Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Çok baglanmayin hicbirseye
Yıllar önceydi o zamanlar android yeni yeni yayılıyordu 512mb ramli cihazlar vardı en yüksek 1gb ramdi.
Ben tutturdum klavyeli cihaz alacam diye nedense bir dalga geldi bana bana dediler ki bak yapma pişman olacaksın yazık parana yok alacam dedim benim çok hoşuma gitti dedim gittim nokia e6 00 aldım hem klavye hem dokunmatik.
Yani hayatımda böyle pişmanlık olmadı desem yeridir.Lanet ettim falan nasıl bir cihazdır bu vs vs gittim zararına sattım dünyamın en mutlu insanı ben oldum.
Tabi daha sonra bir hevesle saat aldım yok be dedim bunun da bişeyi yokmuş.
Şimdi bunu neden anlattım şöyle izah edeyim.
Hayatta bazı şeyleri anlamak için belli tecrübeleri yaşamak gerekiyor ben sonra düşündüm ki ben eğer o telefonu almasaydım içimde hep bir klavyeli telefon nasıldır acaba diye düşünüp kendi kendimi yiycektim.
Oysaki alınca gördüm ki bir numarası yokmuş.
Şimdi sen hiçbirşeye fazla bağlanmayın diyorsun boş aga bir insan benim gibi herşeyden elini ayağını çekmişse bulunca istediği şeyi ister istemez fazla bağlanacaktır.Sonra ne olduğunu görünce tecrübe etmiş olacaktır o zaman haaa doğruymuş der.
Kısacası ne yaşarsan yaşa sonucu kötü bile olsa daha iyi durumdasın.Eğer hiçbirşey yapmazsan benim gibi hep kafanı duvarlara vurursun.Çünkü ne olacağını yaşamadan bilemiyoruz.
Bazen youtube de şarkı açıyorum slow tarzı falan yorumları okuyorum adam diyor ki keşke hiç aşk yaşamamış birinin kafası bende olsa çok iyiydi kafam rahattı falan diyordu.
Nah kafan rahat asıl o zaman ebeni görürdün tersten.
Unutmayalım ki insanız bişeyleri yaşadıkça tecrübe ettikçe olgunlaşıyoruz yoksa yemeğini ye işine git gel uyu ne farkımız kaldı o zaman hayvanlardan yada mezardakilerden..

--ProofStriker

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
764
Aslında tam olarak öğrenci evi sayılmaz ama aynı mantık :)
Keşke biraz yemek yapmayı bilsen. O kadar güzel tarifler var ki. Aslında bilmesen bile yine yapılır ama zorlanırsın diye söylemedim. Şahsen ben makarna mantı haşlayıp patates soyabiliyorım. Belki zorlasam yemek bile yaparım :D

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Ben öğrenci evinde büyük marketten hazır köfte alırdım yağda ısıtınca hemen hazır olurdu üstüne taze domates soğan 1 ekmeğe yayardım efsane olurdu enfes olurdu o yüzden 1 ekmek bazen doyurmazdı :D

mbcyber

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Keşke biraz yemek yapmayı bilsen. O kadar güzel tarifler var ki. Aslında bilmesen bile yine yapılır ama zorlanırsın diye söylemedim. Şahsen ben makarna mantı haşlayıp patates soyabiliyorım. Belki zorlasam yemek bile yaparım :D
Bugünlük aceleye geldi biraz yoksa severim uğraşmayı :)

Çok Bilmiş

Doçent
Reaksiyon puanı
288
Şuan agizim sulandı o derece çok severim en son ne zaman yedim onu da hatırlamıyorum.Tok bile olsam yerim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...