- Reaksiyon puanı
- 3,025
kim o densiz? özel mesajları da raporlayabilirsin bu daha ağır suç yapanı mahkemeye vermek istersen yönetim yardım edebilir.Hocam küfürü edeceksen yiyorsa forumda et olmadı adını gizle birşey yap çok belli ediyorsun![]()
Youtubeden etti şimdi bilemiyorum iftira atmak gibi olmasın amakim o densiz? özel mesajları da raporlayabilirsin bu daha ağır suç yapanı mahkemeye vermek istersen yönetim yardım edebilir.
Cumhuriyet Savcısına dilekçe ile başvur gereken yapılır saklanamaz yakalanırhesabını verir...Youtubeden etti şimdi bilemiyorum iftira atmak gibi olmasın amaforumda bana son zamanlarda takılan biriyle aynı isimde
Dur EGMye şikayet edeyimCumhuriyet Savcısına dilekçe ile başvur gereken yapılır saklanamaz yakalanırhesabını verir...
ekran ss leri ile olmadı savcıya git hukuk devletinde yaşıyoruz...Dur EGMye şikayet edeyimtavsiye için teşşekürler.
ekran ss leri ile olmadı savcıya git hukuk devletinde yaşıyoruz...
Eyvallah sağol.geçmiş olsun.
Bana mı dedinHocam küfürü edeceksen yiyorsa forumda et olmadı adını gizle birşey yap çok belli ediyorsun![]()
Hayır hocam burası söyle rahatla konusu olduğu için ortalığa laf söylüyoruz söylediğimiz kişi kendini biliyor zatenBana mı dedin
şampiyonluğa gidek anadolu takımı var bjk'nın karşısında...Beşiktaş sana hayırdır? 3 golü nasıl yiyorsun yaw![]()
Ben yeni değilim yav Senle güzel kçtü günlerimiz olmuştuHayır hocam burası söyle rahatla konusu olduğu için ortalığa laf söylüyoruz söylediğimiz kişi kendini biliyor zaten
Ayrıca burda biri gelir durup dururken aşk sözü söylerbirşeyler der takılma
Nasıl oluyor o işBen yeni değilim yav Senle güzel kçtü günlerimiz olmuştu
İyiyim sen nasılsın . Bir ara mod falan olmuştu neden atıldın yav ?@BuffMe Nasilsiniz?![]()
Hocam benle güzel kötü günler iz nasıl oluyor anlatır mısınızİyiyim sen nasılsın . Bir ara mod falan olmuştu neden atıldın yav ?
Ben forumda hiç moderatör olmadım. Geçenlerde editör olmuştum. Ama kendi isteğimle editörlükten çıktım.İyiyim sen nasılsın . Bir ara mod falan olmuştu neden atıldın yav ?
Hızlı Caps - Google Play'de Android UygulamalarıEkli dosyayı görüntüle 21890
onu bunu bırakında metin zemin gimp'te nasıl değişir?
beceriksizliğimden değil yazılım eksikliğinden...
Günaydın. İnşallah herkesin mayısı güzel geçerHerkese günaydın.
1 Mayıs yeni AKK düzenlemesi hayırlı olsun.![]()