- Reaksiyon puanı
- 13,231
Conficker amca seninkine selam söyle öncelikle. Sor bakalım ne zaman fx serisini övmeyilli bırakacak.
bırakmaz amd *fanoneratör'ü o...Conficker amca seninkine selam söyle öncelikle. Sor bakalım ne zaman fx serisini övmeyilli bırakacak.
Beleş alarmTelefonunuzun Son ses açık olduğunu ve sabah annenin sizi uyurken yanlışlıkla aradığını düşünün.
F1 Taksim - Kabataş Füniküleri. Meydanın AKM'ye bakan tarafındaydı sanırım. Yeraltı girişlerinden birisine gir işte. Taksim'e giderken hayat kurtarıyor da Taksim'den inerken çok gerek yok bence. Yürü git elin ayağın tutuyorsaBeyler malum İstanbul'a yeni geldim gezecem diye haritaya bakam dedim taksim meydanından dolmabahçe sarayına böyle bir şey çıktı bu hangi araç oluyor
Ekli dosyayı görüntüle 25719
Keşke daha önce izleseymişimhehr keşin çürkçesie imse garışamaz okey ? do you understand me man ?
--- Gönderi Güncellendi ---
Bende öyle yaptım dün 22km yol yürüdümF1 Taksim - Kabataş Füniküleri. Meydanın AKM'ye bakan tarafındaydı sanırım. Yeraltı girişlerinden birisine gir işte. Taksim'e giderken hayat kurtarıyor da Taksim'den inerken çok gerek yok bence. Yürü git elin ayağın tutuyorsa
Keşke daha önce izleseymişim
tedaş ne diyor?Günlük elektrik mi kesilir ? Elektrik dalgalanması yüzünden zaten elektronik aletler zarar görüyor şu anki kesinti 20 dakikadır devam ediyor yaklaşık.
Yedaş olacak o. 15:15 saat ve daha yeni geldi. 5 dakika olmadı. Bilmiyorum ne diyorlar ama verdikleri hizmetin cıvkı çıktı. Hizmet vermiyorlar.tedaş ne diyor?
firmaları kendimiz seçebiliyormuşuz. bir araştır istersenYedaş olacak o. 15:15 saat ve daha yeni geldi. 5 dakika olmadı. Bilmiyorum ne diyorlar ama verdikleri hizmetin cıvkı çıktı. Hizmet vermiyorlar.
Onu babamın araştırması gerek zannımca Söylerimfirmaları kendimiz seçebiliyormuşuz. bir araştır istersen
doğru pardonOnu babamın araştırması gerek zannımca Söylerim
Diplomalı işsizin hali başkadoğru pardon
öğrencilik en iyisi. yat yat 1 hafta çalış. ohhDiplomalı işsizin hali başka
İşimiz gücümüz milletin bikinisi olmuş.
Tamam bekleyin geliyorum.Murat ben sıkıldım bunu sana izah etmekten, sen bunu eleştirmekten sıkılmadın di mi abi?
Yahu ben mesajı okumadan girmişim Öbür mesaja cevap verdiniz sandım.Murat ben sıkıldım bunu sana izah etmekten, sen bunu eleştirmekten sıkılmadın di mi abi?
Tamam bekleyin geliyorum.
Bahsedilen konu bu
Ekli dosyayı görüntüle 25870
Ekli dosyayı görüntüle 25871
Ekli dosyayı görüntüle 25872
Ekli dosyayı görüntüle 25873
Moderatör arkadaşın verdiği cevap
Ekli dosyayı görüntüle 25874
Konuda ne konuşuluyor. Moderatör arkadaş ne cevap veriyor. İlgi alaka 0 zaten. Başlığa girip mesaj yazmak adet olmuş. Mesajları okusa ne denilmek istediğini anlardı fakat bizim muhteşem moderatörler daha başka bir örnek daha var da şimdi ortalığı karıştırmak birisiyle kavga etmek istemiyorum. Neyse bu konuya dönersek . Konuda ne deniliyor moderatör arkadaş ne diyor. Ama mesajları okumaya ne gerek var . Biz girelim bodoslama forumu savunalım. Her konu açan foruma düşman zaten. Forum koruyuculuğu görevi bizim arkadaşımıza düşmüş.
@by efsane
Yahu ben mesajı okumadan girmişim Öbür mesaja cevap verdiniz sandım.