- Reaksiyon puanı
- 16,127
güneş istedin o Güneş Berberoğlu...banned from by fragger...
güneş istedin o Güneş Berberoğlu...banned from by fragger...
Eskisi daha stabildiVatan web sitesinin temayı değiştirmiş. Renkten dolayı biraz Bimeks'i andırdı ama mavi Vatan demektir..![]()
Tehlikeli sular...bana öyle bakma!
Kaldırıldığı için olabilir mi acaba ?
hiç gözükmedi ki link olması gerekiyordu ...Kaldırıldığı için olabilir mi acaba ?Aynı hatadan dolayı 15 gün buraya yasağınız vardı. Son kez uyarıyorum. Aynısını tekrarlarsanız profilinizdeki 2. "Soyle rahatladan banlayanlara selam olsun" mesajınıza "Aleykümselam" yazabilirm
![]()
Aynı hatayı tekrarlamazsanız sizin ve bizim adımıza iyi olurhiç gözükmedi ki link olması gerekiyordu ...
ayrıca ne dinliyorum daki ban işgüzarlıktan başka birşey değil herkesin interneti 15-30-50mbps iken 2 video koymaktan birşey olmaz.
![]()
Hocam bu MuratAbiGF mi?
Burda ki hata ne hocam ?Aynı hatayı tekrarlamazsanız sizin ve bizim adımıza iyi olurAnlayışınız için teşekkürler
![]()
AynnHocam bu MuratAbiGF mi?![]()
Arkadaşın "Ne dinliyorsun"a yazma yasağı var. Haliyle ora yasak olunca buraya yazıyor.Burda ki hata ne hocam ?![]()
Yazık etmiş yakışıklı adamdı...
Bugün tvye çıktı. Ondan birden almışYazık etmiş yakışıklı adamdı...
Hocam ya da TV onu kilolu göstermiştir..Bugün tvye çıktı. Ondan birden almış![]()
Ben saç için demiştimHocam ya da TV onu kilolu göstermiştir..![]()
Hangi tv ?Bugün tvye çıktı. Ondan birden almış![]()
Dream tv dream box programıHangi tv ?
Adam youtube' a video atmıyor. Kanala çıkıyorDream tv dream box programı
Hocam uzun süredir Murat Abi'yi takip etmiyorum, çok kilolu göründü bana.Ben saç için demiştim
Kiloya zaten alışığız
Yeni saçları kötü olmuş ya
Aynısını yazdım periscope da. Hatta konu olduAdam youtube' a video atmıyor. Kanala çıkıyor![]()
Herkez aynı düşünüyor sanırsamAynısını yazdım periscope da. Hatta konu oldu![]()