yorumlar için teşekkürler arkadaşlar. 

hocam bu forumdan olduğunu nasıl anladınız? bildiğim kadarıyla sizin başka forumlarda da üyeliğiniz vardı...Gerçek hayatta tezek kadar değeri olmayan bir kişilik, Facebook'tan bana hakaretler yağdırıyor. Kendisi bu forumdan bir üye.. Kendi ezikliğini, bana hakaret ederek bastırmaya çalışan bir zavallı..Muhtemelen bu mesajları da okuyor, yakında bir hesap daha açıp Facebook'tan tekrar yazacaktır..
![]()
oda iyi'de banyo küçükNe kadar güzel işte iyi kötü hayranlarınız var, benim oda yok..![]()
yok artık?!Whatsapp masaüstü uygulamasını yeni keşfetmiş biri olarak, kendim ile gurur mu duysam acaba yoksa utansam mı anlamadım..![]()
sen geleceksin ben gideceğim anlaşılanBenim de askerlik yerim belli oldu.
Başınız sağ olsun. Ölenlere Allah rahmet eylesin.Arkadaşlar bugün gülücük emojisi kullanmayacağım sebebi arkadaşımın annesi vefat etti ve sevdiğim bir kişi bıçaklanarak öldürüldü.![]()
Bu forumdan bahsederek konuşuyor.. Ya da ürüyor mu demeliyim? Konuşmak insanlara has bir özellik çünkü..hocam bu forumdan olduğunu nasıl anladınız? bildiğim kadarıyla sizin başka forumlarda da üyeliğiniz vardı...
--- Gönderi Güncellendi ---
oda iyi'de banyo küçük![]()
yok artık?!
sen geleceksin ben gideceğim anlaşılan![]()
vay arkadaş ya... benin telefon sapığım bile yok onu geçtim cinsel istek arttırıcı mesajı bile gelmiyorBu forumdan bahsederek konuşuyor.. Ya da ürüyor mu demeliyim? Konuşmak insanlara has bir özellik çünkü..
Üzülme, bu aralar bize de yazmıyor..vay arkadaş ya... benin telefon sapığım bile yok onu geçtim cinsel istek arttırıcı mesajı bile gelmiyor![]()
Sen sağol.Başınız sağ olsun. Ölenlere Allah rahmet eylesin.
Bir ara ücretli versiyonunu ücretsiz olarak kullanıyordum. Reklam yoktu sanırım onda, başka bir fark hatırlamıyorumBu tapatalk ın ücretli versiyonunu kullanan varmı?
CIA çok şey yaptı maalesef.Trump'a yapılanları gördükten sonra Kennedy suikastinin CIA tarafından düzenlendiğine emin oldum.
going east ve scandinaviada bütün garajlar dolu benim.Euro Truck Simulator'de multiplayer oynamak için eklenti kurmuştum, bi anda 72milyon küsür param oldu
Şimdi gittiğim her şehirde garaj alıp en iyi araçlarla dolduruyorumOyunun zevki kaçtı bi yandan da, iki şoförümle geçinip gidiyoduk.
İncelemesinde hayır yoktu onun ukt için umutlu değilim açıkcası. Sanki okuma yarışmasına katılmışlar kağıttan hızlıca özelliklerini okuyup geçtiler.Mate 9 UKT bekliyorum ne zamandır . Hala gelmedi
10'u silip sadece Linux Mint 18.1 Serena 64-bit bırakacam swap'ı 4gb yapacağım çok yakında....Mate 9 UKT bekliyorum ne zamandır . Hala gelmedi
Başka çeken de yok sorun o . Dediklerinizde haklısınız ama izlemem gerek.İncelemesinde hayır yoktu onun ukt için umutlu değilim açıkcası. Sanki okuma yarışmasına katılmışlar kağıttan hızlıca özelliklerini okuyup geçtiler.
Yanlış alıntı?10'u silip sadece Linux Mint 18.1 Serena 64-bit bırakacam swap'ı 4gb yapacağım çok yakında....