- Reaksiyon puanı
- 3,156
Bugün pirinç helvası yapmaya çalıştım.
Fazla pişmiş bebek mamasına döndü.
Fazla pişmiş bebek mamasına döndü.

Kullanıcı resminizdeki yani avatarınızdaki gifi nasıl yaptınız?Bir gifin boyutunu değiştiremedik iyimi
Windows Phone telefonumda tileme tile isimli uygulama ile oluyorKullanıcı resminizdeki yani avatarınızdaki gifi nasıl yaptınız?
Sana dediklerimi yapmıyorsun. Temiz windows kur. Silgi ile ramleri sil. Hdd de daha önce gösterdiğim yerleri sil. Çözüm bu.Ah Windows ah!
Yine mavi ekran hatası verdi.
Helal sana conficker amca 10 x64 ten vazgeçtin.Ekli dosyayı görüntüle 22056
windows olmadan takılıyoruz...
Günaydınlar efenim.Günaydınlar
Dediklerinizi yapmadığımı nereden çıkardınız?Sana dediklerimi yapmıyorsun. Temiz windows kur. Silgi ile ramleri sil. Hdd de daha önce gösterdiğim yerleri sil. Çözüm bu.
hdd'nin bios da ide sata ayarı var mı? benim kinde var değiştirince mavi ekran veriyordu rahmetli sildim onu ve 32bitti o...Dediklerinizi yapmadığımı nereden çıkardınız?Önceden de bu tavsiyeleri vermiştiniz ve ben o zaman Ram'i silgi ile silip HDD'yi çıkarıp takmıştım.
Ram testi yaptım. Anladığım kadar Ram'de sorun yok. Zaten önceden de mavi ekran hatası aldığım için temiz kurulum yapmıştım. Forumda bunun için konu açtım. O konuya bakar mısınız?
Windows 10 "BAD_POOL_CALLER" Mavi Ekran Hatası
Onun nedeni diyelimki satabmodda iken 7 kurdun. O7 sataya göre kuruluyor ve dosyalar ona göre düzenleniyor. Sen pcyi ideye aldığında kodlamlar uyuşmuyor. Sonra cızbız.hdd'nin bios da ide sata ayarı var mı? benim kinde var değiştirince mavi ekran veriyordu rahmetli sildim onu ve 32bitti o...
boot ederken mbr'yi yanlış okuyor galiba gerçi bios salaklaştı saat ayarı 3 saat ileri gidiyor sapıttı bios resetlemem gerek üşeniyorum...Onun nedeni diyelimki satabmodda iken 7 kurdun. O7 sataya göre kuruluyor ve dosyalar ona göre düzenleniyor. Sen pcyi ideye aldığında kodlamlar uyuşmuyor. Sonra cızbız.
bence hiç uğraşma şu helva işi ile ya helvaya olan olacak zaten olmuşSütlü bulgur helvası yapmaya çalıştım, şekerli bulgur pilavı gibi oldu.
Marketlerden veya cafe, pastane vs gibi yerlerden glikoz şuruplu, fruktoz şuruplu, sakkaroz şuruplu, farklı kanserojen yağlar(hurma, pamuk, palmiye, vs), raf ömrünü uzatan kimyasallar ile yapılmış her türlü tatylıyı bıraktım.bence hiç uğraşma şu helva işi ile ya helvaya olan olacak zaten olmuşyada sana
geçmiş olsun...İnsan sağlığın değerini kaybedince anlıyor. Sağlık olmadan hiçbir şey olmuyor...
Eyvaaaaaaahhhh.Yıllar önceki arkadaşıma aşık oldum![]()
Eyvahki ne eyvah.Eyvaaaaaaahhhh.
Biraz önce bende de hata verdi ama sayfayı yenileyince düzeldi.Sunucu gene yamuluyor mu ? Yoksa bana mı öyle geliyor.