- Reaksiyon puanı
- 16,128

bütün tayfalar geldiler...
BuyrunBeyler aranızda Technopat'a girem var mı? Bir şey rica edeceğim de...
Aha aynı anneannem gibi o da maç izlemez ama bir açar tv nin sesini sonuna kadar bi de eline Çakar bi tutam sigara bi de kahvesi olacak puffff ağzından çıkarıverir dumanıcıklarıBir maç klasiği:
Evde babam salonda maçın sesini fulleyecek. Odamda ben vatanım sensini fulleyeceğim. Olan alt komşulara olacak![]()
o konuların güncelliği ile ilgili ve otomatik elle değişmiyor...Ekli dosyayı görüntüle 19597
Garip. Neden Samsung'u 3. Sıraya attınız???
Otomatik değil. Hep apple samsung sony lg... diye giderdi. Şimdi değişmiş. Siz konuları diyorsunuz. Evet ama bu başlıklar tamamen sdn yönetimine bağlı.o konuların güncelliği ile ilgili ve otomatik elle değişmiyor...
aman Vestel 1numara olsun gaspet,gazulet,casper olmasın da...Otomatik değil. Hep apple samsung sony lg... diye giderdi. Şimdi değişmiş. Siz konuları diyorsunuz. Evet ama bu başlıklar tamamen sdn yönetimine bağlı.
Bitek ben mi hala merak ediyorum
Peki shiftbot duruyor muEkli dosyayı görüntüle 19601
mesaj duruyor...
Peki shiftbot duruyor mu
Bence güzel olabilir.
Vay be 48 gün olmuş benim ilk çarşım bugüne denk geldi umarım herkes iyidir.Bizim buralarda güzel çok şükürHepiniz Allah'a emanet olun bugün gidiyorum ve yarın yada perşembe kışlama teslim olacağım bir sıkıntı olmazsa ağustosta yine buralarda olurum![]()
Hangi il cikti kardesVay be 48 gün olmuş benim ilk çarşım bugüne denk geldi umarım herkes iyidir.Bizim buralarda güzel çok şükür![]()
şekeri az da ondan ya çok şeker tüteyorsun acı geldi yada hiç şeker tüketmiyorsun çok tatlı geldi hangisi?Hiç beğenmedim. İlk ve son..Ekli dosyayı görüntüle 19668