Ama bu haksızlık sevgili ConfickerBelasi grav grav (rock) müzik serbestken, arabesk müzik paylaşımlarını yasaklamış olamanız pek etik olmamış sanki.
Bergen yada Hakkı bulut paylaşımı yapabilirim her an bilemiyorum

Ama bu haksızlık sevgili ConfickerBelasi grav grav (rock) müzik serbestken, arabesk müzik paylaşımlarını yasaklamış olamanız pek etik olmamış sanki.
Bergen yada Hakkı bulut paylaşımı yapabilirim her an bilemiyorum![]()
Arabeske boğarım orayı
Müslüm Gürses paylaşırsan beni de etiketle abi. Bi Affet olsa da dinlesek.
İlkini ben attım gerisini siz getirin artık![]()
o müyap kanalı içindi müyap tarih oldu...bir ara sdn de youtube dan müzik ekleme yasağı vardı o ne oldu ?
bir ara sdn de youtube dan müzik ekleme yasağı vardı o ne oldu ?
bende dedim müyap tarih oldu niye? çünkü yanlış yaptı çok yanlış yaptı.o müyap kanalı içindi müyap tarih oldu...
bende dedim müyap tarih oldu niye? çünkü yanlış yaptı çok yanlış yaptı.
pop kim dinler ki? esas müzik rock.
çok beddua yediler çok...SDN Forum üyeleri ile birlikte #SacmalamaMUYAP hashtag'in TT'ye soktuk o dönem. Sonra toparlayamadılar.![]()
Ne kadar şanslısın ki İzmir gibi güzel bir şehirde ama camları açınca içeri resmen sıcak pervane havası giren bir şehirde oturuyorsunİzmir Belediyesinin gezileri gerçekten ücretsiz olmasına karşın kaliteliydi. Teşekkür, tebrik, tavsiye...
Ne kadar şanslısın ki İzmir gibi güzel bir şehirde ama camları açınca içeri resmen sıcak pervane havası giren bir şehirde oturuyorsun![]()
Yanında kalanlar varsa selam söyleokumaaaa geldimyazın memleketim Bursa'ya döneceğim inşallah! <3
Yanında kalanlar varsa selam söyle![]()
SDN'nin dolayısıyla XENFORO'nun mesaj düzenleme işlevi kafayı yemiş.
İkinci yeni yazdığım mesajı birinci yeni yazdığım mesajdaki içeriği kopyalayıp 2. yeni mesajla birleşik yeni mesaj olarak algılıyor. Bu mesajı da düzenleyince ikinci kendi kopyaladığı mesajı silip orijinal mesaj üstünde düzenleme yapıyor. Dolayısıyla ikinci yeni mesajımı düzenlediğimde aslında ikinci yeni mesajımı silmiş olup birinci yeni mesajımda kafasına göre düzenleme yapıyor.
Çileden çıkarıcı. En iyisi hiç mesaj yazmamak.![]()
Benim kafam yandı vallaSDN'nin dolayısıyla XENFORO'nun mesaj düzenleme işlevi kafayı yemiş.
İkinci yeni yazdığım mesajı birinci yeni yazdığım mesajdaki içeriği kopyalayıp 2. yeni mesajla birleşik yeni mesaj olarak algılıyor. Bu mesajı da düzenleyince ikinci kendi kopyaladığı mesajı silip orijinal mesaj üstünde düzenleme yapıyor. Dolayısıyla ikinci yeni mesajımı düzenlediğimde aslında ikinci yeni mesajımı silmiş olup birinci yeni mesajımda kafasına göre düzenleme yapıyor.
Çileden çıkarıcı. En iyisi hiç mesaj yazmamak.![]()
Şöyle ki a mesajını yazdım. Ardından düzenle yapmadım da b mesajını hemen altına ekledim. Çünkü xenforo o kadar akıllı ki kendisi a ile b yi birleştirip tek mesaj olarak gösterecek diye düşündüm. Ama sonra ne göreyim. A mesajı duruyor altında da a+b kendine göre özelleştirilerek birleştirilmiş yeni c mesajını doğurmuş. Ekranda a ve c mesajı var. Sonra C mesajını düzenleye basıp a kısmını siliyorum. Kaydet diyorum. Sayfayı yenilediğimde c mesajı silinmiş a mesajı da b mesajının yerini almış. Sonuç olarak ilk yazdığım a mesajı uzayın sonsuz derinliklerinde kayıplara karışmış oluyor.Daha açıklayıcı yazabilirsen geliştiricimize bildirebilirim dostum. Ama böyle kafam karıştı.![]()
Hocam onun için düzenle yapmadan önce yenilemeniz gerekiyor sayfayı o zaman A mesajı siliniyor A+B kalıyor.Şöyle ki a mesajını yazdım. Ardından düzenle yapmadım da b mesajını hemen altına ekledim. Çünkü xenforo o kadar akıllı ki kendisi a ile b yi birleştirip tek mesaj olarak gösterecek diye düşündüm. Ama sonra ne göreyim. A mesajı duruyor altında da a+b kendine göre özelleştirilerek birleştirilmiş yeni c mesajını doğurmuş. Ekranda a ve c mesajı var. Sonra C mesajını düzenleye basıp a kısmını siliyorum. Kaydet diyorum. Sayfayı yenilediğimde c mesajı silinmiş a mesajı da b mesajının yerini almış. Sonuç olarak ilk yazdığım a mesajı uzayın sonsuz derinliklerinde kayıplara karışmış oluyor.
Buradan da xenforonun yeterince akıllı olmadığı sonucunu çıkarmış oluyor ve her gördüğüm forumda xenforoya saydırmayı kendime görev ediniyorum.![]()
Niye ben yeniliyorum? Sistem kendi yenilesin.Hocam onun için düzenle yapmadan önce yenilemeniz gerekiyor sayfayı o zaman A mesajı siliniyor A+B kalıyor.
Niye ben yeniliyorum? Sistem kendi yenilesin.