Bloother
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 2,327
Telegram hakkında hiçbir şey bilmiyorsun demekMantık aynı zaten hocam.Ha Telegram ha Whatsapp

Telegram hakkında hiçbir şey bilmiyorsun demekMantık aynı zaten hocam.Ha Telegram ha Whatsapp
yıllar geçtiWhatsapp masaüstü mü çıkmış?
Rapor et butonunu kullanırsanız daha iyi olur . Ki büyük ihtimalle kullanmışsınızdır . Forum duzenin duşunduğunuz için teşekkürlerForumu cinsel istek artırıcı ilaç konusu açanlar bastı. @Creative Gereğini yapın yahu.
Windows 10'da olmaz mı bu?Arkadaşlar. Windows 7 kullananlara duyurulur.
Win(5).zip
Size özel tema yaptım. Adımları uygulayarak sizde bu temayı kullanabilirsiniz.
Edit: zipdeki dosyalardan biri waw olmamış:
Windows_XP_Effects_mp3cut.wav
Malesef.Windows 10'da olmaz mı bu?
Bi bilgisi olan var mıAcaba ininal ile başka bir banka kartına eft ile para gönderebilir miyiz
Kullansanız çoğulunu o yüzden söylemiştim. Yani çevreyle beraber komple.Çevremde Telegram kullanan yok ki.. Nasıl olacak o iş hacı.
Ben telegramı gurupları için kullanıyorum çok sağlam guruplar varKullansanız çoğulunu o yüzden söylemiştim. Yani çevreyle beraber komple.![]()
Telegram'da bağımsız oturum açabilme özelliği var çünkü. whatsapp'tan ayıran en güzel özelliği.
Hakkınızı yemiş olabilirler.Ama sizin "dindar takılan allahsızlara" ifadeniz bence hiç hoş bir ifade değil.Hakkımı yiyen dindar takılan allahsızlara burdan selamlar. Herif benim 2 katım yanlış yapmış. Ort. Nasıl 99.6 oluyor bi cinlik olmaz mı?
Benim birisine lafım yok hocam. O kişi kendini biliyor. Öğretmenlere dindar takılıp namaz kılmayı bilmez.Hakkınızı yemiş olabilirler.Ama sizin "dindar takılan allahsızlara" ifadeniz bence hiç hoş bir ifade değil.
Bahsettiğiniz kişi gerçekte sizin dediğiniz gibi olabilir de olmayada bilir.Bunu ben bilmiyorum.Benim demek istediğim bundan önceki mesajınızdakiBenim birisine lafım yok hocam. O kişi kendini biliyor. Öğretmenlere dindar takılıp namaz kılmayı bilmez.
Rahatsızlık verdiğim için özür dilerim.Bahsettiğiniz kişi gerçekte sizin dediğiniz gibi olabilir de olmayada bilir.Bunu ben bilmiyorum.Benim demek istediğim bundan önceki mesajınızdaki
"allahsızlara" diye bir ifade kullanmışsınız.Ben de diyorum ki bu ifadenizi hoş bulmadım.Lütfen böyle bir ifade kullanmayın.
Hocam bir forumdan tanıdık geliyorsunuz ama
Fiyatı da Maşallah.Lamborghini mi alıyoruz bu ne böyle?saat almak isteyen varsa : Hublot Mp05 Laferrari Titanium Man Watch Erkek Saati GittiGidiyor'da 259352436
hem de ücretsiz kargo.