Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Apocalypse_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,278
Gönüller birdir dünyalar ayrı olsa da. Arkadaşlıklar, sevgiler, aşklar yalan olsa da umrumda değil dünya yansada biz dostu unutmayız dost uzakta olsada.

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,242
Dünya çok zalim. Kalmak için tek sebep şu an Gidememek.

Apocalypse_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,278
Hep zamana yenik düştük esiri olduk anlamsız koşuşturmaların.ama bir kez adını yüreğimize kazıdığımız dostlarımızı hiçbir zaman unutmadık

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Gereksiz kişilik, paylaşımlarımın az oluşundan faydalanıp Facebook hesabımı sahte hesap diye şikayet etmiş.. Kendi sahte hesapları kapanınca yediremedi sanırım.. Güvenlik kodu ile hesabı tekrar açtım, bir sıkıntı yok.. :)

Tys23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,230
Gereksiz kişilik, paylaşımlarımın az oluşundan faydalanıp Facebook hesabımı sahte hesap diye şikayet etmiş.. Kendi sahte hesapları kapanınca yediremedi sanırım.. Güvenlik kodu ile hesabı tekrar açtım, bir sıkıntı yok.. :)
Bu Facebook olayı ne ?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bu Facebook olayı ne ?
Gerçek hayatta tezek kadar değeri olmayan bir kişilik, Facebook'tan bana hakaretler yağdırıyor. Kendisi bu forumdan bir üye.. Kendi ezikliğini, bana hakaret ederek bastırmaya çalışan bir zavallı.. :) Muhtemelen bu mesajları da okuyor, yakında bir hesap daha açıp Facebook'tan tekrar yazacaktır.. :)

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,394
Tez zamanda klavyesi kopsun, monitörü patlasın o zaman @Bloother

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Şimdi şöyle birşey yapalım. Bu forumda olan bir (O.Ç) =Okul çocuğu var, kendi kişiliği olmayan sahte kişilikler ardına gizlenen korkağın teki, istediğin kadar bizim facebook şifremizi çalmaya çalış hiçbirşey yapamayacaksın çalamazsın da zaten sende o kadar beyin yok.

Şimdi olaylara şöyle sırasıyla bakalım;

Zaman 2016 6. ayı haziran, forumdan bir tane onun çocuğu (kim olduğunu bilmiyoruz ama bulmaya çok az kaldı) ne hikmetse @Bloother ve benimle çekişiyor, bunu forum üzerinden yapamıyor GÖz 'ü yemiyor sanırım, sahte facebook hesapları açıyor birşeyler yapıyor hesaplarımızı çalmaya çalışıyor ama hiçbirşey yapamıyor, sahte facebook profilleri üzerinden hakaretler sayıyor sonra biz cevap vermeylim diye GÖz korkusundan hemen kullandığı hesabı kilitliyor ki biz cevap vermeyelim, her neyse dedik çoluk çocuk uğraşmayalım. Bunu konu @Creative ile de konuştuk çoluk çocuk uğraşmayalım dedik ve arkasında fazla durmadık yazdığı mesajları sildim.(silmeseydim keşke de savcılığa suç duyurusunda bulunsaydım, şuan yazmasını bekliyorum ama ne hikmetse yazmıyor, mesaj yazsın direk savcılığa suç duyurusunda bulunacağım bunu açık açık yazayım) ama o velet hala bu forumda ve biz o veleti @Bloother ile bulursak ne yapacağımızı çok iyi biliyoruz bunu buraya yazayım.

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,394
Şahsın bulunması bizim içinde önemli arkadaşlar.. Eğer kendine güveniyorsa adam gibi çıksın söylesin ben yaptım diye. Bir şey yapmayacağız.. ;)

Tys23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,230
Gerçek hayatta tezek kadar değeri olmayan bir kişilik, Facebook'tan bana hakaretler yağdırıyor. Kendisi bu forumdan bir üye.. Kendi ezikliğini, bana hakaret ederek bastırmaya çalışan bir zavallı.. :) Muhtemelen bu mesajları da okuyor, yakında bir hesap daha açıp Facebook'tan tekrar yazacaktır.. :)
Ee polise şikayet edelim ? @Lazzz birlikte şikayet edin İp'den bulup çaksınlar cezayı

Aedon

Profesör
Reaksiyon puanı
330
Çok heyecanlı, Criminal Minds gibi. Bakalım suçlu kim çıkıcak :D

Süleyman Alkan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
816
Len ne issiz veletler var ne geciyor eline anlamiyorum ya nasil bi yetistirilme tarzidir bu nasil bi egitim aklim almiyor.

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
ayın 22 sinde transfer edilecek ülkeden çıkan kargo hala kayıplarda. gelişme yok. işte çinden anlamın kanser eden yanı.

