Yeşil Okçu
Profesör
Hepimizin dileği ..Bu genel tartismanin icinde ismi gecse de kendisinin konuya dahil olmadigini dusundugum @mazruf hocamin, hala mod olarak gozuktugu icin donecegini umut ediyorum.
Hepimizin dileği ..Bu genel tartismanin icinde ismi gecse de kendisinin konuya dahil olmadigini dusundugum @mazruf hocamin, hala mod olarak gozuktugu icin donecegini umut ediyorum.
hocam sizin aile de kamyoncu var mı?Hep zamana yenik düştük esiri olduk anlamsız koşuşturmaların.ama bir kez adını yüreğimize kazıdığımız dostlarımızı hiçbir zaman unutmadık
Anne tarafımın şehirler arası otobüs firması sahibi ve Tır nakliye işi ile uğraştığı doğrudur neden ?hocam sizin aile de kamyoncu var mı?
sürekli olarak kamyon arkası yazısı paylaşıyorsunuz da ondan dedim.Anne tarafımın şehirler arası otobüs firması sahibi ve Tır nakliye işi ile uğraştığı doğrudur neden ?
Yok canım o farkında bile değilimsürekli olarak kamyon arkası yazısı paylaşıyorsunuz da ondan dedim.
Bu Facebook olayı ne ?Gereksiz kişilik, paylaşımlarımın az oluşundan faydalanıp Facebook hesabımı sahte hesap diye şikayet etmiş.. Kendi sahte hesapları kapanınca yediremedi sanırım.. Güvenlik kodu ile hesabı tekrar açtım, bir sıkıntı yok..![]()
Gerçek hayatta tezek kadar değeri olmayan bir kişilik, Facebook'tan bana hakaretler yağdırıyor. Kendisi bu forumdan bir üye.. Kendi ezikliğini, bana hakaret ederek bastırmaya çalışan bir zavallı..Bu Facebook olayı ne ?
Ee polise şikayet edelim ? @Lazzz birlikte şikayet edin İp'den bulup çaksınlar cezayıGerçek hayatta tezek kadar değeri olmayan bir kişilik, Facebook'tan bana hakaretler yağdırıyor. Kendisi bu forumdan bir üye.. Kendi ezikliğini, bana hakaret ederek bastırmaya çalışan bir zavallı..Muhtemelen bu mesajları da okuyor, yakında bir hesap daha açıp Facebook'tan tekrar yazacaktır..
![]()
Gerçek hayatta tezek kadar değeri olmayan bir kişilik, Facebook'tan bana hakaretler yağdırıyor. Kendisi bu forumdan bir üye.. Kendi ezikliğini, bana hakaret ederek bastırmaya çalışan bir zavallı..Muhtemelen bu mesajları da okuyor, yakında bir hesap daha açıp Facebook'tan tekrar yazacaktır..
![]()
@Lazzz'ı bilmiyorum da, benim adımı soyadımı bulması kolay.. Telegram profili bir çok kez paylaştım, oradan bile bulabilir. Zaten gizleyen birisi değilim, kimseden korkumuz yok şükür.. @Lazzz da bir ara adını paylaşmıştı sanırım forumda.. Anlayacağın, çok sıkı takipçimiz kendisi..Merak ediyorum: Bu şahıs hem senin hem de Lazz'ın facebook hesaplarına nasıl ulaşabilmiş ?
Bu kişinin sizi bulabilmesi için; isim soy isim, telefon no veya mail adresi gibi bilgilere erişim sağlayabilmiş birisi olduğunu hesaba katarsanız çemberi biraz daha daraltmış olursunuz.
Kendine o kadar güveni olsa, yazdıktan sonra engel basmazdı facebook'tan.. sahte hesapla yazdığı halde engel atacak kadar korkak biri..Şahsın bulunması bizim içinde önemli arkadaşlar.. Eğer kendine güveniyorsa adam gibi çıksın söylesin ben yaptım diye. Bir şey yapmayacağız..![]()
Bendeki mesajları dursa zaten şuan hemen başvuru yapıp kimliğini deşifre eden edeceğim de mesajları yok atmasını bekliyorum bir yazsaİyi de senin Lazz ile nasıl bir ortak noktan var ki ikinize birden kafayı takmış bu ergen. Foruma en çok yardımcı olan, her konuda teknik bilgi ve deneyimlerini paylaşan iki üye.. Neden ikiniz ? Mod filan değilsiniz ki yaptığınız bir uygulamaya kafayı taksın. Hakaretlerini dayandırdığı bir nokta olmalı. Geçmişte forumda tartışmış olduğunuz birisi olma ihtimali de olabilir.
Hesap sahte de olsa, hala açıksa; şifreyi unuttum tuşundan mail adresi ve telefon bilgilerinin bir kısmı görünecektir mutlaka. Oradaki ip ucuyla forumdaki şüphelendiğin üyelerin bilgilerinin karşılaştırılmasını yetkililerden rica edebilirsin.
Ama en garantisi direkt savcılığa şikayet etmek. Bu zamanda klavye delikanlısı çok.
Şizofrenin neden bizimle uğraştığını bir anlayabilsek zaten..İyi de senin Lazz ile nasıl bir ortak noktan var ki ikinize birden kafayı takmış bu ergen. Foruma en çok yardımcı olan, her konuda teknik bilgi ve deneyimlerini paylaşan iki üye.. Neden ikiniz ? Mod filan değilsiniz ki yaptığınız bir uygulamaya kafayı taksın. Hakaretlerini dayandırdığı bir nokta olmalı. Geçmişte forumda tartışmış olduğunuz birisi olma ihtimali de olabilir.
Hesap sahte de olsa, hala açıksa; şifreyi unuttum tuşundan mail adresi ve telefon bilgilerinin bir kısmı görünecektir mutlaka. Oradaki ip ucuyla forumdaki şüphelendiğin üyelerin bilgilerinin karşılaştırılmasını yetkililerden rica edebilirsin.
Ama en garantisi direkt savcılığa şikayet etmek. Bu zamanda klavye delikanlısı çok.
da'yı ayrı yazalım, hayranımız da senin gibi, bağlaç olan de'yi bitişik yazıyor.Ne kadar güzel işte iyi kötü hayranlarınız var, benim oda yok..![]()
Yoksa ?!?!?!?!??!?!da'yı ayrı yazalım, hayranımız da senin gibi, bağlaç olan de'yi bitişik yazıyor.![]()
Forumda dimi? Nick falan belli yani?da'yı ayrı yazalım, hayranımız da senin gibi, bağlaç olan de'yi bitişik yazıyor.![]()