Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Yok ben kafaya koydum 2018'e yalnız girmeyeceğim:) hep birileriyle birlikte girdim. Şimdi olmadı bu:confused:

--ProofStriker

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
764
Yakın Kız arkadaş olarak. Yoksa çevremde kızlı erkekli pekçok grubum ve arkadaşlarım var onda sorun yok ta. Asıl önemli olan beni anlayabilecek. Dertleşebilecek bir kız.
Bende arkadaş da yok sen yine haline şükret kanka :D
--- Gönderi Güncellendi ---
En son duvarlarla konuşuyordum :D

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Hocam sizdeki bu rahatlık bende olsa çoktan okuldan takdir belgesi getirmiştim:D

Deme öyle :) 2 sene önce baya kafayı sıyırmıştım kız mevzusu yüzden. Unutmaya çalıştım ve bunu başardım sonunda. Söz verdim kendime bir daha aşık olmayacam diye ama olmuyor tutamıyorsun sözünü. Bu bahsettiğim kızda hiç gözüm yoktu hatta kız mevzusu yüzünden bu kızla arkadaş oldum. Sonra ret aldım unutmaya çalıştım o esnada şimdiki kızın sevgilisi vardı ona yardımcı oluyordum hediyede falan. Ayrıldılar sonra kız da çok çekti ona destek olmaya çalışayım derken aşık oldum kıza.
Uzun lafın kısası bir gün karşınıza doğru kız çıkacaktır.
Ders konusunda da rahatım 3 senedir 80 puan getiriyorum hiç kasmıyorum kendimi neysem o.

--ProofStriker

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
764
Deme öyle :) 2 sene önce baya kafayı sıyırmıştım kız mevzusu yüzden. Unutmaya çalıştım ve bunu başardım sonunda. Söz verdim kendime bir daha aşık olmayacam diye ama olmuyor tutamıyorsun sözünü. Bu bahsettiğim kızda hiç gözüm yoktu hatta kız mevzusu yüzünden bu kızla arkadaş oldum. Sonra ret aldım unutmaya çalıştım o esnada şimdiki kızın sevgilisi vardı ona yardımcı oluyordum hediyede falan. Ayrıldılar sonra kız da çok çekti ona destek olmaya çalışayım derken aşık oldum kıza.
Uzun lafın kısası bir gün karşınıza doğru kız çıkacaktır.
Ders konusunda da rahatım 3 senedir 80 puan getiriyorum hiç kasmıyorum kendimi neysem o.
İnşallah güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.

Simsizz1905

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
334
Yok ben kafaya koydum 2018'e yalnız girmeyeceğim:) hep birileriyle birlikte girdim. Şimdi olmadı bu:confused:
Millet, 2 haftalık ilişkiye aşk diyor. Bizim aradığımız 2 haftalık değil, 2 asırlık ;)
Şu kızlar nerde dengesiz, kendini bilmez erkek varsa onları buluyor. Ama gün geçtikçe yaptıkları hatayı anlıyorlar.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
AdBlock yüklememek için kendimi zor tutuyorum. Arkadaş tamam reklamlar sayesinde kazanıyorsunuz da şunların boyutlarını düzgünce ayarlayın artık....

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Dünya onların olsa nolacak... Mabel'in dediği gibi şarkı sözlerinde "Bu dünya ne sana ne de bana kalmaz, Sultan Süleyman'a kalmadı. Böyle hiç bir kitap yazmaz"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...