Yeşil Okçu
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,809
Keyfim yerinde değil.
Aynen onu diyecektimWikipedia için vpn kullanmaktan sıkıldım(
Yoo öyle adam boş kalmaz-Bakımlı erkekler yalnız erkeklerdir.
-Niye yahu?
-Hepsi kafayı bakımlı olmakla bozmuş erkeklerdir çünkü. Kızla otursa ne anlatacak? Whey proteini ile Kazein proteinin arasındaki farkı mı anlatacaklar?
-Kıllı, pis bir erkek de kız tavlayamaz.
-Tavlar. Bu iş tipe bakmaz. Ben çok gördüm yunan tanrısı gibi vücudu olan, sakalına kadar dikkat eden erkeklerin yalnız kaldığına. Ambalaj güzel içerik boş.
-Saçmalıyorsun Finix.
-Köyünden dışarı çık da dünyayı gör.
Dün gece ne saydırmışım be.
bende bu forumda 10. yılında 1000 mesaj dolduranlardanım öyle her şeye yazmazdım okurdum geneldeYav arkadaslar bu foruma her gun 3.000 kisi giriyormus ancak yazan topu topuna 100 kisi acaba bu sessiz kalan arkadaslar neden sessiz kaliyorlar
Oda güzel bir şey ancak sadece konu acmalarind dahi raziyim en azindan forumda muhabbet donerbende bu forumda 10. yılında 1000 mesaj dolduranlardanım öyle her şeye yazmazdım okurdum genelde
Sen aç da konuşalımOda güzel bir şey ancak sadece konu acmalarind dahi raziyim en azindan forumda muhabbet doner
Iyide 3 bin kisi her gun toplam 300 konu acsa bunlardan biri senin ilgi alanin olur mutlakSen aç da konuşalımŞimdi her şeye yorum yazamayız. Görmediğimiz oluyor, ilgimizi çekmeyen oluyor (Çok fazla konu var), bilgimizin olmadığı konu oluyor...
Ben1 hafta once geldim suan 500 mesajim var zaten dh dan gelmis biri olarak cok hareketli bir yer deyil bura 1 saat ara ile baksam bile tum konulari okuyup ilgimi cekenlere cevap yazabiliyorimGelen herkes benim kadar mesaj atsa forumda patlama yaşanır herhalde![]()
Gelen herkes benim kadar mesaj atsa forumda patlama yaşanır herhalde![]()
O zaman appleci kalmazdi aslinda bu bi bakimdan iyi bisey3 tane daha senden olsa, [emoji813]eyes:[emoji813]eyes:[emoji813]eyes:[emoji813]eyes:[emoji813]eyes:[emoji813]eyes:[emoji813]eyes: yani![]()
Evet, sonra forumca adımız Android fanboy'una çıkardıO zaman appleci kalmazdi aslinda bu bi bakimdan iyi bisey
çok bölüm çok uzun süre 9 sezon x files izlemiştim çok kasıyor...Yok ben Naruto'ya yeniden başladımİlk sezonun bitmesine 20-25 bölüm kaldı
![]()
Bir ara Super Natural ve Doctor Who'ya dönecemçok bölüm çok uzun süre 9 sezon x files izlemiştim çok kasıyor...
9.sezon sonunda kanser adam parça pinçik oldu 10'uncu sezonda az hasarlı çıktı...