Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
Bende hic sevmiyorum bunu. Farkli cesitleri de vardi onlarida bunun kadar sevmiyorum. Aci filtre kahve forever...
images-5-jpg.19668
tatlı mı? acı mı?

Simsizz1905

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
334
şekeri az da ondan ya çok şeker tüteyorsun acı geldi yada hiç şeker tüketmiyorsun çok tatlı geldi hangisi?
içinde yüzde 99,99 2 tane küp şeker var 8 gram...
sağ elimin baş parmağına tırnak altına 5mm uzunlukta 1,5mm çaplı kıymık saplamayı başardım acımadı komando kafası...
Hem acı hemde soğuk kahve ağızda kötü bir tat bırakıyor.
--- Gönderi Güncellendi ---
Pek içmesem de Türk kahvesini tercih ederim. :)
Türk kahvesi candır :)

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,809
Flash 3x16 yı izlerken aklıma geldi savitar bu seferde Bary olmasın gelecekte kayıptı çünki
Bir sürü teori var. Flash sayfalarını ve yabancı sayfaları takip ediyorum. Herkes Savitar Future Flash diyor. Ama sadece teori. Ben çok merak ediyorum. Benim de teorim Future Flash olması yönünde.

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
Bir sürü teori var. Flash sayfalarını ve yabancı sayfaları takip ediyorum. Herkes Savitar Future Flash diyor. Ama sadece teori. Ben çok merak ediyorum. Benim de teorim Future Flash olması yönünde.
Ayni fikirdeyiz demekki

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Siz yanlış kızlara bakıyorsunuz beyler, siz gidip burnu kaf dağında, alçak dağları ben yarattım havasındaki kızlara bakarsanız tabi mutlu olamazsınız. Bakın bana hiç beklemezken en yakın arkadaşına aşık olan insanım. Kızın da bende gönlü var tahminlerime göre.

--ProofStriker

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
764
Siz yanlış kızlara bakıyorsunuz beyler, siz gidip burnu kaf dağında, alçak dağları ben yarattım havasındaki kızlara bakarsanız tabi mutlu olamazsınız. Bakın bana hiç beklemezken en yakın arkadaşına aşık olan insanım. Kızın da bende gönlü var tahminlerime göre.
Ya çevre öyle bizim çevre öyleyse ne yapalım ki? Sizin adınıza sevindim hocam

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Forumun spor bölümünde, oynanan maçlarla ilgili düzenli konu açacak bir görevli tayin edin de azıcık gs ve fb ile dalga geçecek fırsat bulalım.
Eze eze şampiyonluğa yürüyoruz ama içimizde kalıyor. :/

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Forumun spor bölümünde, oynanan maçlarla ilgili düzenli konu açacak bir görevli tayin edin de azıcık gs ve fb ile dalga geçecek fırsat bulalım.

Fragger o işle uğraşıyor ama maçlardan sonra açıyor. Mazruf reyiz güzel yapıyordu o işi ya.

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Bence doğru söylüyorsunuz.
Hoşlandığım kızdan nedense artık hoşlanmıyor gibiyim. Zaten ona hoşlandığımı söylememiştim

Aedon

Profesör
Reaksiyon puanı
330
Rahat batiyor millete :D kiz isleri falan bos isler. Zamani gelince zaten o sizi bulur. Bosverin :D

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Fragger o işle uğraşıyor ama maçlardan sonra açıyor. Mazruf reyiz güzel yapıyordu o işi ya.

mazruf hocamın yeri dolmaz. O çok şahsına münhasır birisiydi. Fragger de elinden geleni yapıyor ama hangi birine yetişsin. Sadece Spor bölümüne özel bir görevli lazım.

Aedon

Profesör
Reaksiyon puanı
330
Dalga gecilicek halleri kalmadi ki :D daha ne kadar batabilirler merakla izliyorum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...