- Reaksiyon puanı
- 12,109
Tank göstermeyin bana halen wot'tayım müptelası olduk oyunun
Tank göstermeyin bana halen wot'tayım müptelası olduk oyunun
sana da bonyoyu kıl içinde bıraktın diyenler var?Konuya da koymuşsun. Buraya yazdığın için söyleyeyim dedim. Karikatür komik değil.![]()
Merhaba. Bu arada hoş geldiniz.Uzun bir ara vermiştim tekrardan merhabalar
Helva yapmayı bırak. Kendi iyiliğin içinSütlü un helvası yapmaya çalıştım, püskevit lapası gibi oldu.![]()
Helva yapmayı bırak. Kendi iyiliğin için![]()
İzmir'e kargo yok muAnkara'da yaşayan varsa kendi yaptığım sütlü irmik helvasını satabilirim.
Kasesi 5 lira.
4 bardak sütten 3 kase yapıyorum yani 1 kasede 1.34 bardak süt var, ayrıca vanilya, beyaz şeker, zeytin yağı ve marketteki en pahalı irmikten yapılmıştır.
![]()
Mesajı düzenlerken uzun bir şey ekleyerek düzenleyecekseniz düzenlemeyin. Yeni yazı yazın. Yoksa benim gibi düzenlemede 15 dk geçti düzenleyemezsin hatasına yakalanıp yazdığınız onca yazı hiç olur gider!
by efsane kim kırmızı olmuş?
Size de günaydın.Günaydııın
Günaydınlar efenim. Şöyle masmavi bir çizgi ve altında kırmızı yasaklı yazısını nereden bulabiliyorduk? Parası neyse artık.Size de günaydın.![]()
Tünaydın conficker amca nasılsın?tünaydın...
amca? amca olmak için gencim ancak Bill Gates amca olur...Tünaydın conficker amca nasılsın?
İyiyim hocam. Grudgeya selamımı iletin. Amd fxişlemcilerini toplatıp yakıyormuş haberi olsunamca? amca olmak için gencim ancak Bill Gates amca olur...
iyiyim sen nasılsın? the grudge da iyi...
Tünaydın conficker amca nasılsın?
Yine mi amcalar?amca? amca olmak için gencim ancak Bill Gates amca olur...
iyiyim sen nasılsın? the grudge da iyi...