Ya insan bazen dertleşecek biri arıyor yalnızlığını çekip atacak birisi sizde haklısınız amaRahat batiyor milletekiz isleri falan bos isler. Zamani gelince zaten o sizi bulur. Bosverin
![]()
Ya insan bazen dertleşecek biri arıyor yalnızlığını çekip atacak birisi sizde haklısınız amaRahat batiyor milletekiz isleri falan bos isler. Zamani gelince zaten o sizi bulur. Bosverin
![]()
Sap sap olup gideriz o zamanYa bulmazsa?![]()
Duzgun insan bulmak zor. Zaten dertlesebilecek kadar samimi buluyorsan birini, sorun yok.Ya insan bazen dertleşecek biri arıyor yalnızlığını çekip atacak birisi sizde haklısınız ama
KeşkeeeeYok ben kafaya koydum 2018'e yalnız girmeyeceğimhep birileriyle birlikte girdim. Şimdi olmadı bu
![]()
Yalnizligi nasil tanimladigina gore degisir.Yok ben kafaya koydum 2018'e yalnız girmeyeceğimhep birileriyle birlikte girdim. Şimdi olmadı bu
![]()
Yakın Kız arkadaş olarak. Yoksa çevremde kızlı erkekli pekçok grubum ve arkadaşlarım var onda sorun yok ta. Asıl önemli olan beni anlayabilecek. Dertleşebilecek bir kız.Yalnizligi nasil tanimladigina gore degisir.
Bende arkadaş da yok sen yine haline şükret kankaYakın Kız arkadaş olarak. Yoksa çevremde kızlı erkekli pekçok grubum ve arkadaşlarım var onda sorun yok ta. Asıl önemli olan beni anlayabilecek. Dertleşebilecek bir kız.
Ya bulmazsa?![]()
Hocam sizdeki bu rahatlık bende olsa çoktan okuldan takdir belgesi getirmiştimBulur bulur buna emin ol
Hocam sizdeki bu rahatlık bende olsa çoktan okuldan takdir belgesi getirmiştim![]()
İnşallah güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.Deme öyle2 sene önce baya kafayı sıyırmıştım kız mevzusu yüzden. Unutmaya çalıştım ve bunu başardım sonunda. Söz verdim kendime bir daha aşık olmayacam diye ama olmuyor tutamıyorsun sözünü. Bu bahsettiğim kızda hiç gözüm yoktu hatta kız mevzusu yüzünden bu kızla arkadaş oldum. Sonra ret aldım unutmaya çalıştım o esnada şimdiki kızın sevgilisi vardı ona yardımcı oluyordum hediyede falan. Ayrıldılar sonra kız da çok çekti ona destek olmaya çalışayım derken aşık oldum kıza.
Uzun lafın kısası bir gün karşınıza doğru kız çıkacaktır.
Ders konusunda da rahatım 3 senedir 80 puan getiriyorum hiç kasmıyorum kendimi neysem o.
Millet, 2 haftalık ilişkiye aşk diyor. Bizim aradığımız 2 haftalık değil, 2 asırlıkYok ben kafaya koydum 2018'e yalnız girmeyeceğimhep birileriyle birlikte girdim. Şimdi olmadı bu
![]()
diyelim öyle ama neden iris'i öldürmek istiyor?Ayni fikirdeyiz demekki
diyelim öyle ama neden iris'i öldürmek istiyor?
Bu reklamlar duzelene kadar adblock devam.AdBlock yüklememek için kendimi zor tutuyorum. Arkadaş tamam reklamlar sayesinde kazanıyorsunuz da şunların boyutlarını düzgünce ayarlayın artık....
Bu dünya kimseye kalmaz..David Rockfeller 101 yaşında hayatını kaybetti
Tüm aile gitseydi...David Rockfeller 101 yaşında hayatını kaybetti
mekanı cennet olsun kim ki o?David Rockfeller 101 yaşında hayatını kaybetti
Hayırsever amcanın biri...mekanı cennet olsun kim ki o?
Cennet olacağını pek sanmıyorum amamekanı cennet olsun kim ki o?
Dünya para babalarından biri.mekanı cennet olsun kim ki o?