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671

Merak ediyorum: Bu şahıs hem senin hem de Lazz'ın facebook hesaplarına nasıl ulaşabilmiş ?
Bu kişinin sizi bulabilmesi için; isim soy isim, telefon no veya mail adresi gibi bilgilere erişim sağlayabilmiş birisi olduğunu hesaba katarsanız çemberi biraz daha daraltmış olursunuz.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Merak ediyorum: Bu şahıs hem senin hem de Lazz'ın facebook hesaplarına nasıl ulaşabilmiş ?
Bu kişinin sizi bulabilmesi için; isim soy isim, telefon no veya mail adresi gibi bilgilere erişim sağlayabilmiş birisi olduğunu hesaba katarsanız çemberi biraz daha daraltmış olursunuz.
@Lazzz'ı bilmiyorum da, benim adımı soyadımı bulması kolay.. Telegram profili bir çok kez paylaştım, oradan bile bulabilir. Zaten gizleyen birisi değilim, kimseden korkumuz yok şükür.. @Lazzz da bir ara adını paylaşmıştı sanırım forumda.. Anlayacağın, çok sıkı takipçimiz kendisi..
--- Gönderi Güncellendi ---
Şahsın bulunması bizim içinde önemli arkadaşlar.. Eğer kendine güveniyorsa adam gibi çıksın söylesin ben yaptım diye. Bir şey yapmayacağız.. ;)
Kendine o kadar güveni olsa, yazdıktan sonra engel basmazdı facebook'tan.. sahte hesapla yazdığı halde engel atacak kadar korkak biri..

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
@Lazzz'ı bilmiyorum da, benim adımı soyadımı bulması kolay.. Telegram profili bir çok kez paylaştım, oradan bile bulabilir. Zaten gizleyen birisi değilim, kimseden korkumuz yok şükür.. @Lazzz da bir ara adını paylaşmıştı sanırım forumda.. Anlayacağın, çok sıkı takipçimiz kendisi...

İyi de senin Lazz ile nasıl bir ortak noktan var ki ikinize birden kafayı takmış bu ergen. Foruma en çok yardımcı olan, her konuda teknik bilgi ve deneyimlerini paylaşan iki üye.. Neden ikiniz ? Mod filan değilsiniz ki yaptığınız bir uygulamaya kafayı taksın. Hakaretlerini dayandırdığı bir nokta olmalı. Geçmişte forumda tartışmış olduğunuz birisi olma ihtimali de olabilir.

Hesap sahte de olsa, hala açıksa; şifreyi unuttum tuşundan mail adresi ve telefon bilgilerinin bir kısmı görünecektir mutlaka. Oradaki ip ucuyla forumdaki şüphelendiğin üyelerin bilgilerinin karşılaştırılmasını yetkililerden rica edebilirsin.

Ama en garantisi direkt savcılığa şikayet etmek. Bu zamanda klavye delikanlısı çok.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
İyi de senin Lazz ile nasıl bir ortak noktan var ki ikinize birden kafayı takmış bu ergen. Foruma en çok yardımcı olan, her konuda teknik bilgi ve deneyimlerini paylaşan iki üye.. Neden ikiniz ? Mod filan değilsiniz ki yaptığınız bir uygulamaya kafayı taksın. Hakaretlerini dayandırdığı bir nokta olmalı. Geçmişte forumda tartışmış olduğunuz birisi olma ihtimali de olabilir.

Hesap sahte de olsa, hala açıksa; şifreyi unuttum tuşundan mail adresi ve telefon bilgilerinin bir kısmı görünecektir mutlaka. Oradaki ip ucuyla forumdaki şüphelendiğin üyelerin bilgilerinin karşılaştırılmasını yetkililerden rica edebilirsin.

Ama en garantisi direkt savcılığa şikayet etmek. Bu zamanda klavye delikanlısı çok.
Bendeki mesajları dursa zaten şuan hemen başvuru yapıp kimliğini deşifre eden edeceğim de mesajları yok atmasını bekliyorum bir yazsa :)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327

Şizofrenin neden bizimle uğraştığını bir anlayabilsek zaten..
Yazdığı hesaplar kapanıyor, mesajlarından biri Facebook Kullanıcısı olarak görünüyor, yani hesabı ya dondurmuş ya da silmiş, diğeri sahte hesap olduğu için kapatılmış.. Yakında yine yazar.. Çok sıkı şekilde takip ediyor, gizli hayranımız.. :)

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,394
Ne kadar güzel işte iyi kötü hayranlarınız var, benim oda yok.. :confused:

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
Cidden merak ettim kim olduğunu.Bu forumda yaşı küçük bir üye mi,biraz ipucu verseniz.

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,242
Bu nasıl iş ya? Şu forumda bile huzur vermedi şu hırsız lakaplı çocuk. :)
--- Gönderi Güncellendi ---
da'yı ayrı yazalım, hayranımız da senin gibi, bağlaç olan de'yi bitişik yazıyor. :D
Forumda dimi? Nick falan belli yani?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...