Cleanupı kurdum 1.5 gb dosya sildi. Ne sildi acaba ? Telefon lg g4Anti-theft çalınırsa diye. Cleanup'a da pek gerek yok. Kastırması telefona bağlı biraz.
Cleanupı kurdum 1.5 gb dosya sildi. Ne sildi acaba ? Telefon lg g4Anti-theft çalınırsa diye. Cleanup'a da pek gerek yok. Kastırması telefona bağlı biraz.
Çok iyi anlamam işlemciden ancak 3.5 ghz çok iyi deyil miG4560 ülkeye giriş yapmış beyler. 267 TL.
https://www.itopya.com/Intel-Pentiu...z-3MB-Onbellek-14nm-Islemci-BX80677G4560.html
Çok iyi anlamam işlemciden ancak 3.5 ghz çok iyi deyil mi
İ7 6700k 4.0 ghz sanırım 4.2 ghzye çıkabikiyordu ve fiyat olarak nerdeyse 10 katı benim kafamın basmadığı nokta burasıİşlemci hyperthreating ile 4 çekirdek, 1050 Ti'ı besleyecek güçte tam bir bütçe işlemcisi. 3.5 GHz iyi bir değer.
Karşılaştırma yaparken sadece GHz'ye bakıyorsan aklına yatmaması normal.İ7 6700k 4.0 ghz sanırım 4.2 ghzye çıkabikiyordu ve fiyat olarak nerdeyse 10 katı benim kafamın basmadığı nokta burası)
Mesela ne gibi farkları var iki işlemcininKarşılaştırma yaparken sadece GHz'ye bakıyorsan aklına yatmaması normal.![]()
6700K 4 çekirdek 8 thread, ayrıca overclock olabiliyor. Mimarisi nanometresi önbelleği smart cachei falan bir sürü şey var, ben de o kadar bilir kişi değilim.Mesela ne gibi farkları var iki işlemcinin
Anladım saol hocam...6700K 4 çekirdek 8 thread, ayrıca overclock olabiliyor. Mimarisi nanometresi önbelleği smart cachei falan bir sürü şey var, ben de o kadar bilir kişi değilim.![]()
Muhtemelen önbelleği sildi.Cleanupı kurdum 1.5 gb dosya sildi. Ne sildi acaba ? Telefon lg g4
iğnce detaylar var ön bellek bellek gecikmesi,kapasitesi pci-express sayısı bant genişliği incik boncuk farklar kabaca sli,cf yapıp yapamıcağın önce anakart sonra cpuna bağlı gxxxx ile sli,cf mf olmaz sanırım i7-6700k,i7-7700k ile sınırlar az olur...İ7 6700k 4.0 ghz sanırım 4.2 ghzye çıkabikiyordu ve fiyat olarak nerdeyse 10 katı benim kafamın basmadığı nokta burası)
Mobil cihazlar için virüs programı tamamen gereksiz bir şeydir.Arkadaşlar mobil için virüs koruma kullanan var mı ?
Hocam bir çok yerde size katılıyorum ama kenarda bi yerde tane virüs korumasu bulundurmak lazım. Hele bir de apk dosya indirirken.Mobil cihazlar için virüs programı tamamen gereksiz bir şeydir.
Mağazadan indirilen free uygulamaların hepsi reklamlı. Sonra herhangi bir uygulamayı indirirken fotolar videolar oraya buraya erişim izni de veriyoruz. EE geriye ne kaldı bu antivirüsler neyi koruyorlar?. Antivirüslerin yaptıkları sadece bi kaç atık dosyayı clean yapmak. Sonra arka planda kös kös çalışıp sistem kaynaklarını sömürür.
Bir de şu noktayı unutmamak lazım. Bütün antivirüs firmaları kullanıcı verileriyle beslenirler. Gerçi tüm uygulamalar böyle ama antivirüs firmaları daha sömürgen.
Bende güvenlikle ilgili tek program var o da budur.Hocam bir çok yerde size katılıyorum ama kenarda bi yerde tane virüs korumasu bulundurmak lazım. Hele bir de apk dosya indirirken.
Benim android yıllarım hep apk ile geçti. Antivirüs hiçbir zaman kullanmadım.. Bundan 7-8 sene önce de apk kullanıyordum, şimdi de kullanıyorum.. Reklamlara tıklamayın yeter.. Onda da virüs bulaşmaz paralarınız gider tuzak aboneliklerden dolayı.. Antivirüs yerine ad block kullanın.. Root yapamıyorsanız da reklamlara tıklamamaya özen göstereceksiniz.. Antivirüs programları hiçbir şey yapmaz.. Sadece gözüne giren reklam için "aaa bak burda reklam var" diye uyarır..Hocam bir çok yerde size katılıyorum ama kenarda bi yerde tane virüs korumasu bulundurmak lazım. Hele bir de apk dosya indirirken.
