Aedon
Profesör
Bende hic sevmiyorum bunu. Farkli cesitleri de vardi onlarida bunun kadar sevmiyorum. Aci filtre kahve forever...Hiç beğenmedim. İlk ve son..Ekli dosyayı görüntüle 19668
Bende hic sevmiyorum bunu. Farkli cesitleri de vardi onlarida bunun kadar sevmiyorum. Aci filtre kahve forever...Hiç beğenmedim. İlk ve son..Ekli dosyayı görüntüle 19668
Bende hic sevmiyorum bunu. Farkli cesitleri de vardi onlarida bunun kadar sevmiyorum. Aci filtre kahve forever...
Cay ve kahvede seker kullanmadigimdan bunlar bana biraz tatli geliyor. Ucu bir arada da oyle.tatlı mı? acı mı?![]()
Pek içmesem de Türk kahvesini tercih ederim.Hiç beğenmedim. İlk ve son..Ekli dosyayı görüntüle 19668
şekersiz yaşanır mı? bal katıyorsun yoksa? balsız yaşanmaz ama.Cay ve kahvede seker kullanmadigimdan bunlar bana biraz tatli geliyor. Ucu bir arada da oyle.
Yok bal da katmiyorumşekersiz yaşanır mı? bal katıyorsun yoksa? balsız yaşanmaz ama.
Hem acı hemde soğuk kahve ağızda kötü bir tat bırakıyor.şekeri az da ondan ya çok şeker tüteyorsun acı geldi yada hiç şeker tüketmiyorsun çok tatlı geldi hangisi?
içinde yüzde 99,99 2 tane küp şeker var 8 gram...
sağ elimin baş parmağına tırnak altına 5mm uzunlukta 1,5mm çaplı kıymık saplamayı başardım acımadı komando kafası...
Türk kahvesi candırPek içmesem de Türk kahvesini tercih ederim.![]()
yalnız değilmişim ona birde 2,5Lira o zımbırtı Çaykur Didi soğuk çay olarak çok güzel tadı yerinde...Hem acı hemde soğuk kahve ağızda kötü bir tat bırakıyor.
Bir sürü teori var. Flash sayfalarını ve yabancı sayfaları takip ediyorum. Herkes Savitar Future Flash diyor. Ama sadece teori. Ben çok merak ediyorum. Benim de teorim Future Flash olması yönünde.Flash 3x16 yı izlerken aklıma geldi savitar bu seferde Bary olmasın gelecekte kayıptı çünki
Ayni fikirdeyiz demekkiBir sürü teori var. Flash sayfalarını ve yabancı sayfaları takip ediyorum. Herkes Savitar Future Flash diyor. Ama sadece teori. Ben çok merak ediyorum. Benim de teorim Future Flash olması yönünde.
sevimliyiz de ondan...Kızlar neden hep serseri tiplerden hoşlanır?
Macera ariyorlar. Bosver o kizlariKızlar neden hep serseri tiplerden hoşlanır?
Sevimli desen sevimli de değil. Benle aynı yaşta sigara içiyosevimliyiz de ondan...
Hepsi böyle ama. Yada benim çevrede bi sıkıntı var.Macera ariyorlar. Bosver o kizlari
Boşver onları. Takma kafana.Sevimli desen sevimli de değil. Benle aynı yaşta sigara içiyo![]()
Al benden de o kadar. Benim çevremdeki kızlar da benim deyimim ile semtin popilerinden hoşlanıyorlarSevimli desen sevimli de değil. Benle aynı yaşta sigara içiyo
--- Gönderi Güncellendi ---
Hepsi böyle ama. Yada benim çevrede bi sıkıntı var.
Bırakamıyorsun işte. O sıkıntıBoşver onları. Takma kafana.
Yoksa siz de mi onlardansınız?sevimliyiz de ondan...
Ya çevre öyle bizim çevre öyleyse ne yapalım ki? Sizin adınıza sevindim hocamSiz yanlış kızlara bakıyorsunuz beyler, siz gidip burnu kaf dağında, alçak dağları ben yarattım havasındaki kızlara bakarsanız tabi mutlu olamazsınız. Bakın bana hiç beklemezken en yakın arkadaşına aşık olan insanım. Kızın da bende gönlü var tahminlerime göre.
belki Marty Deeks NCIS:LA'de oda serseri:Yoksa siz de mi onlardansınız?![]()
Ya çevre öyle bizim çevre öyleyse ne yapalım ki? Sizin adınıza sevindim hocam
Forumun spor bölümünde, oynanan maçlarla ilgili düzenli konu açacak bir görevli tayin edin de azıcık gs ve fb ile dalga geçecek fırsat bulalım.
Eze eze şampiyonluğa yürüyoruz ama içimizde kalıyor. :/
Bence doğru söylüyorsunuz.Siz yanlış kızlara bakıyorsunuz beyler, siz gidip burnu kaf dağında, alçak dağları ben yarattım havasındaki kızlara bakarsanız tabi mutlu olamazsınız. Bakın bana hiç beklemezken en yakın arkadaşına aşık olan insanım. Kızın da bende gönlü var tahminlerime göre.
Fragger o işle uğraşıyor ama maçlardan sonra açıyor. Mazruf reyiz güzel yapıyordu o işi ya.
Dalga gecilicek halleri kalmadi kiForumun spor bölümünde, oynanan maçlarla ilgili düzenli konu açacak bir görevli tayin edin de azıcık gs ve fb ile dalga geçecek fırsat bulalım.
Eze eze şampiyonluğa yürüyoruz ama içimizde kalıyor. :/
Ya bulmazsa?Zamani gelince zaten o sizi bulur.