı :D

KNMX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,747
ZyXEL kullanıyoruz biz de. aşırı pahalı ya :(

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Yok ben Naruto'ya yeniden başladım :D İlk sezonun bitmesine 20-25 bölüm kaldı :D
çok bölüm çok uzun süre 9 sezon x files izlemiştim çok kasıyor...
9.sezon sonunda kanser adam parça pinçik oldu 10'uncu sezonda az hasarlı çıktı...

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
çok bölüm çok uzun süre 9 sezon x files izlemiştim çok kasıyor...
9.sezon sonunda kanser adam parça pinçik oldu 10'uncu sezonda az hasarlı çıktı...
Bir ara Super Natural ve Doctor Who'ya dönecem :)
--- Gönderi Güncellendi ---
Walking Dead'in 1. sezonunu bitirdim de bir zevk almadım filmden. Aşkı memnu'ya döndü film :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...