• Üyelikler Hakkında:

SDN Forum üyelikleri yönetici onayına tabidir. Şüpheli işleme sahip üyelikler onaylanmayacaktır.

Söyle Rahatla

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan warkortali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bende hic sevmiyorum bunu. Farkli cesitleri de vardi onlarida bunun kadar sevmiyorum. Aci filtre kahve forever...
images-5-jpg.19668
tatlı mı? acı mı?

şekeri az da ondan ya çok şeker tüteyorsun acı geldi yada hiç şeker tüketmiyorsun çok tatlı geldi hangisi?
içinde yüzde 99,99 2 tane küp şeker var 8 gram...
sağ elimin baş parmağına tırnak altına 5mm uzunlukta 1,5mm çaplı kıymık saplamayı başardım acımadı komando kafası...
Hem acı hemde soğuk kahve ağızda kötü bir tat bırakıyor.
--- Gönderi Güncellendi ---
Pek içmesem de Türk kahvesini tercih ederim. :)
Türk kahvesi candır :)

Siz yanlış kızlara bakıyorsunuz beyler, siz gidip burnu kaf dağında, alçak dağları ben yarattım havasındaki kızlara bakarsanız tabi mutlu olamazsınız. Bakın bana hiç beklemezken en yakın arkadaşına aşık olan insanım. Kızın da bende gönlü var tahminlerime göre.

Siz yanlış kızlara bakıyorsunuz beyler, siz gidip burnu kaf dağında, alçak dağları ben yarattım havasındaki kızlara bakarsanız tabi mutlu olamazsınız. Bakın bana hiç beklemezken en yakın arkadaşına aşık olan insanım. Kızın da bende gönlü var tahminlerime göre.
Ya çevre öyle bizim çevre öyleyse ne yapalım ki? Sizin adınıza sevindim hocam

Forumun spor bölümünde, oynanan maçlarla ilgili düzenli konu açacak bir görevli tayin edin de azıcık gs ve fb ile dalga geçecek fırsat bulalım.
Eze eze şampiyonluğa yürüyoruz ama içimizde kalıyor. :/

Forumun spor bölümünde, oynanan maçlarla ilgili düzenli konu açacak bir görevli tayin edin de azıcık gs ve fb ile dalga geçecek fırsat bulalım.

Fragger o işle uğraşıyor ama maçlardan sonra açıyor. Mazruf reyiz güzel yapıyordu o işi ya.

Bence doğru söylüyorsunuz.
Hoşlandığım kızdan nedense artık hoşlanmıyor gibiyim. Zaten ona hoşlandığımı söylememiştim

Rahat batiyor millete :D kiz isleri falan bos isler. Zamani gelince zaten o sizi bulur. Bosverin :D

Dalga gecilicek halleri kalmadi ki :D daha ne kadar batabilirler merakla izliyorum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri