Tubicaliskan
Asistan
SDN Telegram grubu açtık. Katılmak isteyen bu linkten katılabilir
-----> ShiftDelete.Net Unofficial
-----> ShiftDelete.Net Unofficial
Bende bitince tekrar başa sarıyor. Tekrar etmeyi 1 tık açarsan önerilenlere geçmiyor.Bu spoti'de önerilen parça listesiyşe ilgili bir ayar yok mu? Albüm dinliyorum aniden önerilen parçalara geçiyor. Tamam hoş da ben istediğim albümü dinleyemecemmi
Benim iş hazır. Beni bekliyor.Yazın bi yerde çalışacak olan var mı![]()
MAİN MAİN MAİN![]()
Çıvdıvıyovum
Yenisi bu muymuş? Hayırlı olsun da Nokia ne yapmaya çalışıyor acaba?![]()
Çıvdıvıyovum
Biri yazmıştı dedeme telefon yavsiyesi diye al sana telefon![]()
Çıvdıvıyovum
Biri yazmıştı dedeme telefon yavsiyesi diye al sana telefon
Gittimi ya@pesimist 'in gittiğine üzüldüm ya.Gerçekten yardım ediyordu. İnşallah geri döner.
Allahuakbaaaar[emoji7] [emoji7] [emoji7]![]()
Çıvdıvıyovum
gg nedir? Kötü bir şey mi? Oynadığım oyunda yani Zula'da da maç biterken gg yazanlar oluyor. Good game falan mı acaba?
Aynengg nedir? Kötü bir şey mi? Oynadığım oyunda yani Zula'da da maç biterken gg yazanlar oluyor. Good game falan mı acaba?![]()
Good game...gg nedir? Kötü bir şey mi? Oynadığım oyunda yani Zula'da da maç biterken gg yazanlar oluyor. Good game falan mı acaba?![]()
gg nedir? Kötü bir şey mi? Oynadığım oyunda yani Zula'da da maç biterken gg yazanlar oluyor. Good game falan mı acaba?![]()
O zaman Good Game değil de, daha çok Güle Güle'nin kısaltması olmuş.Good Game anlamına geliyor da böyle olumsuz durumlarda daha hoş geliyor kulağa (anlamsız olsa da)
Mesela telefonunun anakart sorunu olduğu anlaşılır ve yoruma "Anakart gg" ya da pc boot ekranında takılıyorsa "HDD gg" gibi. Daha hoş geliyor.
O zaman Good Game değil de, daha çok Güle Güle'nin kısaltması olmuş.
Gereksiz akımlardan biri yani. İyi ben de Güle Güle akımı çıkardım.Yabancılardan geldi ağzımıza. LoL Dota Cs:Go gibi oyunlarda sıklıkla kullanılır.
DüşünüyorumYazın bi yerde çalışacak olan var mı![]()
show tv de içerde var salı günü de atv de eşkiya dünyaya hükümdar olmaz var çarşamba günü de kanal d de poyraz karayel var...Yarın yine pazartesi oof of.
--- Aslında çoktan pazartesi olmuş![]()
Öhöhh sabah iş var işshow tv de içerde var salı günü de atv de eşkiya dünyaya hükümdar olmaz var çarşamba günü de kanal d de poyraz karayel var...
onlar akşama...Öhöhh sabah iş var iş![]()