Benim android yıllarım hep apk ile geçti. Antivirüs hiçbir zaman kullanmadım.. Bundan 7-8 sene önce de apk kullanıyordum, şimdi de kullanıyorum.. Reklamlara tıklamayın yeter.. Onda da virüs bulaşmaz paralarınız gider tuzak aboneliklerden dolayı.. Antivirüs yerine ad block kullanın.. Root yapamıyorsanız da reklamlara tıklamamaya özen göstereceksiniz.. Antivirüs programları hiçbir şey yapmaz.. Sadece gözüne giren reklam için "aaa bak burda reklam var" diye uyarır..
Sağolun düşüceleriniz için. Bir telefon anımı anlatayım.3 sene önce bilmediğim siteden bir apk (hileli oyun) kurdum. Telefona kurduğum anda telefona yeni uygunsuz uygulamalar yükledi. Mobil veriyi açtırmıyordu. 6-7 tane virüs koruma programı indirdim tarama yaptığında virüsü görünce, virüs uygulamayı kapatıyordu. 2 gün telefon dengesizce çalıştı, sistem fazlaca kastı, 30 dakikada batarya bitiyordu. Bende gittim hardreset ( factory resetde olabilir) attım. Telefon sıfırlandı ancak lanet olası uygulama sisteme kendi sistem uygulaması olarak sızmış ve silinmiyordu. Bende o sıralar telefondan anlamıyordum. 10-15 Tamirci dolaştık herkes yapamam dedi bir adamda 50 tl ye yaparım dedi. Bizde verdik. 1 gün sonra geri aldık adam root atmıştı. Root attığınıda 1 senedir anladım. Telefonu aldığımda sanırım rootdan dolayı bataryası çabuk bitiyordu ve birkaç yerde eskisi kadar değil ama ufak tefek hata veriyodu bende dayımla beraber bir telfoncuya ucuz yollu sattık. Bu da telefonla ilgili kötü bir anım. Bu arada telefon dayımındı bütün aile bireylerinden güzel bir azar işittimBende güvenlikle ilgili tek program var o da budur.
AppBrain Ad Detector - Google Play'de Android Uygulamaları
Reklamlı uygulamalrı ve gereksiz bildirimleri kontrol altında tutuyor. Sonra adblock korumalı web tarayıcılar kullaın reklamlardan korunmak için. Bir de indirdiğiniz apk dosyasına güvenmiyorsanız kurmayın sonuçta kuracağınız hiçbir uygulama telefonunuzdan önemli değil.
Şimdi her gördüğünü indirmeyeceksin öncelikle, ayrıca indirmek istediğin şeye tıkladığından da emin olacaksın, indirdin mi? indirdiğin şeyin, indirmek istediğin şey olup olmadığına da emin olacaksın, yükle dediğinde de senden ne istediğine bakacaksın.. Bunları yapmıyorsan, seni hiçbir şey koruyamaz..Sağolun düşüceleriniz için. Bir telefon anımı anlatayım.3 sene önce bilmediğim siteden bir apk (hileli oyun) kurdum. Telefona kurduğum anda telefona yeni uygunsuz uygulamalar yükledi. Mobil veriyi açtırmıyordu. 6-7 tane virüs koruma programı indirdim tarama yaptığında virüsü görünce, virüs uygulamayı kapatıyordu. 2 gün telefon dengesizce çalıştı, sistem fazlaca kastı, 30 dakikada batarya bitiyordu. Bende gittim hardreset ( factory resetde olabilir) attım. Telefon sıfırlandı ancak lanet olası uygulama sisteme kendi sistem uygulaması olarak sızmış ve silinmiyordu. Bende o sıralar telefondan anlamıyordum. 10-15 Tamirci dolaştık herkes yapamam dedi bir adamda 50 tl ye yaparım dedi. Bizde verdik. 1 gün sonra geri aldık adam root atmıştı. Root attığınıda 1 senedir anladım. Telefonu aldığımda sanırım rootdan dolayı bataryası çabuk bitiyordu ve birkaç yerde eskisi kadar değil ama ufak tefek hata veriyodu bende dayımla beraber bir telfoncuya ucuz yollu sattık. Bu da telefonla ilgili kötü bir anım. Bu arada telefon dayımındı bütün aile bireylerinden güzel bir azar işittim
Not: mobildeyim düzgün yazamadım![]()
Artık dediğiniz gibi ince eleyip sık dokuyorum. Sadece androidoyun.club dan indiriyorum.Şimdi her gördüğünü indirmeyeceksin öncelikle, ayrıca indirmek istediğin şeye tıkladığından da emin olacaksın, indirdin mi? indirdiğin şeyin, indirmek istediğin şey olup olmadığına da emin olacaksın, yükle dediğinde de senden ne istediğine bakacaksın.. Bunları yapmıyorsan, seni hiçbir şey koruyamaz..
Durmadan tarama yapan bir virus programi gereksizdir ancak disardan apk indirip kurdugunda bu apkyi tarayacak bir virus programi gereklidir ben virus programlarina karsiyim ancak avl istisna bunlar arasindaHocam bir çok yerde size katılıyorum ama kenarda bi yerde tane virüs korumasu bulundurmak lazım. Hele bir de apk dosya indirirken.
Sabahtan beri buraya yazan olmamış ona hayretgayret mi? hayret mi? gayret A'lar da akar sınıf ortalamasını yükselten kahraman olursun diyorsun?