Çok Bilmiş
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 288
Annem yapardıHeheheh onun şeklini yapmak zor sadece yoksa çok güzel yani vayyy Adanalı iyi biliyormuşsun demekki![]()

Annem yapardıHeheheh onun şeklini yapmak zor sadece yoksa çok güzel yani vayyy Adanalı iyi biliyormuşsun demekki![]()
Tam akşam Üstü saat 7 gibi yenecek çok da tok tutar amaOda güzel ama bu saatte gitmez mideye çadır kurar uyutmaz adamı![]()
Bizde de cevizli salçalı kıymalı harç koyar anneannem Renault Amblemi güzel örnek olmuş ama heheheh.Annem yapardıyuvarlak değil de Renault ambleminin yuvarlak şişirilmiş halı diyeyim sana
annem de bir et kıyma koyardı uf malzemeden de kaçmaz uf uf be ne yerim gece yesek 5 e kadar uyuyamam herhalde
![]()
Cevizli güzel oluyor mu?Annem direk kıymaBizde de cevizli salçalı kıymalı harç koyar anneannem Renault Amblemi güzel örnek olmuş ama heheheh.
Oluyor tabii aynen soğan da varCevizli güzel oluyor mu?Annem direk kıymasalça soğan gibi birşey vardı birde.Limon sıkıca da güzel olur
Yok, bu onunla alakalı değil.Bu şimdi benim dediğimi onaylıyor mu? Hani acısını çıkarırlar demiştim ya![]()
Alma TT'nin ahını çıkar GB GBYok, bu onunla alakalı değil.Galiba 1GB kitledim TT'ye..
![]()
Yavaş çıkarsınlar.. Adamlar yakında, onlarla uğraşmayayım diye her şeyi sınırsız ve bedava yapacaklar nerdeyse..Alma TT'nin ahını çıkar GB GB![]()
Geçmişini silme ki geleceği göresinİki yıl önce ne kadarda saçma sapan konular açmış ve yorumlar yapmışım... Bunları silemiyor muyuz, Sayın Yetkililer?![]()
Artık o içerikler ağır ergenlik dönemimden birer anı olarak kalır burada...Geçmişini silme ki geleceği göresinBir mod atasözü
Bende bir anda kendimi tripkolik videolarında buldum. Eski zamanları yad ettim. Ne mal adamlarmışız dinlediğimiz şarkılara bak dedimİşin garip tarafı sanki dün dinlemişim gibi bütün sözleri aklımda.
Birazcık uzaklaştık forumdan...@Mr. Depreli Nerelerdeydin bea?![]()
Profiliniz de mesajlar sekmesinin en altında yaptığınız tüm mesajlara ve konulara erişebilirsiniz.İlk mesajımızı gormenin kısa yolu var mıdır ?
Birazcık uzaklaştık forumdan...Özellikle şu yeni temadan sonra foruma giresim gelmiyordu neyse alışmaya başladık...
@Meridian nassın, iyi gidiyor mu grafik işleri?
![]()
Hayırlısı olsun. Nick verirsen takip ederiz...Ben de çok aktif değilim zaten. Arada girip yazıyorum.
İyiyim valla. Uğraşıyorum, tasarım yapıyorum ama eskisi kadar aktif değilim okul sayesinde.
Bu aralar Twitch için bir şeyler yapıyorum ama kendimi denemek için.![]()
Yanlış yazdım. Yani Twitch kanallarında banner tasarımları var ya onlardan yapıyorum ama kendi kendime. Yani daha kimsr kullanmıyor.Hayırlısı olsun. Nick verirsen takip ederiz...![]()
Offf valla süper cihaz.