Arkadaşlık ilişkileri kişisel karakter ile alakalı durum evet.Sizde bazen kendinizi yalnız hissediyor musunuz?
Arkadaşlık ilişkileri kişisel karakter ile alakalı durum evet.Sizde bazen kendinizi yalnız hissediyor musunuz?
YokWhatsappda resimler inmiyor hata veriyor. Sizde de var mı aynı problem
Yıllar önceydi o zamanlar android yeni yeni yayılıyordu 512mb ramli cihazlar vardı en yüksek 1gb ramdi.Çok baglanmayin hicbirseye
Yemek yedin mi yemediysen yakınında bim Migros gibi market varsa hazır patates al. Üstüne yağ gezdir çok olmasın hafifçe fırında 250 derecede 15 dk kızart. Afiyet olsun benim en kolay çözümüm bu.Karnım aç ne yapsam bilemiyorum.
Hala yemedim ama sanırsam bunu deneyebilirim.Yemek yedin mi yemediysen yakınında bim Migros gibi market varsa hazır patates al. Üstüne yağ gezdir çok olmasın hafifçe fırında 250 derecede 15 dk kızart. Afiyet olsun benim en kolay çözümüm bu.
Hem az yağlı hemde güzel oluyor. İstersen üstüne baharat da serpebilirsin.Hala yemedim ama sanırsam bunu deneyebilirim.
Dışarıdan söylemek artık o kadar pahalı ki yeni şeyler bulmak gerek.Hem az yağlı hemde güzel oluyor. İstersen üstüne baharat da serpebilirsin.
Patates ucuz zaten. Aklıma başka bi şey gelmiyor kolay.Dışarıdan söylemek artık o kadar pahalı ki yeni şeyler bulmak gerek.
Yok sizin söylediğiniz için demedim.Patates ucuz zaten. Aklıma başka bi şey gelmiyor kolay.
AnladımYok sizin söylediğiniz için demedim.
Bu konuya artık bakmayabilirsiniz.
Aslında tam olarak öğrenci evi sayılmaz ama aynı mantıkAnladımöğrenci evi galiba.
Keşke biraz yemek yapmayı bilsen. O kadar güzel tarifler var ki. Aslında bilmesen bile yine yapılır ama zorlanırsın diye söylemedim. Şahsen ben makarna mantı haşlayıp patates soyabiliyorım. Belki zorlasam yemek bile yaparımAslında tam olarak öğrenci evi sayılmaz ama aynı mantık![]()
Bugünlük aceleye geldi biraz yoksa severim uğraşmayıKeşke biraz yemek yapmayı bilsen. O kadar güzel tarifler var ki. Aslında bilmesen bile yine yapılır ama zorlanırsın diye söylemedim. Şahsen ben makarna mantı haşlayıp patates soyabiliyorım. Belki zorlasam yemek bile yaparım![]()
Off be köfte soğan ikilisi gibisi varmı. Canim çekti şimdiBen öğrenci evinde büyük marketten hazır köfte alırdım yağda ısıtınca hemen hazır olurdu üstüne taze domates soğan 1 ekmeğe yayardım efsane olurdu enfes olurdu o yüzden 1 ekmek bazen doyurmazdı![]()
Bu konuya tekrar bakabilir misiniz? Bu kez de farklı bir sorunla karşılaşıyorum...
İçli köfteye ne dersinizOff be köfte soğan ikilisi gibisi varmı. Canim çekti şimdi![]()
Yazınca benimde canım çekti ama şimdi makarna yedik hayaller hayatlarOff be köfte soğan ikilisi gibisi varmı. Canim çekti şimdi![]()
İçli köfte ile tanışınYazınca benimde canım çekti ama şimdi makarna yedik hayaller hayatlar
Köfte ile soğan domates bide ton balığı ile soğan domates efsane uyuyor![]()
Uff çok severim canımı çektirmeİçli köfte ile tanışın![]()
Oda güzel ama bu saatte gitmez mideye çadır kurar uyutmaz adamıİçli köfte ile tanışın![]()
Heheheh onun şeklini yapmak zor sadece yoksa çok güzel yani vayyy Adanalı iyi biliyormuşsun demekkiUff çok severim canımı çektirme