- Reaksiyon puanı
- 9,165
Var. IDE ve AHCI var. Hangisini seçmeliyim?hdd'nin bios da ide sata ayarı var mı?
Var. IDE ve AHCI var. Hangisini seçmeliyim?hdd'nin bios da ide sata ayarı var mı?
ahci mode sata olması gerek 10 ide modda kurulunca ahci de mavi ekran veriyordu benim antikada...Var. IDE ve AHCI var. Hangisini seçmeliyim?
Fazla kurcalama elinde kalır bakahci mode sata olması gerek 10 ide modda kurulunca ahci de mavi ekran veriyordu benim antikada...
Ekli dosyayı görüntüle 22083
bunun bios kafayı yedi...
yedeği yok kızartamam onu...Fazla kurcalama elinde kalır bak![]()
ama onu alacak bütçe yok küçükken de coca-cola alacak param yoktu onda çok pahalı sanırdım hiç almayı denemezdim...Güzele benziyor alıp test etmek lazım
ama onu alacak bütçe yok küçükken de coca-cola alacak param yoktu onda çok pahalı sanırdım hiç almayı denemezdim...
Onu birgun mezarliga gotur. Ama onceden the grudge diye mezar yaptirman lazim. Kendine gelir. Birde tokadi bas altinada amd fx stickeri yapistir.you....com engelli diye bilip açılmaz diye adres satırına yazdım ve enter açıldı the grudge'un ne edepsiz olduğunu gördüm izle izle kültürün artsın diyor...
açılmasını sağlayan dnsleri o verdi...Onu birgun mezarliga gotur. Ama onceden the grudge diye mezar yaptirman lazim. Kendine gelir. Birde tokadi bas altinada amd fx stickeri yapistir.
İyi akşamlar abim.