- Reaksiyon puanı
- 9,165
Mod alımı belli değil. Aramızdan herhangi biri heran mod olabilirYeni modlar belli oldu mu ?
Kedi yada köpek en azından bir papağan alabilirsin hem yalnızlık çekmezsin.Kedi mi alsam diye düşünüyorum.
Bakımı zor mu.
Durup dururken tırmalar mı ?
Aslında tam alacaktım, şurada kızın gözünü tırmalama videosu görünce vazgeçtim.
kediler dudaklarından öpülmekten hoşlanmaz birde yüzüne üflemesini kavga çağrısı oluyormuş bizimkiler tırmalamıyorlar en azından yüzü ve gözlere dokunmuyorlar boyalı cadı dediğimiz paçalara tırnak geçirme huyu var sadece tırmık hiç tırmalamazdı...Kedi mi alsam diye düşünüyorum.
Bakımı zor mu.
Durup dururken tırmalar mı ?
Aslında tam alacaktım, şurada kızın gözünü tırmalama videosu görünce vazgeçtim.
Bırakın rütbeleri, adalet üzere olun..
Benim böyle bir talebim olmadı zaten talep üzerine olmuyor yönetim saçmaladı sanırım ..Süleyman Abi, sen de mi onursal oldun.![]()
Meşhur kedikediler dudaklarından öpülmekten hoşlanmaz birde yüzüne üflemesini kavga çağrısı oluyormuş bizimkiler tırmalamıyorlar en azından yüzü ve gözlere dokunmuyorlar boyalı cadı dediğimiz paçalara tırnak geçirme huyu var sadece tırmık hiç tırmalamazdı...
Ekli dosyayı görüntüle 18325
bu Tırmık iyi huylu...
Bak nasıl yola geldi yönetim onursal etiketini kaldırdı ... Öğrenecek öğrenecek abisi..
Bak nasıl yola geldi yönetim onursal etiketini kaldırdı ... Öğrenecek öğrenecek abisi..
Bazı durumları hazmedememezlik var o oluyor çoluk çocuk işleri işte ..Abi ne oluyor bu foruma ?
Dakka başı birşeyler değişiyor, tövbe estağfirullah.
Heçkır varAbi ne oluyor bu foruma ?
Dakka başı birşeyler değişiyor, tövbe estağfirullah.
Düşünmedim değil.Heçkır var![]()
Bay adalet(!) ortaya çıkmış..
Benim kimsenin atılmasından, banlanmasından vs hoşnutluğum yoktur.