• Üyelikler Hakkında:

SDN Forum üyelikleri yönetici onayına tabidir. Şüpheli işleme sahip üyelikler onaylanmayacaktır.

Söyle Rahatla

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan warkortali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okuldan dolayı forumda aktif olamıyorum arkadaşlar affola. Artık haftasonları sizlere yardımcı olmaya çalışacağım

Kafama şey takıldı. Logan şimdi X men gelmiş ve gelecek günlerdeki 2023 yılındaki halinde pek yaşlanmamıştı. Ama zaman çizgisi sıfırlandıktan sonra Logan filminde 2024 yılı olarak geçiyor. Baya yaşlanmış. Error verdim.

Askerliği bitirip sahalara geri döndüm artık. ^^ Yakarız bu gezegeni yakarız.

5b358c9138b91d5041ad5207491cfc86.jpg

Herkes hazır eleman arıyor. Yetiştirmeyi kimse istemiyor. O zaman nasıl tecrübe kazanacak bu insanlar? Bir yerde mantık hatası yok mu? İşsizliğin sebeplerinden biri de bu.

Herkes hazır eleman arıyor. Yetiştirmeyi kimse istemiyor. O zaman nasıl tecrübe kazanacak bu insanlar? Bir yerde mantık hatası yok mu? İşsizliğin sebeplerinden biri de bu.
Gelde anlat işte ama yoookkk ne yapacaksın biliyor musun diyeceksin ki ben senin yanında çalışmak istiyorum ama bana para verme sadece yol ve yemeği karşıla yeter işte o zaman gel dicek önemli olan da bu ya süründürmek bizim işverenlerin çok ama çok hoşuna gider.Sen sürünürken dünyanın en mutlu insanı olur onlar dünyada hiçbirşey bu keyfi vermez onlara isterse dünyalar onun olsun bu farklı bişey bu bir bağımlılık onlarda onları yaşama bağlayan bu siz olayı anlamamışsınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri